Forum » Zvok in slika » Bluetooth slušalke povezati z računalnikom
Bluetooth slušalke povezati z računalnikom
racunalnicar ::
Pozdravljeni,
kupil sem bluetooth slušalke Philips SHB4000 (klik). S telefonom se super ujamejo, z računalnikom pa jih nikakor ne morem povezati. Imam stacionarni računalnik, v katerem imam USB Bluetooth ključek, na računalniku pa nameščen Windows XP. Računalnik mi nikakor ne zazna slušalk, medtem ko se s telefonom povežejo brez problema.
Kdo ve, kje je problem? Hvala!
kupil sem bluetooth slušalke Philips SHB4000 (klik). S telefonom se super ujamejo, z računalnikom pa jih nikakor ne morem povezati. Imam stacionarni računalnik, v katerem imam USB Bluetooth ključek, na računalniku pa nameščen Windows XP. Računalnik mi nikakor ne zazna slušalk, medtem ko se s telefonom povežejo brez problema.
Kdo ve, kje je problem? Hvala!
boreass ::
Imam isti problem,
probaj program BLUESOLEIL (čim novejši) je po mojem vedenju edini, ki celovito rešuje te težave in ko
prižgeš slušalke potem v programu preprosto izbereš npr format za poslušanje glasbe ali pa format za telefoniranje preko sykpa (te tvoje slušalke omogočajo oboje)
Poglej si na youtubu ali pa na njihovi strani.
Če dobiš delujočo piratsko verzijo (na lastno odgovornost) bo super, ker drugače program stane pol cene slušalk.
lp
probaj program BLUESOLEIL (čim novejši) je po mojem vedenju edini, ki celovito rešuje te težave in ko
prižgeš slušalke potem v programu preprosto izbereš npr format za poslušanje glasbe ali pa format za telefoniranje preko sykpa (te tvoje slušalke omogočajo oboje)
Poglej si na youtubu ali pa na njihovi strani.
Če dobiš delujočo piratsko verzijo (na lastno odgovornost) bo super, ker drugače program stane pol cene slušalk.
lp
boreass ::
Tole je tudi rešitev, ki deluje in je zastonj, ker tale bluesoleil mi ni ratal usposobit ne ba bi blo treba kupit licenco.
TOSHIBA Bluetooth Stack 8.00.03 32bit and 64bit Multilanguage patch
Dol sem pa potegnu s piratebaya
lp
TOSHIBA Bluetooth Stack 8.00.03 32bit and 64bit Multilanguage patch
Dol sem pa potegnu s piratebaya
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win7 + 3G internet via BluetoothOddelek: Operacijski sistemi | 1709 (1440) | lukaz |
» | Bluetooth slušalka od telefona kot slušalka in mikrofon na računalniku za SkypeOddelek: Zvok in slika | 1318 (1185) | zee |
» | bluetooth slušalke + usb dongle težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2383 (2102) | nokia6310 |
» | Problem z BLUETOOTHOddelek: Mobilne tehnologije | 1964 (1611) | duke666 |
» | Ušesna slušalka Logitech Bluetooth HeadsetOddelek: Kaj kupiti | 1985 (1757) | Saeed |