» »

Banka iz Slovenije zavrnila nakazilo iz tujine

Banka iz Slovenije zavrnila nakazilo iz tujine

Phantomeye ::

zdajle sem bil obveščen, da banka iz tujine ni mogla nakazat denarja v slovenijo, ker naj bi bil moj račun zaprt, ampak recimo, ce predpostavljamo, da to ni res, kaj bi bil lahko še drug vzrok za to 'zavrnitev'?

LJ4L ::

Banka zajebala... Ali pa je račun res zaprt. Pri kom pa si?
LP from LJ

Tilen ::

Phantomeye je izjavil:

zdajle sem bil obveščen, da banka iz tujine ni mogla nakazat denarja v slovenijo, ker naj bi bil moj račun zaprt, ampak recimo, ce predpostavljamo, da to ni res, kaj bi bil lahko še drug vzrok za to 'zavrnitev'?

Kakšna je možnost, da gre za nateg?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Tilen je izjavil:

Phantomeye je izjavil:

Kakšna je možnost, da gre za nateg?

0%, razen, če se je odvetnik odločil, da bo nategnil. Očitno bo treba zjutraj res it v banko vprašat. Bi banka lahko neko transakcijo 'zaznala' za sumljivo in zavrnila prenos z obrazložitvijo, da je račun zaprt?

SeMiNeSanja ::

Najbolj realna možnost je ta, da je nekdo narobe prepisal podatke računa in posledično transakcija ni šla skozi.

Naj še enkrat preverijo podatke - najbolje, da tudi sam preveriš, kakšne podatke si jim posredoval, da ni že tam prišlo do napake.

LJ4L ::

To je tudi možnost ja. Osebno za ves money transfer uporabljam kar paypal.
LP from LJ

SeMiNeSanja je izjavil:

Najbolj realna možnost je ta, da je nekdo narobe prepisal podatke računa in posledično transakcija ni šla skozi.

Naj še enkrat preverijo podatke - najbolje, da tudi sam preveriš, kakšne podatke si jim posredoval, da ni že tam prišlo do napake.

Možno, je pa cudno, ker prvič je šlo skozi. zdaj pa ne.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ebay prevara?

Oddelek: Informacijska varnost
294874 (2268) SmeskoSnezak
»

Paypal vračilo denarja (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6812524 (10768) St235
»