Forum » Programska oprema » "installation complete (warnings occurred during installation). View log for details."
"installation complete (warnings occurred during installation). View log for details."
--MiRaLdInJo ::
Zdravo.
Mam neke težave z instalacijo AMD driverjev.
Vedno mi po koncu inštalacije vrže to: "installation complete (warnings occurred during installation). View log for details."
VSe se je začelo potem ko sem ugotovil, da so zadnji 14.1 beta driverji en d**k. Nato sem jih v nadzorni plošči odtranil nanovo zagnal PC in nato uporabil še Driver Swepeer pobrisal kar je ostalo.
Nato sem naložil 13.12WHQL in po koncu mi je napisalo: "installation complete (warnings occurred during installation). View log for details."
Poizkusil sem še 4x odstraniti driverje pa vedno isto
Zakaj me to heca?
Zaradi tega sporočila kaj slabše deluje?
Mam neke težave z instalacijo AMD driverjev.
Vedno mi po koncu inštalacije vrže to: "installation complete (warnings occurred during installation). View log for details."
VSe se je začelo potem ko sem ugotovil, da so zadnji 14.1 beta driverji en d**k. Nato sem jih v nadzorni plošči odtranil nanovo zagnal PC in nato uporabil še Driver Swepeer pobrisal kar je ostalo.
Nato sem naložil 13.12WHQL in po koncu mi je napisalo: "installation complete (warnings occurred during installation). View log for details."
Poizkusil sem še 4x odstraniti driverje pa vedno isto
Zakaj me to heca?
Zaradi tega sporočila kaj slabše deluje?
--MiRaLdInJo ::
BorutK-73 ::
Uporabi to za unistall driverjev
http://www.guru3d.com/content_page/guru...
Resetiri Pc in inštaliraj novo verzijo driverjev.
http://www.guru3d.com/content_page/guru...
Resetiri Pc in inštaliraj novo verzijo driverjev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | geforce 8500 driver za linuxOddelek: Pomoč in nasveti | 768 (619) | uros123 |
» | windows 7 appcrash problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 2556 (2470) | blazkox |
» | Skoraj že obupal pri inštalaciji LinuxaOddelek: Operacijski sistemi | 1451 (1270) | Brane2 |
» | RPM installation ERRORS ?!Oddelek: Operacijski sistemi | 1181 (1112) | SasoS |
» | nasvet za XPOddelek: Pomoč in nasveti | 2072 (1664) | [t502] |