Forum » Zvok in slika » Glavni zvočnik ne dela
Glavni zvočnik ne dela
GT-Turbo ::
Pozdravljeni!
Po sobi sem napeljal zvočnike, ki sem jih zvezal na glavni zvočnik (Zvočnik, ki je priklopljen na el. napeljavo in povezan z računalnikom.) Delalo mi je pol ure, brez vsakih napak, šumov itd. Nato sem izklopil zvočnike, da bi lepo skril vse kable za omarami. Ko sem ponovno prižgal je samo glavni zvočnik oddajal čudne nizkotonske ponavljajoče zvoke. Hitro sem ga ugasnil, še enkrat preveril kable in prižgal nazaj. Sedaj ko ga prižgem ne delajo lučke nad gumbi oddaja pa podoben zvok kot prej, le da ta ni v intervalih. Kaj bi lahko bilo narobe? Hvala za pomoč!
Lep Pozdrav
Po sobi sem napeljal zvočnike, ki sem jih zvezal na glavni zvočnik (Zvočnik, ki je priklopljen na el. napeljavo in povezan z računalnikom.) Delalo mi je pol ure, brez vsakih napak, šumov itd. Nato sem izklopil zvočnike, da bi lepo skril vse kable za omarami. Ko sem ponovno prižgal je samo glavni zvočnik oddajal čudne nizkotonske ponavljajoče zvoke. Hitro sem ga ugasnil, še enkrat preveril kable in prižgal nazaj. Sedaj ko ga prižgem ne delajo lučke nad gumbi oddaja pa podoben zvok kot prej, le da ta ni v intervalih. Kaj bi lahko bilo narobe? Hvala za pomoč!
Lep Pozdrav
Toshiba Satellite L550-117
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ojačevalec za v avtoOddelek: Loža | 3016 (2516) | Joseph033 |
» | receiver + subbuferOddelek: Zvok in slika | 3184 (2621) | Janac |
» | Računalnik in domači diskoOddelek: Zvok in slika | 2016 (1721) | Korenchek |
» | zvočniki ne delajo večOddelek: Zvok in slika | 2355 (2159) | A. Smith |
» | GRRR zvočna na NF7-SOddelek: Strojna oprema | 981 (902) | OwcA |