Forum » Sedem umetnosti » Alien franšiza [Alien: Covenant ( Prometheus 2)]
Alien franšiza [Alien: Covenant ( Prometheus 2)]
Temo vidijo: vsi
vostok_1 ::
Mater kolko hypa.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
oo7 ::
Alien: Covenant | Prologue: The Crossing | 20th Century FOX
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa HYPE
Pa sem imel prav to je planet Inženirjev ;)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa HYPE
Pa sem imel prav to je planet Inženirjev ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Starodavni je izjavil:
pa saj ne moreš verjeti, praktično cel film bodo objavili še preden pride ven XD
Ah ne to je samo prologue. Po moje tega sploh ne bo v filmu Alien Covenant to se bo dogajalo v filmu Alien Awakening.
Drugače pa tisti, ki vas motijo take stvari ne gledat :)
Starodavni ::
radovednost ubije mačko, veš to :)
Drugače ta prologue niti ni slab, lepo pojasni usodo planeta Paradise (v lasti inženirjev).
Ma saj itak ne more kaj dosti presenetiti ta film Alien: Covenant, ker sem že toliko alienov gledal, bral opise in tako podobno.
Gledal bom pač, ker je Alien franšiza in ker potihem upam, da ne bo tako sranje kot je bil Prometheus. Že to, če bodo liki dobro opravljali svoje vloge in to logično bom zadovoljen.
V Prometheusu so mene zelo motili neprimerni odzivi ljudi na situacije glede na njihovo izobrazbo in izkušnje.
Drugače ta prologue niti ni slab, lepo pojasni usodo planeta Paradise (v lasti inženirjev).
Ma saj itak ne more kaj dosti presenetiti ta film Alien: Covenant, ker sem že toliko alienov gledal, bral opise in tako podobno.
Gledal bom pač, ker je Alien franšiza in ker potihem upam, da ne bo tako sranje kot je bil Prometheus. Že to, če bodo liki dobro opravljali svoje vloge in to logično bom zadovoljen.
V Prometheusu so mene zelo motili neprimerni odzivi ljudi na situacije glede na njihovo izobrazbo in izkušnje.
Starodavni je izjavil:
radovednost ubije mačko, veš to :)
Vem vem :) Jaz sem radoveden zato moram vse pogledat ampak me ne moti.
Starodavni je izjavil:
Točno to.
Ker, ko se bo začel film Covenant bo usoda planeta že kar nekaj časa zapečatena.
Starodavni je izjavil:
Pa bo vseeno malo drugačen film, ker gre za prequel filmov Alien. Tukaj bomo več zvedeli kako so nastali xenomorphi in več o inženirjih...
Starodavni je izjavil:
Ja nekateri so bili butasti predvsem tisti botanik ali kaj je bil, ki je prst rinil v tisto kačo.
Drugače pa tudi v Covenant trailerju vidiš, da bo pogledal v jajce, ko se bo odprlo ampak razumljivo saj še ne poznajo alienov in teh jajc kot si rekel radovednost ubije mačko ;)
Zgodovina sprememb…
Sarkozy ::
ja, to je samo prolog
tega v filmu ne bo
bo pa zanimivo ko bosta v Alien Awakening (vsaj prvo uro) igrali samo dve osebi
tega v filmu ne bo
Ils sont fous ces Slovenes!
Starodavni ::
Ko gledam tisto sliko, ki jo je priložil Sarkozy imam skoraj tak občutek da bo Elizabeth Shaw postala osnova za prvo Alien kraljico, ki bo začela obstoj samih alienov. David bo pa razlog za začetek kraljice, ker bo eksperimentiral z genskim materialom Elizabeth in black goo-jem ter genskim materialom Inženircev. Povod in materiala ima za to dovolj, ko je že v Prometheusu okužil enega člana posadke.
ja, to je samo prolog
tega v filmu ne bo
Ja vprašanje koliko časa bosta rabila, do planeta Paradise. Lahko bi naredili en film samo o inženerjih :)
Tale ladja je huda ali kar koli že je to :)
Zgodovina sprememb…
Alien: Covenant first reactions - good news, everyone thinks it's way better than Prometheus
http://www.digitalspy.com/movies/alien/...
Men je bil Prometheus hud film se pravi bo tole bomba
MrStein ::
Kak za koga. Meni je recimo bil (pol)zanič. Kot recimo Passengers(2016). Zanimivo, na IMDB imata enako oceno: 7.0
Kar ni tak slaba, a Alien in Aliens imata recimo 8.5 in 8.4 - že čisto druga liga.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
gddr85 ::
imho se passengers sploh ne more primerjat s prometheus, imel je super cgi, ostalo pa bolj kot ne en joke, komaj pogledal do konca..
