» »

Katero televizijo izbrati

Katero televizijo izbrati

noob96 ::

Kupujem TV pa ne vem kako in kam se naj obrnem. Iščem nekaj okoli 40' in dolžina ne sme biti večja od stotih centimetrov. Ne potrebujem mreže, ker imam zraven računalnik s katerega si bom predvsem predvajal filme. Rad bi čim boljšo sliko tako na kabelskih programih, kot preko računalnika (DVI-->HDMI). Zvok mi ni pomemben ker imam hišni kino. Pa seveda da ni 3D.

Povzetek, nekaj cenovno ugodnega, nekih dodatnih funkcij(smart tv..) ne potrebujem in pa dobra slika.

tiran2000 ::

Samsung 39F5000 - 430 evrov

DarwiN ::

Tega ni... Praktično vsi modeli z lepšo sliko imajo vključene bonbončke... Torej, ali boš plačal funkcije kot so 3d in smart, ali pa se boš moral zadovoljit z povprečno sliko.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

ja pa vseeno kaj bi bil potem najboljši približek moji izbiri :D Take izjave mi na žalost ne pomagajo...

DarwiN ::

Pol ti ne preostane veliko... Verjetno res samsung 5000 serija... Tale 42", ki meri 97 cm v širino... Ali pa ta 39" Panasonic, ki sicer ima WiFi..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

meni se gre samo za kvaliteto slike in dobro možnost povezave z računalnikom. Če bi wifi pač bo vn ga deval ne bom ;) samo namerno ga pa tudi ne mislim plačevati, to sem mislil.
hvala

LJ4L ::

Ja. Razumem. Poglej malo panasonic, sploh LG ma nekaj podobnega. Točnih modelov ne vem, ampak LG ima fajne mal manjše TVje, ki vztrezajo tvojim zahtevam.
LP from LJ

http://www.mimovrste.com/artikel/135025...
ali ima kdo? kako se obnese? je še kaj bolj primernega za to ceno?

LJ4L ::

Meni se zdi vredu. Katere znamke hišni kino pa imaš?
LP from LJ

LG, 5.1 star približno 4 leta

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hisni kino

Oddelek: Zvok in slika
121160 (936) simone
»

Zvok iz Tv na hišni kino