Forum » Sedem umetnosti » Alien franšiza [Alien: Covenant ( Prometheus 2)]
Alien franšiza [Alien: Covenant ( Prometheus 2)]
Temo vidijo: vsi
oo7 ::
Rain je sanjala o Yvagi III in sončnih zahodih. Ampak kje so sploh dobili informacije o tem planetu če tam ni Weyland Yutanija ? Kakšen rudar začel širiti govorice ?
Alien: Romulus sequel officially in the works at 20th Century Studios.
Film bo režiral isti režiser kot v prvem filmu.
Kot kaže bomo le izvedeli kaj je na Yvagi III
Film bo režiral isti režiser kot v prvem filmu.
Kot kaže bomo le izvedeli kaj je na Yvagi III
Sicer ne vem v katero temo naj tole napišem Alien ali Predator
Kot kaže mislijo posneti tudi film Aliens vs Predator 3
20th Century Studios boss confirms that the Alien vs. Predator film series isn't dead yet.
https://www.cbr.com/alien-vs-predator-u...
Kot kaže mislijo posneti tudi film Aliens vs Predator 3
20th Century Studios boss confirms that the Alien vs. Predator film series isn't dead yet.
https://www.cbr.com/alien-vs-predator-u...
Predsednik11 ::
Pinturicchio ::
No ne se hecat, gre samo še za štancanje v slogu call of duty, filmi pa vsi za ku... od alienov do predatorjev, itd.... Skratka samo money, money....
No, sem končno pogledal to čudo in kaj naj rečem?? Neverjetno, pričakoval sem zmazek, a film me je presenetljivo pozitivno presenetil. Prvo kot prvo, po dolgem času film brez CGI, kar je fantastično. Dosti akcije, napetih trenutkov, mogoče pa me je to potegnilo, da je film vlekel na original, konec pa na 4 del. Skratka presenetljivo zelo dobro, edini zamerek dam da notri vlačijo najstnike, ki na koncu ratajo marinci. Kaj pa vem, mogoče sem pa že star in se nikakor ne sprijaznim z "študenti" v filmu. 7/10 moja ocena.
Aja, pa da se posipam s pepelom za moj predzadnji komentar, torej je še upanja...
Aja, pa da se posipam s pepelom za moj predzadnji komentar, torej je še upanja...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pinturicchio ()
Ok, če odmislimo Asha, bolj sem imel v mislih aliene, drugač pa če pravite da je to slab CGI, si poglejte medveda pri zadnjem predatorju, pa potem poročajte...
Pinturicchio je izjavil:
No, sem končno pogledal to čudo in kaj naj rečem?? Neverjetno, pričakoval sem zmazek, a film me je presenetljivo pozitivno presenetil. Prvo kot prvo, po dolgem času film brez CGI, kar je fantastično. Dosti akcije, napetih trenutkov, mogoče pa me je to potegnilo, da je film vlekel na original, konec pa na 4 del. Skratka presenetljivo zelo dobro, edini zamerek dam da notri vlačijo najstnike, ki na koncu ratajo marinci. Kaj pa vem, mogoče sem pa že star in se nikakor ne sprijaznim z "študenti" v filmu. 7/10 moja ocena.
Ma ja ni slab film.
Zdaj čakamo na 2025 in TV serija Alien Earth.
In Romulus 2 film kateri je bil pred kratkim napovedan :)
Ridley Scott je napovedal, da dela na novem Alien filmu.
Ampak trenutno ni znano ali gre za Romulus 2 ali kateri drug film :)
Ridley Scott recently opened up that he is developing a new Alien film. In an interview with The Hollywood Reporter, the acclaimed filmmaker who made the iconic 1979 film Alien, shared this news, but revealed no further details on it.
Ata Ridley je star 86 let in trenutno dela na 5 filmih kot režiser in 18 filmih kot producent :)
Ampak trenutno ni znano ali gre za Romulus 2 ali kateri drug film :)
Ridley Scott recently opened up that he is developing a new Alien film. In an interview with The Hollywood Reporter, the acclaimed filmmaker who made the iconic 1979 film Alien, shared this news, but revealed no further details on it.
Ata Ridley je star 86 let in trenutno dela na 5 filmih kot režiser in 18 filmih kot producent :)
kuglvinkl ::
Da bo spet zjebal zadevo. Eni pa pri 40 umirajo.
Ker jih xeno sname, al kaj si mislil?
Your focus determines your reallity
delavec44 ::
Mah, samo to da so nas mnogi kvalitetni igralci prehitro zapustili. V njem pa ne vidim (več) neke kvalitete.
Vem da ni primerno, nobenemu ne želim nic slabega. Naj gre v penzijo.
Vem da ni primerno, nobenemu ne želim nic slabega. Naj gre v penzijo.
Naj snema dokler je pri močeh :)
Upam na film časovno postavljen med zavezo in Alien 1 ali pa nekaj na domačem planetu Inžerirjev.
