Forum » Pomoč in nasveti » windows 7 iz rač- na rač
windows 7 iz rač- na rač
unior ::
Živjo,
Prijatel ki je oddaljen trenutno od mene je prosil če bi lahko mu namestil win 7 na računlanik, ker se nemoreva sestati me zanima če mu lahko preko mojega računlanika namestim windowse na njegov računlanik, in kako če se to da??
Lep večer še naprej
Prijatel ki je oddaljen trenutno od mene je prosil če bi lahko mu namestil win 7 na računlanik, ker se nemoreva sestati me zanima če mu lahko preko mojega računlanika namestim windowse na njegov računlanik, in kako če se to da??
Lep večer še naprej
Opkow ::
Obstaja poseben hardver, ki ti omogoca oddaljen nadzor racunalnika, tudi ce moras iti v Bios ali instalirati OS.
Samo to je domena serverskih masin oz za profesionalno uporabo. In te reci niso poceni.
Samo to je domena serverskih masin oz za profesionalno uporabo. In te reci niso poceni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rač. ne boota.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1529 (1425) | DeeCoy |
» | predvajanje glasbe na rač preku telefonaOddelek: Zvok in slika | 792 (665) | Zvezdica27 |
» | Reklamacija (sacionarni rač)Oddelek: Pomoč in nasveti | 707 (554) | opeter |
» | povezava na oddaljen račOddelek: Programska oprema | 1675 (1497) | waters |
» | RAČ. mreža prek kabelske?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 947 (806) | frenk |