Forum » Kaj kupiti » Prenos glasbe na SD KARTICO
Prenos glasbe na SD KARTICO
Mojchy_3_ ::
Zdravo!! :)
Imam problem, in sicer glasbo ki jo prenašam iz računalnika na mobitel mi shrani na polnilnik telefona in ne na kartico sd. Na mobitelu mi primanjkuje že prostora, sd kartica pa je popolnoma prazna. Prosim če mi nekdo razloži kako naj prestavim glasbo na sd kartico. Najlepša hvala za vse odgovore! :))
Imam problem, in sicer glasbo ki jo prenašam iz računalnika na mobitel mi shrani na polnilnik telefona in ne na kartico sd. Na mobitelu mi primanjkuje že prostora, sd kartica pa je popolnoma prazna. Prosim če mi nekdo razloži kako naj prestavim glasbo na sd kartico. Najlepša hvala za vse odgovore! :))
Kadar se bogati bojujejo, revni umirajo
BlaY0 ::
Ne gre z vsemi telefoni tako, je pa ena od možnosti.
Druga možnost, če gre za Android telefon, si namesti nanj kakšen file manager recimo ES File Explorer in premeči vse skupaj iz notranjega pomnilnika na SD kartico.
Druga možnost, če gre za Android telefon, si namesti nanj kakšen file manager recimo ES File Explorer in premeči vse skupaj iz notranjega pomnilnika na SD kartico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delovanje SD karticeOddelek: Mobilne tehnologije | 975 (796) | lukas99 |
» | HTC Desire x - Pomnilnik aplikacijeOddelek: Mobilne tehnologije | 1192 (1127) | buick |
» | Google play in spominska karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 2929 (2785) | hojnikb |
» | Samsung Galaxy S3 - kako prenesti aplikacije na micro SD karticoOddelek: Mobilne tehnologije | 9954 (9644) | Boomer |