MrStein ::
smo že off topic, ampak: kje je bil super CGI?
Razen če misliš "tak realističen je, da ga sploh ne opaziš"
Razen če misliš "tak realističen je, da ga sploh ne opaziš"
Motiti se je človeško.
bambam20 ::
Alien: Covenant first reactions - good news, everyone thinks it's way better than Prometheus
To sploh ni težko glede kako povprečen je Prometheus.
arnecan1 ::
Mogoče pa film ne bo tako slab. Kot kaže, bomo dobili nekaj odgovorov iz Prometheusa, film bo vizualno poslastica.
Šibka točka bo vsekakor, da že vemo kako bodo alieni klali posadko. To smo že videli. Več kot enkrat.
Šibka točka bo vsekakor, da že vemo kako bodo alieni klali posadko. To smo že videli. Več kot enkrat.
Po Gieger-ju sodeč, čaka Dr.Shaw grozljiva usoda
David bo prišel na svoj račun
ja, žal
En poučen video :)
The Alien Timeline in Chronological Order
Zdaj jo bo pa spet :)
The Alien Timeline in Chronological Order
je izjavil:
Saj že v prvem Alienu je android naredu štalo.
Zdaj jo bo pa spet :)
BivšiUser2 ::
Rabiš nujno pogledat Prometheus-a za razumevanje Covenanta?
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
BivšiUser2 je izjavil:
Ja, ker gre za nadaljevanje filma Prometheus. Sicer bo čez 2-3 leta še en film, ki se bo dogajal med Prometheusom in Alien covenantom.
BivšiUser2 ::
BivšiUser2 je izjavil:
Ja, ker gre za nadaljevanje filma Prometheus. Sicer bo čez 2-3 leta še en film, ki se bo dogajal med Prometheusom in Alien covenantom.
Potem v primeru, da se deli navezujejo drug na drugega, še raje počakam na izid vmesnega. Sicer čakam že na zaključke drugih drugih franšiz.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
BivšiUser2 je izjavil:
BivšiUser2 je izjavil:
Potem v primeru, da se deli navezujejo drug na drugega, še raje počakam na izid vmesnega. Sicer čakam že na zaključke drugih drugih franšiz.
Vmesni film naj bi začeli snemati enkrat 2018. Se pravi v kinih recimo enkrat pozno 2019 če se ti, da toliko časa čakati
Han ::
BivšiUser2 je izjavil:
Rabiš nujno pogledat Prometheus-a za razumevanje Covenanta?Zgoraj imaš polinkan kronološki video, ki ti v dobri minuti in pol pokaže, kar se je zgodilo v Prometheusu (od 0:30 do 2:11).
CoreySteel ::
Kolk nas bo v četrtek tam? :D
Mimogrede, a so še kaki drugi predlogi kot to sranje od Koloseja? :P Cineplexx v Kranju očitno v četrtek filma še nima na sporedu.
Mimogrede, a so še kaki drugi predlogi kot to sranje od Koloseja? :P Cineplexx v Kranju očitno v četrtek filma še nima na sporedu.
Twitter: @CoreySteel_
CoreySteel je izjavil:
Sigurno bo v četrtek v cinepleksu tudi v Kranju samo še nimajo napisano. Če bodo v Kopru v četrtek dve predstavi in v Celju tri predstave v četrtek bodo tudi v Novem mestu, Kranju... samo niso še objavili za četrtek. Saj tudi za Kolosej še nimajo objavljeno za četrtek.
jest grem v soboto
p.s.
baje je pokasiral že 40M
pa v večini držav (Amerika, Kitajska, Rusija.. )sploh še štartal ni
UK BoxOff
p.s.
baje je pokasiral že 40M
pa v večini držav (Amerika, Kitajska, Rusija.. )sploh še štartal ni
UK BoxOff
mambli ::
CoreySteel je izjavil:
Sigurno bo v četrtek v cinepleksu tudi v Kranju samo še nimajo napisano. Če bodo v Kopru v četrtek dve predstavi in v Celju tri predstave v četrtek bodo tudi v Novem mestu, Kranju... samo niso še objavili za četrtek. Saj tudi za Kolosej še nimajo objavljeno za četrtek.
Bežigrad: http://kino-bezigrad.si/item/332/osmi-p...
Gregor P ::
To tudi ni film ravno za vsakogar.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prometheus (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Sedem umetnosti | 222941 (10559) | EwokPredator |
» | Alien (Tv serija)Oddelek: Sedem umetnosti | 4471 (1900) | oo7 |
» | Alien 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 17067 (7403) | oo7 |
» | Alien: Awakening (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 16572 (10188) | oo7 |
» | Alien: Covenant vs. PassengersOddelek: Sedem umetnosti | 6598 (5963) | vostok_1 |