Forum » Zvok in slika » win movie maker
win movie maker
pupo ::
Ima kdo kakšno idejo za naslednji problem. Imam PIII, procesor 450, ram 512 in xp prof. Naložen imam win movie maker 2, ki je bil na Microsoftovem updatu že pred časom. Problem je sledeč: hočem sestavit 2 avija; z miško jih potem, ko jih uvozim, normalno prenesem v zato namenjeni polji. Potem pa, ko hočem dodat še prehod iz enega v drugega, se program enostavno zapre. Kaj za en hudič je to? Se komu kej sanja? tnx
samoj ::
Probaj prestaviti HW acceleration iz "full" na tretjo črtico - to storiš v
displey properteis->Advenced->Troubleshoot->Hardware acceleration.
LP,
Samo
displey properteis->Advenced->Troubleshoot->Hardware acceleration.
LP,
Samo
TICKO ::
Hehe imel sem podobne probleme!!!
Men je pa ko sem uvozu par filmov oz.m posnetkov in mi je kr vrglo vn pa se ono obvestilo o napaki!!!!Na drugemu racunalniku pa so isti posnetki delali normalno!!!Vendar se nisem dal in sem si nabavil Adobe Premiere!
Men je pa ko sem uvozu par filmov oz.m posnetkov in mi je kr vrglo vn pa se ono obvestilo o napaki!!!!Na drugemu racunalniku pa so isti posnetki delali normalno!!!Vendar se nisem dal in sem si nabavil Adobe Premiere!
pupo ::
tudi ta nastavitev ni prinesla rezultata. dejansko imam enak problem kot Ticco. ne vem kaj naj še probam. grafična kartica je ati radeon 7000.
sem že prav obupan.
sem že prav obupan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | youtube in zelena črtaOddelek: Pomoč in nasveti | 2958 (2274) | blackbfm |
» | Firefox in vtičnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 3798 (2479) | Anney |
» | Windows igra (AirXonix) preko Wine na Linuxu in 3D pospeševanjeOddelek: Programska oprema | 651 (592) | Hayabusa |
» | Plavi ekran pomoč FlashplayerOddelek: Pomoč in nasveti | 3546 (3140) | D-PaX |