Forum » Programska oprema » Mocap-kinect
Mocap-kinect
matic492 ::
Mene zanima nekaj, rad bi probal oz. uporabljal nek osnoven motion capture, za pohitrenje animiranja (posnamem naprimer hojo- mali popravki pa je), uporabljal oz. uporabljam pa Blender (animacije bi se potem exportale v .xaf za IMVU www.imvu.com/shop/web_search.php?manufa... ).
Našel sem par strani, ki to delajo kar live z kinectom, in sem gledal kinect pride nekje 60-70€ to je še sprejemljivo, samo me zanima če obstaja kak open source oz. zastonj program, ki to spravi v blender? Našel sem tole samo je plačljivo oz. lahko nekaj zastonj dol vlečeš samo 200€ je deifinitvno preveč http://www.ni-mate.com/.
Delal sem že z blenderjevim motion tracking(samo za premik same kamere), a je kdo slučajno to probal oz. videl kak tutorial kako se uporabi ta blenderjev motion tracking, verjetno če se da je ogromno ročnega dela?
Torej basically -> CHEAP mocap for blender, yes or no?
Našel sem par strani, ki to delajo kar live z kinectom, in sem gledal kinect pride nekje 60-70€ to je še sprejemljivo, samo me zanima če obstaja kak open source oz. zastonj program, ki to spravi v blender? Našel sem tole samo je plačljivo oz. lahko nekaj zastonj dol vlečeš samo 200€ je deifinitvno preveč http://www.ni-mate.com/.
Delal sem že z blenderjevim motion tracking(samo za premik same kamere), a je kdo slučajno to probal oz. videl kak tutorial kako se uporabi ta blenderjev motion tracking, verjetno če se da je ogromno ročnega dela?
Torej basically -> CHEAP mocap for blender, yes or no?
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oculus Rift (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 58476 (22673) | Buggy |
» | After effects maskOddelek: Zvok in slika | 711 (560) | skrajnik |
» | Predelava ozadja v videuOddelek: Zvok in slika | 1757 (1483) | St235 |
» | Movie making?Oddelek: Programska oprema | 2887 (2690) | Tear_DR0P |
» | Video editiranjeOddelek: Programska oprema | 1044 (922) | opeter |