» »

Vpis na fakulteto

Vpis na fakulteto

QQAA ::

Zdravo, počasi bo treba oddat želje za vpis na fakulteto in imam nekaj vprašanj... Torej moja prva in lahko rečem tudi edina želja je FRI (UNI)... Ostalo me prav nič ne zanima... Težave se lahko pojavijo pri omejitvah... Torej če nimam dovolj točk za prvo izbiro (FRI) in se potem vpišem v drugo izbiro (FE), ali se lahko potem med leto prestavim na FRI??? Kot vemo veliko študentov spremeni svojo izbiro zelo hitro, ko ugotovijo da so zgrešili smer, jim je pretežko itd... Ravno tako se bo nekaj študentov izpisalo iz FRI, torej je možnost da se recimo po enem mesecu jaz iz FE prepišem na FRI??? Kakšen je postopek, zahteve, kriteriji???

Nisem ravno na slabem z ocenami (4), vseeno pa lahko matura povzroči precej težav... Predvsem slovenščina, ki je mi je največji sovražnik... Torej da si pripravim "backup" plan, če je to mogoče...
  • spremenilo: QQAA ()

Gladi ::

Med študijskim letom se ne moreš prepisat na drugo fakulteto, kar pomeni da moraš počakati na nov vpisni rok. Potrudi se na maturi in ne boš imel težav z vpisom.

QQAA ::

Oki hvala...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Šola
466364932 (27124) nejc_nejc
»

Najbrž ne bom sprejet na FRI, druga opcija FERI ali VSŠ, par uprašanj za študente FER

133026 (2200) avtek
»

FRI - UNI ali VSŠ (strani: 1 2 )

6421709 (18119) SimplyMiha
»

FMF+FRI (IŠRM) vs FERI (RIT)

213912 (3019) Isotropic
»

Srednja šola za računalništvo in elektroniko