Forum » Omrežja in internet » Tiskanje iz MS Internet Explorerja
Tiskanje iz MS Internet Explorerja
kleDo ::
Imam en "čist preprost" problem.
Ko printam neko stran, ki je odprta z internet explorerjem (in včasih tudi v kakšnem urejevalniku besedila) se mi na vrhu (v glavi) strni izpiše IME STRANI in Paga X of Y, v nogi pa URL strani in datum...
Zanima me samo, kako pri printanju to izklopim, da se mi ne pokaže...
to je to...
tnx!
kleDo
Ko printam neko stran, ki je odprta z internet explorerjem (in včasih tudi v kakšnem urejevalniku besedila) se mi na vrhu (v glavi) strni izpiše IME STRANI in Paga X of Y, v nogi pa URL strani in datum...
Zanima me samo, kako pri printanju to izklopim, da se mi ne pokaže...
to je to...
tnx!
kleDo
- spremenil: ali3n ()
Cokolesnik ::
To bi pa jaz tud rad vedu. Te opcije se nisem vidu v IE, da bi to izklopil/vklopil. Po moje je potreben kak poseg v register ipd.
ElectricMan ::
Čisto preprosta zadevca. Greš na datoteko -> Priprava strani. Pri pogovornem oknem pa zbrišeš glavo in nogo. To je to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Firefox 13 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 36207 (29489) | Icematxyz |
» | Izklop avtomatskega čiščenja Canon IP4600Oddelek: Pomoč in nasveti | 1304 (1165) | -žiga- |
» | UPS - brezprekinitveno napajanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3077 (2497) | MTm2H37rqt7B |
» | urejanje v worduOddelek: Programska oprema | 4623 (4486) | kolombo |
» | Kako se izdelujejo taksne strani v ASP?Oddelek: Izdelava spletišč | 1888 (1514) | njok |