» »

Geforce 4 440 tv out in tv tool

Geforce 4 440 tv out in tv tool

miki2323 ::

Geforce 4 440 tv out in tv tool problem

;( Zanima me če morda kdo ve kako bi program Tv Tool našel TV čip oziroma, da bi preko tega ali kakšnega drugega programa lahko gledal divx z podnapisi na tv

mirkuma ::

Če imas pravi GeForce4 in ne GForce4MX novi TVTool prepozna chip in deluje...
MX verzija (GF4) pa me deluje z TVToolom, vsi GeForci razen 4MX imajo zunanji chip za tvout (Philips...) leGF4MX ima integriranega v samem jedru chipa, Nvidia pa ne da podatkov, zato ta chip ni podprt v TVToolu...Vec na TVTool

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mirkuma ()

KTr1sk ::

Jz sem tud zdaj kupu Geforce4mx440, (tako piše na kartici), ko pa inštaliram gonilnike mi pa prepozna da je Winfast A170 geforce 4 MX420, zakaj to? Aja prej sem mel Geforce2mx400 pa mi je delal TVTOOL in sem samo tega uporabljal, a mogoče kdo ve kako brez tega programa sliko na televiziji razširim (kot na TVTOOL Picture size---Desktop)?
A maste vi tud z originalnimi driverji več točk na 3dmark2001se, kot z novimi driverji, pr men je 100točk razlike!
Hvala!

jaz sem probal dati na clon in original drajverje pa mi je nekako delalo format sem imel 800x600 in sem dal komando,da je monitor 2 kot primarni pravi monitor pa sekundarni.Če pa ti ne delajo podnapisi obstaja pa tudi en program ki potem delajo podnapisi v vseh predvajalnikih ko se spomnim kateri program je to ti napišem

:( hvala za odgovor rešitev pa je prodaj in kupi drugo grafiko mislim

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gforce ni nviewa

Oddelek: Zvok in slika
251735 (1412) BetMaN
»

Filma se ne vidi naTV-ju, na monitorju pa ja

Oddelek: Pomoč in nasveti
221796 (1388) Pro2Type
»

uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
506175 (5080) bbobst
»

GEFORCE 4 440MX TV OUT

51055 (988) SrOvPaSoV
»

GeForce in TV-Out

6991 (931) M&M

Več podobnih tem