Forum » Sedem umetnosti » Alien franšiza [Alien: Covenant ( Prometheus 2)]
Alien franšiza [Alien: Covenant ( Prometheus 2)]
Temo vidijo: vsi
oo7 ::
Prometheus 2089-2093 in zgodnji obisk inžinerjev 2-4 miljarde pred našim štetjem
Alien: Covenant 2094 dva kratka prequel filma , Zaveza 2104
Alien 2122
Aliens 2179
Alien 3 2179
Alien Resurrection 2381
007, tale začetek mi ni jasen... najprej Prometheus, potem Covenant. Kaj pa je mišljeno "dva kratka prequel filma , Zaveza 2104? A to sta mišljena Prometheus pa Covenant?
Ta mesec začenjam priprave na avgust. Da se mi ne zmeša od fuzbala :))
Prvo Prometej nato dva kratka prequel filna nato Zaveza :)
lolipop2 ::
Alien TV series cast member Sandra Yi Sencindiver believes fans of the first two films will be pleased
Alien TV series cast member Sandra Yi Sencindiver, who plays a Weyland-Yutani exec, believes fans of Alien and Aliens will be pleased
https://www.joblo.com/alien-tv-pleased-...
TV serija izide drugo leto.
Alien TV series cast member Sandra Yi Sencindiver, who plays a Weyland-Yutani exec, believes fans of Alien and Aliens will be pleased
https://www.joblo.com/alien-tv-pleased-...
TV serija izide drugo leto.
Kakšna milina je gledati filme po vrstnem redu dogajanja Vse je velik bolj logično. Zdaj pa razmišljam, da bi pred Aliens počakal na Romulus, da ga vključim v kronološki red
Ja se strinjam bolje je gledati po vrstnem redu. Drugače pa Romulus bo čez dober mesec že v kinih.
Ja se strinjam bolje je gledati po vrstnem redu. Drugače pa Romulus bo čez dober mesec že v kinih.
mhm... bom verjetno počakal nanj. Imam še Alien za pogledat... potem bo pa hitro mesec naokoli. :)
Jaz sem pa pogledal Prometej, Zavezo in Alien. Bom verjetno tudi jaz počakal.
scipascapa je izjavil:
ALIEN ISOLATION 2 now!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sem takoj za :)
Ampak trenutno nič ne kaže, da delajo na nadaljevanju je pa že kar 10 let od prvega dela.
Sem včeraj pogledal tretjega po vrsti, Alien ... LOL, kakšna razlika. Že to, da kar kadijo v vesoljski postaji, pa počasno je vse skupaj :)))
Gregor P ::
V Alienu je bilo normalno, ker so to bili navadni rudarji, delavci, radnička klasa, potrošna roba, briga njih za kakšne varnostne predpise ipd. Medtem ko v tistih drugih filmih, naj bi pa bili visoko izobraženi ljudje, najboljše kar planet Zemlja premore.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
V Alienu je bilo normalno, ker so to bili navadni rudarji, delavci, radnička klasa, potrošna roba, briga njih za kakšne varnostne predpise ipd. Medtem ko v tistih drugih filmih, naj bi pa bili visoko izobraženi ljudje, najboljše kar planet Zemlja premore.
je pa zanimivo, kako klišejsko je vedno posadka... pa vedno ženska preživi, itd... (vsaj v prvih treh) :)
Ampak, meni je všeč. Prav vesel, da sem se spravil gledati vse. Sem kar veliko pozabil in v teh gledanjih celo opazim detajle, kot tisti ptič, ki pije vodo :)
delavec44 ::
Hehe, visoko izobraženi ljudje, potem pa po eden ali dva hodita v neke čudne "luknje" raziskovati in se čudijo zakaj jih ni več nazaj oz. noben nima pojma, da pride nazaj okužen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Jah to si moraš vedno predstavljati kot da v njihovem fiktivnem svetu ni alien filmov in v glavnem sploh še niso slišali ali poznajo xenomorfe in potem sprejemajo res nemogoče odločitve.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
delavec44 ::
Ampak v vesolju in na tujih planetih so. Verjetno pričakujejo kakšne nevarnosti za katere še niso slišali. Bi si mislil, da obstaja nek varnostni protokol.
Ampak v vesolju in na tujih planetih so. Verjetno pričakujejo kakšne nevarnosti za katere še niso slišali. Bi si mislil, da obstaja nek varnostni protokol.
V Alienu npr. je bilo "je*eš protokol to, da sta šla v jamo in se je šel kar dotikat tistih jajc. Mislim, kaj ti ni jasno.. it's an alien egg. :))
Da, tudi pod razno ni nikoli skrenila levo ali desno iz točno (naravnost) začrtane poti ... to pomeni predanost načelom
Alien TV serija naj bi se klicala Alien : Earth
John Landgraf, Chairman of FX Networks, referred to the show as "Alien: Earth" earlier today. Is that is that the official title?
"That's the title that we have discussed. Unless it changes, I think that is the title.
Res ne vem kaj bo tale TV serija imam slab občutek. Bolje, da bi se dogajalo nekje v vesolju.
John Landgraf, Chairman of FX Networks, referred to the show as "Alien: Earth" earlier today. Is that is that the official title?
"That's the title that we have discussed. Unless it changes, I think that is the title.
Res ne vem kaj bo tale TV serija imam slab občutek. Bolje, da bi se dogajalo nekje v vesolju.
mAXTER ::
Invictus ::
Nope,ampak bom vseeno pogledal film
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Najlepše je, ko poženeš film in o njem ne veš nič.
… in da je film dejansko dober na koncu, ker če ni …
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prometheus (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Sedem umetnosti | 222941 (10559) | EwokPredator |
» | Alien (Tv serija)Oddelek: Sedem umetnosti | 4471 (1900) | oo7 |
» | Alien 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 17067 (7403) | oo7 |
» | Alien: Awakening (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 16572 (10188) | oo7 |
» | Alien: Covenant vs. PassengersOddelek: Sedem umetnosti | 6598 (5963) | vostok_1 |