Forum » Kaj kupiti » Slušalke Sony MDR-570
Slušalke Sony MDR-570
radmannsdorf ::
http://www.mimovrste.com/artikel/126007...
Ima kdo izkušnje s temi slušalkami? Potrebujem jih občasno zvečer za kakšn komad poslušat, ne več, nočem da so lih čist navadne za 10€(take imam zdaj in se je strgala pena), ne mislim pa dajat ful denarja za njih, tkoda je 35€ nekak največ kr dam. Sploh so mi všeč ker niso take da zaprejo uho. Ne maram namreč da ne slišim pol zvonca in telefona :)
Jih je kdo že imel na glavi?
Ima kdo izkušnje s temi slušalkami? Potrebujem jih občasno zvečer za kakšn komad poslušat, ne več, nočem da so lih čist navadne za 10€(take imam zdaj in se je strgala pena), ne mislim pa dajat ful denarja za njih, tkoda je 35€ nekak največ kr dam. Sploh so mi všeč ker niso take da zaprejo uho. Ne maram namreč da ne slišim pol zvonca in telefona :)
Jih je kdo že imel na glavi?
radmannsdorf ::
No zdej jih pa že mam doma. So super, full lahke, lok je kovinski oblečen v usnje. Blazinice so mehke, nimajo tistega kolobarja. Občutna razlika proti prejšnim navadnim Sony MDR-110. Po dveh urah na glavi je filing super. Zvok pa tudi oh in sploh za moja amaterska ušesa :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupujem slušalke do 150€Oddelek: Kaj kupiti | 4141 (3307) | rozman |
» | [Slušalke] Brezžične - WirelessOddelek: Zvok in slika | 8896 (4838) | Miha J |
» | Slušalke za mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 6036 (5100) | zuz3k |
» | [Slušalke] In " EAR " do 10kOddelek: Zvok in slika | 5771 (3999) | Keyser Soze |
» | Slušalke X-tičOddelek: Kaj kupiti | 1610 (1254) | Bobb |