Forum » Programska oprema » Geforce 4 440 tv out in tv tool
Geforce 4 440 tv out in tv tool
miki2323 ::
Geforce 4 440 tv out in tv tool problem
Zanima me če morda kdo ve kako bi program Tv Tool našel TV čip oziroma, da bi preko tega ali kakšnega drugega programa lahko gledal divx z podnapisi na tv
Zanima me če morda kdo ve kako bi program Tv Tool našel TV čip oziroma, da bi preko tega ali kakšnega drugega programa lahko gledal divx z podnapisi na tv
mirkuma ::
Če imas pravi GeForce4 in ne GForce4MX novi TVTool prepozna chip in deluje...
MX verzija (GF4) pa me deluje z TVToolom, vsi GeForci razen 4MX imajo zunanji chip za tvout (Philips...) leGF4MX ima integriranega v samem jedru chipa, Nvidia pa ne da podatkov, zato ta chip ni podprt v TVToolu...Vec na TVTool
MX verzija (GF4) pa me deluje z TVToolom, vsi GeForci razen 4MX imajo zunanji chip za tvout (Philips...) leGF4MX ima integriranega v samem jedru chipa, Nvidia pa ne da podatkov, zato ta chip ni podprt v TVToolu...Vec na TVTool
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mirkuma ()
KTr1sk ::
Jz sem tud zdaj kupu Geforce4mx440, (tako piše na kartici), ko pa inštaliram gonilnike mi pa prepozna da je Winfast A170 geforce 4 MX420, zakaj to? Aja prej sem mel Geforce2mx400 pa mi je delal TVTOOL in sem samo tega uporabljal, a mogoče kdo ve kako brez tega programa sliko na televiziji razširim (kot na TVTOOL Picture size---Desktop)?
A maste vi tud z originalnimi driverji več točk na 3dmark2001se, kot z novimi driverji, pr men je 100točk razlike!
Hvala!
A maste vi tud z originalnimi driverji več točk na 3dmark2001se, kot z novimi driverji, pr men je 100točk razlike!
Hvala!
miki2323 ::
jaz sem probal dati na clon in original drajverje pa mi je nekako delalo format sem imel 800x600 in sem dal komando,da je monitor 2 kot primarni pravi monitor pa sekundarni.Če pa ti ne delajo podnapisi obstaja pa tudi en program ki potem delajo podnapisi v vseh predvajalnikih ko se spomnim kateri program je to ti napišem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gforce ni nviewaOddelek: Zvok in slika | 1735 (1412) | BetMaN |
» | Filma se ne vidi naTV-ju, na monitorju pa jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1796 (1388) | Pro2Type |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6175 (5080) | bbobst |
» | GEFORCE 4 440MX TV OUTOddelek: Pomoč in nasveti | 1055 (988) | SrOvPaSoV |
» | GeForce in TV-OutOddelek: Pomoč in nasveti | 991 (931) | M&M |