Forum » Programiranje » IBM RAD for Webspherere/eclypse
IBM RAD for Webspherere/eclypse
BRBR ::
BRBR ::
OK.
web resource kam je šel 'java EE module depenndencies'
Pri meni je tistile spisek (glede na tvojo sliko) za valid or existing resources v MF prazen.Tudi nima opcije karkoli dodajat.
Če sledim navodilom iz zgornjega linka:
Desni klik na EmployeeWeb/props/deployment assembly/manifest entries/deployment assemply/add/project/assemble...checkmark
Zgleda da tole naredi tole oz da tjale, kar je na sliki:
Opcija je da daš v deployment assembly dialogu tudi v manifest.mf, ampak videti je, da če si že obkljukal "assemble... checkmark" tega ni treba naredit ?
Oz. je efekt enak ? Ker zdaj iz EmployeeeSearch servleta 'vidim' tele moje resource (kar prej ni bil primer).
web resource kam je šel 'java EE module depenndencies'
Pri meni je tistile spisek (glede na tvojo sliko) za valid or existing resources v MF prazen.Tudi nima opcije karkoli dodajat.
Če sledim navodilom iz zgornjega linka:
Desni klik na EmployeeWeb/props/deployment assembly/manifest entries/deployment assemply/add/project/assemble...checkmark
Zgleda da tole naredi tole oz da tjale, kar je na sliki:
Opcija je da daš v deployment assembly dialogu tudi v manifest.mf, ampak videti je, da če si že obkljukal "assemble... checkmark" tega ni treba naredit ?
Oz. je efekt enak ? Ker zdaj iz EmployeeeSearch servleta 'vidim' tele moje resource (kar prej ni bil primer).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BRBR ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | enopolno stikalo - luč (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8168 (1617) | mirator |
» | Avtomatika za sončni kolektor (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11311 (7475) | FX6300B |
⊘ | Pop TV dnevnik - fikcija, cenzura ali pa ...Oddelek: Loža | 1805 (1416) | zee |
» | Video v Firefox ne kaže pravilno ?!Oddelek: Omrežja in internet | 6772 (6240) | čuhalev |
» | google.siOddelek: Omrežja in internet | 2045 (1602) | alexz |