» »

Prevoz tovora iz tujine

Prevoz tovora iz tujine

fikus_ ::

Pozdravljeni
kot že naslov pove, iščem dostavo blaga iz tujine in sicer iz Češke, kot fizična oseba.

Teža 250 kg
približne mere 1,5 m x 1,2 m x 1,7 m

Če ima kdo kakšne izkušnje s tem, predlogi, kaj bi bilo najceneje, . . . ?

Vprašal sem že SŽ in dobil okvirno ceno, TNT (fizične osebe brez pogodbe in uvoz iz tujine ni mogoče).

Od prodajalca pa še nisem dobil ponudbe za dostavo. Iščem najugodnejšo/najcenejso možnost dostave.

Hvala za odgovore in lep dan.

M-XXXX ::

Daleč najcenejše bo, da najdeš kakšnega tovornakarja, ki se vrača prazen ali na pol prazen iz češke. Edini problem ga bo najdet :)

Vanich ::

fikus_ je izjavil:

Pozdravljeni
kot že naslov pove, iščem dostavo blaga iz tujine in sicer iz Češke, kot fizična oseba.

Teža 250 kg
približne mere 1,5 m x 1,2 m x 1,7 m

Če ima kdo kakšne izkušnje s tem, predlogi, kaj bi bilo najceneje, . . . ?

Vprašal sem že SŽ in dobil okvirno ceno, TNT (fizične osebe brez pogodbe in uvoz iz tujine ni mogoče).

Od prodajalca pa še nisem dobil ponudbe za dostavo. Iščem najugodnejšo/najcenejso možnost dostave.

Hvala za odgovore in lep dan.

Poštna na Češkem?

Vice ::

Kot fizična oseba boš preplačal. Res nimaš nobenega kolega, ki ima firmo in pogodbo z eno od dostavnih služb (pošta, UPS....)? To pride okoli 50€ - odvisno od pogodbe.

fikus_ ::

Poštna na Češkem 75701 Jarcova

Vice je izjavil:

Kot fizična oseba boš preplačal. Res nimaš nobenega kolega, ki ima firmo in pogodbo z eno od dostavnih služb (pošta, UPS....)? To pride okoli 50€ - odvisno od pogodbe.

Ponekod lahko plača tudi z avansom in ni nujno, da je firma. Kaj pride 50.-€? Ta prevoz? Ne se hecat.

fikus_ je izjavil:

Poštna na Češkem 75701 Jarcova

Cena bi se gibala tam okoli cca 200.-€ - za dostavo v območje 1... v SLO.
Mogoče bi šlo s kakšnim direktnim prevozom še kaj ceneje.

Vice ::

Vanich je izjavil:

Vice je izjavil:

Ponekod lahko plača tudi z avansom in ni nujno, da je firma. Kaj pride 50.-€? Ta prevoz? Ne se hecat.

Jap sem spregledal da je 250Kg. To je bila cena za 100Kg oziroma bolj natančno 44.65€ bi plačal za paleto 100kg.

Vice je izjavil:

Vanich je izjavil:

Vice je izjavil:

Jap sem spregledal da je 250Kg. To je bila cena za 100Kg oziroma bolj natančno 44.65€ bi plačal za paleto 100kg.

Še več, to je: 3,06m3 in 0,75 LDM.

meandmouse ::

Jaz ti predlagam, da pokličeš na Intereuropo in poveš dimenzijo pošiljke, težo ter poštno številko prevzema in razklada blaga. Verjetno se bo dalo zmeniti, da ti izstavijo predračun kot fizični osebi. Seveda ne morem pa vedeti ali bodo ugodni ali ne.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vračilo blaga v enaa (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9238246 (3215) tomaz-
»

Odstop od naročila

Oddelek: Loža
111922 (1535) SaXsIm
»

Sledenje pošiljki - pošta slovenije (status se ne spremeni)

3520685 (12206) kloko
»

Prodati na Hrvaško?

142694 (1817) Alamar
»

Dostavne službe TNT, Pošta,...

51223 (1120) fosil

Več podobnih tem