Forum » Pomoč in nasveti » Driverji
Driverji
kemch ::
Pozdravljeni,
nikakor ne morem najti drverjev za Pentium dual core e5300 (rabim mrežno kartico naložit) in ne morem najti na netu. :S Cd sem zgubil in sedaj ne morem neta pripravit mi lahko kako kdo pomaga? ..
za zvok sem nekako našel ampak tole je pa misija nemogoče
imam pa windows xp naložen
nikakor ne morem najti drverjev za Pentium dual core e5300 (rabim mrežno kartico naložit) in ne morem najti na netu. :S Cd sem zgubil in sedaj ne morem neta pripravit mi lahko kako kdo pomaga? ..
za zvok sem nekako našel ampak tole je pa misija nemogoče
imam pa windows xp naložen
Han ::
Pentium dual core e5300 je procesor, za katerega ni driverjev...
Gonilnik za mrežno kartico boš našel prek modela osnovne plošče. Lahko pa poskusiš tudi na slepo, saj večina novejših plošč uporablja Realtek Gigabit Network.
Gonilnik za mrežno kartico boš našel prek modela osnovne plošče. Lahko pa poskusiš tudi na slepo, saj večina novejših plošč uporablja Realtek Gigabit Network.
hojnikb ::
za štart bi lahk povedal, katero matično uporabljaš, ker nam danes kristalna krogla ne dela.
#brezpodpisa
kemch ::
kako pa naj to pogledam :S kje ?
odpru računalnik MSI: n1966
odpru računalnik MSI: n1966
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kemch ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel dual core 5300 - dual core ali core 2 duo?Oddelek: Strojna oprema | 1606 (1441) | moat |
» | Nasvet pri nadgradnji računalnika.Oddelek: Pomoč in nasveti | 812 (639) | Lynn |
» | Iščem matično ploščo z AGP vmesnikomOddelek: Kaj kupiti | 1219 (1045) | alibabar |
» | procesor+matična plošča+rami+grafična=150-200€Oddelek: Kaj kupiti | 2351 (2008) | t3hn0 |
» | kupujem računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1245 (990) | Adrijan0 |