» »

Grafična kartica

Grafična kartica

««
201 / 201
»
»»

D3m ::

|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Magic1 ::

Po novem bo zdaj to 4K240 s 5070.
Magic

tikitoki ::

Yay, 8k gaming z mase orihaja!

easyrider3 ::

ja ja ja 240 FPS z vstavljenimi frami vmes kar sploh ni realnih 240 FPS in bog si ga vedi kako bo vse to v realnosti izgledalo ali bo sploh kaj pozitvnega okrog tega.
Najlažje je nekaj gobezdati in številke prikazovati specifikacij a,ko potem realnost je nekaj drugega isto kot pri televizorjih

Zgodovina sprememb…

FlyingBee ::

Očitno bo 9070xt kar terna.

Black Myth: Wukong. At 4K, the RX 9070 XT managed around 30 FPS, defeating the 4070 Ti Super which managed 28. And at 1080p, the RX 9070 XT raked in 97 FPS, coming shockingly close to the 4080 Super, which managed 99 FPS. The RTX 4070 Ti Super was left behind, managing 87 FPS 'only'.
P200 MMX, 32mb ram, 2gb HDD, s3 virge 2mb, 14" CRT 640x480
New Sphincter Kvartet:
Roko Spestner, Namaž Zlevčar, Daje Heading, Maraje Spetan

simnov ::

D3m je izjavil:

če dlaa vklopljen je če je pa quality pa ni.

GrimReaper3 ::

Sem prijavil uporabnika blaz355 in demi36.
https://www.bolha.com/komponente-ostalo...
https://www.bolha.com/komponente-ostalo...

To bi izgleda morali imeti enega zaposlenega na vsako rubriko samo da čisti take goljufe.

Drugače mi je pa zelo ironično, da se storitev imenuje Brez skrbi, moraš pa ravno pri tej storitvi biti zelo zaskrbljen in previden. Tako kot je sedaj je 100x bolje, če kupuješ na eBay.

Zgodovina sprememb…

mancslo ::

Kaj pa je narobe s tema dvema oglasoma?

GrimReaper3 ::

Prva in najbolj sumljiva stvar so že cene. Skoraj ni možnosti, da boš kaj dobil toliko pod ceno. Mogoče kakšno stvar na eBay avkciji, ampak karkoli drugega kot pa GPU.
Kot drugo pa pogledaš kdaj je bil kreiran uporabniški račun.
Za naprej ima pa Bolha zdaj kar lepo urejeno, lepo vse piše da ne zapuščaš Bolhe in da ne daješ svojega emaila in telefonske.

Kako jim uspe naštepat toliko oglasov v tako kratkem času pa ne vem, verjetno si vzame 1 dan časa. Tudi ne vem če so iz SLO.

easyrider3 ::

Disertacija ::

DarwiN je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

Gledam sedaj cene na Geizhals... saj so nove že po 480€ za te 3060 Ti... študiram, če je smiselno na vikendu zamenjat Asus GTX 1060 6Gb s to Palit 3060 Ti... če bi vsaj lahko na 4k igral večino naslovov, saj imam tam komp samo za filme in igre... ja, če ni mogoče uveljavljat garancije pa je tole res velik rizik... kje si ga pa sploh kontaktiral, jaz ne vidim napisanega niti maila, niti telefonske na tam oglasu...

3060Ti je polna kapa tudi za 4k za nezahtevnega userja.. V najhujših igrah malo znižaš nastavitve, kakopak.. Računaj cirka 3x več fpsjev kot s 1060. Kontakt preko bolhe in prosi za telefonsko, če te zanima.

Osebno rizik ocenjujem za izredno nizkega.. In kot rečeno, garancija skoraj zagotovo štima, čeprav ne poznam vseh detajlov. V najslabšem primeru bi moral tega gospodiča kontaktirat in preko njega uveljavit..

matobeli je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Rudarske 3060Ti za 280€, Palit ali KFA2.. To je to, folks. Hitro zgrabit. Gospodič ima ~100 kosov, kupljeno pred 11. meseci za ~100.000€.. Sam sem pograbil dve Palitki.

A je tole nevarno da kakšen "komponentko" pograbi vse hkrati al so se že mal ohladili?

Komponentko precej bolj nateguje.. On bi rad odkupil te kartice po 150-200€, da bi jih dalje prodajal za 350, predpostavljam. Meni je junija ponudil 130€ za 1660Ti kartice. :D

Jaz ze dalj casa kupujem pri Komponentku in sem nasel to temo in moram reci, da so moje izkušnje čisto nasprotije. Zame so si vzeli čas, oprema je izjemno lepo obnovljena, na njo dobiš 1 leto garancije. Rabljene robe pa niti nimajo več toliko, ker so šli predvsem na novo robo. Skratka komponentko definitivno zasluzi oceno, kakrsno ima na googlu, prakticno 5/5 :)
Izdelava luksuznih flaš - Gorazd Kocbek s.p.
https://www.kocbek1929.com/

Disertacija ::

D3m je izjavil:

Kakšne nastavitve največkrat uporabljaš v igrah? FSR/dlss/native?
Izdelava luksuznih flaš - Gorazd Kocbek s.p.
https://www.kocbek1929.com/

D3m ::

Native.
|HP EliteBook|R5 6650U|
««
201 / 201
»
»»