Forum » Operacijski sistemi » Win 7 licenciranje - prehod na virtualne delovne postaje
Win 7 licenciranje - prehod na virtualne delovne postaje
harmony ::
Zanima me ali je potrebno kupiti nove licence v kolikor bi v podjetju izvedli prehod na virtualne delovne postaje.
Ali so obstojece licence vredu?
Ali so obstojece licence vredu?
kloko ::
Odvisno, kakšne licence imate sedaj, nič ne poveš? OEM licenc npr. ki so vezane na točno določen računalnik, se že ne sme prenašati.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
harmony ::
jukoz ::
http://www.microsoft.com/oem/en/Pages/s...
Q. Can I install OEM on a virtual machine (VMware)?
A. You may install OEM in a virtual environment as long as you have a separate license for each instance of the software. It is fine to use the OEM version as long as it is properly licensed. To be clear, a separate version of software must be installed for both the "standard" and "virtual" installations.
Po mojem razumevanju se torej da, dokler je na isti mašini.
Q. Can I install OEM on a virtual machine (VMware)?
A. You may install OEM in a virtual environment as long as you have a separate license for each instance of the software. It is fine to use the OEM version as long as it is properly licensed. To be clear, a separate version of software must be installed for both the "standard" and "virtual" installations.
Po mojem razumevanju se torej da, dokler je na isti mašini.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows licenca (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16539 (9774) | Dman |
» | Windows 7 problem pri prenosu licenceOddelek: Operacijski sistemi | 2999 (2629) | opeter |
» | Poceni Win8Oddelek: Kaj kupiti | 8699 (7508) | Mare2 |
» | OEM Software ni vezan na hardware?Oddelek: Loža | 2112 (1861) | jan01 |
» | Kje kupit Windows XP Pro in koliko stane?Oddelek: Operacijski sistemi | 4917 (3867) | bond007 |