Forum » Mobilne tehnologije » Glasba preko androida in DLNA (Wi-Fi) / WPS
Glasba preko androida in DLNA (Wi-Fi) / WPS
flameir ::
Živjo!
Obračam se na vas, potem ko mi po nekaj poizkusih ni uspelo povezati mobilnega telefona s glasbenim stolpom, ki podpira poslušanje glasbe preko DLNA tehnologije.
Nabavil sem tole:
http://www.sony-europe.com/support/en/p...
Imam Samsnug Galaxy S2
Ubistvu kolikor sem se v zadnjem tednu seznanil, je stvar taka, da je potrebno na telefon naemstiti nek program. Potem pa (bi) moral ta program oddajati Wi-Fi signal, ki ga bi moj glasbeni stolp zaznal. Nato naj bi v glasbeni stolp vpisal ime omrežja (SSID) ter morebiti WPA ključ.
Druga možnost naj bi bila po standardu WPS.
No naj povzamem, o vsem tem imam zelo malo pojma, tako da bi bil pomoči res zelo vesel. Iščem aplikacijo, ki bi morda opravljala to funkcijo.
Hvala vsem!
P.S.
Če tema ne ustreza kategoriji "Mobilne tehnologije", prosim moderatorje za razumevanje. Hvala.
Obračam se na vas, potem ko mi po nekaj poizkusih ni uspelo povezati mobilnega telefona s glasbenim stolpom, ki podpira poslušanje glasbe preko DLNA tehnologije.
Nabavil sem tole:
http://www.sony-europe.com/support/en/p...
Imam Samsnug Galaxy S2
Ubistvu kolikor sem se v zadnjem tednu seznanil, je stvar taka, da je potrebno na telefon naemstiti nek program. Potem pa (bi) moral ta program oddajati Wi-Fi signal, ki ga bi moj glasbeni stolp zaznal. Nato naj bi v glasbeni stolp vpisal ime omrežja (SSID) ter morebiti WPA ključ.
Druga možnost naj bi bila po standardu WPS.
No naj povzamem, o vsem tem imam zelo malo pojma, tako da bi bil pomoči res zelo vesel. Iščem aplikacijo, ki bi morda opravljala to funkcijo.
Hvala vsem!
P.S.
Če tema ne ustreza kategoriji "Mobilne tehnologije", prosim moderatorje za razumevanje. Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ojacevalec namesto glasbenega stolpaOddelek: Kaj kupiti | 2005 (1544) | vilonja |
» | Kako močan glasbeni stolp?Oddelek: Zvok in slika | 3363 (2686) | trojnis252 |
» | [Linux] mlayer in podnapisiOddelek: Operacijski sistemi | 1521 (1000) | BozidarB |
» | Glasbeni stolp [nakup]Oddelek: Kaj kupiti | 3178 (2807) | 5er--> |
» | glasbeni stolp (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4672 (4093) | Xgeneration |