Upam na film časovno postavljen med zavezo in Alien 1 ali pa nekaj na domačem planetu Inžerirjev.
lolipop2 ::
jaz bi ga pa postavil po Ressurection... pa bi lepo vključili še Ripley, če že nekaj bluzi o tem, da mogoče bi se pa vrnila. :) Pa bi lahko v tem delu iz nje odklonirali aliena, ki bi haral po rodni grudi. To bi bilo top za predzadnji Ridleyev del... zadnjega pa pol naredi revanš na planetu alienov haha
jaz bi ga pa postavil po Ressurection... pa bi lepo vključili še Ripley, če že nekaj bluzi o tem, da mogoče bi se pa vrnila. :) Pa bi lahko v tem delu iz nje odklonirali aliena, ki bi haral po rodni grudi. To bi bilo top za predzadnji Ridleyev del... zadnjega pa pol naredi revanš na planetu alienov haha
Po Ressurection, da bi se dogajalo na zemlji ?
Ja. :) A nista s tamalo v zadnjem delu pristale na zemlji? Res, da je kao uničena, ampak lahk bi bila kje ohranjena mesta, pa kak alienček vmes :D
Ja. :) A nista s tamalo v zadnjem delu pristale na zemlji? Res, da je kao uničena, ampak lahk bi bila kje ohranjena mesta, pa kak alienček vmes :D
Ja na zemlji.
Samo se ne spomnim če je bilo omenjeno kaj se je zgodilo z zemljo ?
mislim, da v zadnjem kadru kaže ravno Pariz pa Eifflov stolp zrušen, pa vse je postapokaliptično. Tak da, moja teorija bi lahko šla skozi :))
Gregor P ::
... to bi teoretično lahko bil tudi Las Vegas
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zvezdica27 ::
Romulus... je slab. Sploh pa, če je to Alien franšiza, kaj je bil to zdaj za en genetski poizkus? To ni Alien... Alien je bil in je vedno nečloveški - to pa je hibrid, ki, pazi, v nasprotju z lore, požre lastno mati? Xenomorph tega ne dela...
v glavnem... da ne omenjam super najstnikov - ocena je kakih 5/10, rešujejo res dobre robotske zgodbe. Da vseh flopov v zgodbi sploh ne omenjam - 4 mulci edini vedo za najpomembnejšo ladjo v zgodovini in jo tko ... opa, lej jo, najdejo?
Hard pass.
zz
v glavnem... da ne omenjam super najstnikov - ocena je kakih 5/10, rešujejo res dobre robotske zgodbe. Da vseh flopov v zgodbi sploh ne omenjam - 4 mulci edini vedo za najpomembnejšo ladjo v zgodovini in jo tko ... opa, lej jo, najdejo?
Hard pass.
zz
delavec44 ::
Mogoče je tudi firma vedela za postajo in so se odločili, da pustijo da se uniči, ker je bil riziko prevelik. To seveda ne upraviči, da niso imeli zraven bojnih ladij in preprečevali dostop.
Zvezdica27 je izjavil:
Romulus... je slab. Sploh pa, če je to Alien franšiza, kaj je bil to zdaj za en genetski poizkus? To ni Alien... Alien je bil in je vedno nečloveški - to pa je hibrid, ki, pazi, v nasprotju z lore, požre lastno mati? Xenomorph tega ne dela...
Hard pass.
zz
Xenomorf tega ne dela ampak hibrid ni Xenomorf. Je produkt človeškega DNKja in neznanega patogena. Xenomorf nima nič človeškega DNKja.
Ridley Scott thinks a sequel to Alien: Covenant would be a better choice than a sequel to Alien: Romulus
https://www.joblo.com/covenant-romulus-...
https://www.joblo.com/covenant-romulus-...
Zvezdica27 ::
vsekakor bi bilo to bolje, sam naj si vzamejo čas, da res dokončajo reč... ker Prometheus je... mičkeno mu manjka, Covenant je kar OK in to je fork, ki še najbolj resno nadaljuje Alien teme. Scene z roboti so vedno OK, manjka pa teror in akcija - sam marincev najbrž ne bomo več videli ;)
zz
zz
Jaz sem tudi za nadaljevanje Prometeja in Zaveze. Ampak tudi Romulus 2bom z veseljem pogledal.
Kolikor vem bi Alien 5 film imel marince. Film bi režiral Neil Blompkamp režiser filma District 9. Ampak če se prav spomnim je projekt mrtev, ker je disney kupil FOX nisem pa ziher če je to pravi razlog.
Kolikor vem bi Alien 5 film imel marince. Film bi režiral Neil Blompkamp režiser filma District 9. Ampak če se prav spomnim je projekt mrtev, ker je disney kupil FOX nisem pa ziher če je to pravi razlog.
Ridley Scott o Alienu.
Novinar - People keep wondering if there will be a sequel to Covenant. But it occurred to me after watching Romulus that the next movie could be both. Both films ended with ships headed to a planet we've never been to. There's no reason those characters couldn't end up in the same place.
