Forum » Omrežja in internet » Internetni brskalnik
Internetni brskalnik
xseki ::
Pozdravljeni :D
Zanima me kateri internetni brskalnik je najboljši in najbolj varen. Zaenkrat me Internet Explorer in Firefox nista kaj preveč navdušila. Napišite spodaj kateri internetni brskalnik vi uporabljate.
Lp,
Zanima me kateri internetni brskalnik je najboljši in najbolj varen. Zaenkrat me Internet Explorer in Firefox nista kaj preveč navdušila. Napišite spodaj kateri internetni brskalnik vi uporabljate.
Lp,
eric_cartman ::
Chrome, Firefox.. V službi včasih opero. Imaš še kakor "varno" alternativo Tor Browser.
Goran's Blog ::
xseki ::
GPUpoweR ::
Zdravo,
zanima če kdo ve kateri brskalnik "požre" najmanj RAMa?
Govorimo o trenutnih zadnjih verzijah -torej recimo Chrome v.41, Firefox v.36, itd.?
Lp
zanima če kdo ve kateri brskalnik "požre" najmanj RAMa?
Govorimo o trenutnih zadnjih verzijah -torej recimo Chrome v.41, Firefox v.36, itd.?
Lp
hojnikb ::
tazadnji dillo :)
Lynx še celo manj :)
Lynx še celo manj :)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
GTX970 ::
tazadnji dillo :)
Sam izgleda stran kot da je iz 1980 (samo za največje mazohiste).
Pluginov ne podpira ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
OK mogoče sem malo narobe napisal...
Firefox, Chrome, IE, Safari ali Opera? Kaj je najmanj požrešno?
Lp
Firefox, Chrome, IE, Safari ali Opera? Kaj je najmanj požrešno?
Lp
Zakaj je raba rama relavantna ?
Ram je zato, da se porabi. Če ga rabi več, je kvečjemu bolše, ker več stvari kešira.
Ram je zato, da se porabi. Če ga rabi več, je kvečjemu bolše, ker več stvari kešira.
#brezpodpisa
trnvpeti ::
lahko nastaviš ram cache na 0 in izklopiš vse dodatke. Bo šla kr "poraba" rama dol. To in seveda palemoon.
#brezpodpisa
737 ::
Google Chrome je spyware:
Google Chrome @ Wikipedia
Poglej pod User tracking, na 7 načinov te tracka.
Google Chrome @ Wikipedia
Poglej pod User tracking, na 7 načinov te tracka.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 737 ()
imaš tudi chromium builde, ki so očiščeni tega.
Če bi rad tistih par načinov manj trackanja :)
Če bi rad tistih par načinov manj trackanja :)
#brezpodpisa
737 ::
Vsak način manj je bolje, kot več. :-) V Firefox/Paldemon obvezno spadajo tudi plugini Noscript, Adblock, Betterprivacy, Https everywhere...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 35898 (10365) | kow |
» | Chrome bookmarks se razmnožujejoOddelek: Pomoč in nasveti | 2637 (1523) | zuz3k |
» | Star prenosnik-windows xp ali 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14964 (11228) | Spajky |
» | Chrome z milijardo uporabnikov, namizni vladar pa ostaja Internet Explorer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 36120 (29433) | MuadDib |
» | štekanje in počasno delovanje chromaOddelek: Pomoč in nasveti | 3115 (2883) | duque |