Ridley Scott - Covenant is the best one [for a sequel] because it leaves the girl in the [cryo pod] and [Michael Fassbender's killer android] David has alien eggs and 2,000 colonists hanging around. It's a perfect beginning.
Novinar - You also said earlier you regret not getting an ownership stake in the IP of the Alien and Blade Runner franchises -- unlike how Cameron and Spielberg have done with some of their work.
Ridley Scott - I made Alien and Blade Runner, but then I moved on. I should have locked them up -- as Spielberg would have with Jurassic Park, and everything he does, and Cameron has done. Studios paid for them, but there's a way of locking yourself into [ownership] during the negotiation. I watched Alien2, 3 and 4 and realized, "Oh, you just ran that firmly into the ground." Then I went back to [former 20th Century Fox chief Tom Rothman] and said, "Listen, there's a way out. We should resurrect Alien with Prometheus." They made half a billion dollars -- by now probably a billion with all the resales. It's not what happens at the box office, it's what happens after the box office. Then I went back with Alien: Covenant, and that was big and ambitious and maybe too intellectual to play as well. It still did $250 million, and I still stupidly didn't lock it up. I don't blame me, because I'm busy. I blame a couple other people, which is why we parted company.
Novinar - You also have TV shows based on your movies coming out now (with Amazon's Blade Runner 2099 from Silka Luisa and FX's Alien: Earth from Noah Hawley). How do you feel about your big cinematic properties now being interpreted by others for the small screen?
Ridley Scott - I've created the pace visually for a while. I know exactly what I've done and how it has been influential, because I keep seeing it -- "Oh, there's me ... there's me..." It was annoying initially, but now it's amusing and healthy. Like [Hawley] has gone down that route and definitely respected the original Alien. And from that, I can't hope for anything more other than to keep it alive. I don't care what the platform is. I'm keen to go home and watch it. All these subjects are embalmed forever and that's very healthy.
https://www.hollywoodreporter.com/movie...
Novinar - People keep wondering if there will be a sequel to Covenant. But it occurred to me after watching Romulus that the next movie could be both. Both films ended with ships headed to a planet we've never been to. There's no reason those characters couldn't end up in the same place.
Ridley Scott - Covenant is the best one [for a sequel] because it leaves the girl in the [cryo pod] and [Michael Fassbender's killer android] David has alien eggs and 2,000 colonists hanging around. It's a perfect beginning.
Novinar - You also said earlier you regret not getting an ownership stake in the IP of the Alien and Blade Runner franchises -- unlike how Cameron and Spielberg have done with some of their work.
Ridley Scott - I made Alien and Blade Runner, but then I moved on. I should have locked them up -- as Spielberg would have with Jurassic Park, and everything he does, and Cameron has done. Studios paid for them, but there's a way of locking yourself into [ownership] during the negotiation. I watched Alien2, 3 and 4 and realized, "Oh, you just ran that firmly into the ground." Then I went back to [former 20th Century Fox chief Tom Rothman] and said, "Listen, there's a way out. We should resurrect Alien with Prometheus." They made half a billion dollars -- by now probably a billion with all the resales. It's not what happens at the box office, it's what happens after the box office. Then I went back with Alien: Covenant, and that was big and ambitious and maybe too intellectual to play as well. It still did $250 million, and I still stupidly didn't lock it up. I don't blame me, because I'm busy. I blame a couple other people, which is why we parted company.
Novinar - You also have TV shows based on your movies coming out now (with Amazon's Blade Runner 2099 from Silka Luisa and FX's Alien: Earth from Noah Hawley). How do you feel about your big cinematic properties now being interpreted by others for the small screen?
Ridley Scott - I've created the pace visually for a while. I know exactly what I've done and how it has been influential, because I keep seeing it -- "Oh, there's me ... there's me..." It was annoying initially, but now it's amusing and healthy. Like [Hawley] has gone down that route and definitely respected the original Alien. And from that, I can't hope for anything more other than to keep it alive. I don't care what the platform is. I'm keen to go home and watch it. All these subjects are embalmed forever and that's very healthy.
https://www.hollywoodreporter.com/movie...
Gregor P ::
Ampak ta Disney logo pa res ne paše poleg
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
TV serija Alien Earth se ne bo dogajala v letu 2052 ampak v letu 2120 kar je veliko bolj logično.
Kajti Prometej se je dogajal leta 2093 in takrat še niso poznali Xenomorfov.
TV serija Alien Earth se bo torej dogajala 2 leti pred filmom Alien.
Kajti Prometej se je dogajal leta 2093 in takrat še niso poznali Xenomorfov.
TV serija Alien Earth se bo torej dogajala 2 leti pred filmom Alien.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prometheus (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Sedem umetnosti | 222906 (10524) | EwokPredator |
» | Alien (Tv serija)Oddelek: Sedem umetnosti | 4471 (1900) | oo7 |
» | Alien 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 17066 (7402) | oo7 |
» | Alien: Awakening (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 16568 (10184) | oo7 |
» | Alien: Covenant vs. PassengersOddelek: Sedem umetnosti | 6597 (5962) | vostok_1 |