» »

Ženske - moški

Ženske - moški

Temo vidijo: vsi
«
1
2

candy ::

Mene pa zanima moško mnenje in ker vem, da je večina tu gor moških, upam da dobim en pošten odgovor.
In sicer je moj problem tak, da sem bila v zvezi s tipom, ki je težko prenašal, da sem samostojna, ekonomsko neodvisna, izobražena itd. - sem imela občutek, da si želi punco, ki bo bolj odvisna od njega, bo v njem videla junaka ... in se mi je zdelo, ker nisem bila tak tip punce, da je to vplivalo na njegov ego. Zaradi tega sva se tudi veliko prepirala in na koncu tudi končala.
Sedaj imam tipa, pri kateremu se delam bolj nebogljeno, bolj ženstveno, odvisno od njega, ampak on mi ves čas govori, da bi morala biti bolj samozavestna. Ne vem, ali sem sedaj naletela na dva tako različna tipa moških ali ... in sedaj se sprašujem, kaj bi tipi sploh radi, punco, ki v vas vidi junaka in je odvisna od vas ali samozavestno punco, ki ve kaj hoče in je v življenju sposobna marsikaj sama storiti in zato ne potrebuje za vsako malenkost moškega?

Arctander ::

Po zapisanem vidim glavno težavo v tem, da sama ne veš, kaj bi rada. ;)

Smurf ::

Se pravi ugotavlas, da niso vsi moski enaki? Kdo bi si mislil.

Osebno preferiram brihtne, samozavestne punce, ki vejo kaj hocejo v zivljenju.

Duhec ::

100 ljudi, 100 čudi.
Dokler je samo eden pripravljen na kompromise potem drugi trpi. No, ni mu glih treba, zato gre.

freesty ::

Ti bodi taksna kot si, ce te tip sprejme na zacetku taksno kot si, kasneje ne bos imela tezav.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

mgermo ::

Sej je zlajnano, ampak bodi kar si. Nobenga fejkanja. It gets pretty old pretty fast.
In ja, tipi smo različni. Kdo bi si mislil.

vostok_1 ::

I smell troll, but anyway:
Najbrž moraš še kaj pri sebi razčistit, ampak ja, moški so tudi različni v nasprotju z portretom masovnih medijev.

Del resnice je tudi ta, da moški v zhodnem svetu prestajajo transformacijo in so še čist zmedeni. Po eni strani izumirajo stare moške vloge, po drugi strani pa še nimajo pojma kaj sedaj početi oz. kako bit koristni. Frocov ne moremo met, denar ženske kaj dost ne briga, ker ga itak majo prav toliko ali več. Prav tako so moški evolucijsko precej bolj priklenjeni ženski kot obratno. Ni zastonj izraz "crazy cat lady". Skratka, we're kinda stuck between a rock and a hard place.
Nekega enostavnega odgovora ni, če iščeš straight moške.

Sicer se tu pa tam pojavijo razni moški, ki so baje neodvisni in neobremenjeni z formiranjem razmerji, ampak je še vse bolj fikcija trenutno.

My advice...če želiš it po poti najkrajšega upora si najdi kakega sužnja pa mirna bosna. Vse ostalo zahteva bolj konkretne napore.

Mipe ::

Po mojem je že sama prišla do (svojih) zaključkov in tu išče samo potrditev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mipe ()

Hvala za hiter odziv. :)
Se strinjam, da moram biti kar sem in tudi vem, da vsi moški niste enaki. Vendar se mi zdi, da na koncu koncev pri vseh prevlada moški ego in da (če že ne na glas pa po tiho pri sebi) želite, da se vam ženske podredimo.
Takega, ki bi bil copata pa ne želim. ;) Želim, da je samozavesten, vendar do prave meje in da mu ni težko biti z samozavestno in samostojno žensko.

vostok_1 je izjavil:

Sicer se tu pa tam pojavijo razni moški, ki so baje neodvisni in neobremenjeni z formiranjem razmerji, ampak je še vse bolj fikcija trenutno.

Ja, sej ta moj bivši je bil tak, ampak na koncu koncev se je pa izkazalo, da si ne želi take punce, vendar tako, ki mu bo v vsem pritrdila. :)

spajdrmen ::

Kok maš pa ti sploh let? Po eni strani si ekonomsko neodvisna, izobražena itd. Po drugi strani pa sprašuješ kakšno punco majo tipi radi?

Usak fant / punca ima svoj karakter in ti očitno še nisi najdla svoje sorodne duše... Ko jo boš najdla, taka vprašanja ti ne bojo hodila po glav... kakšne punce majo radi tipi mislim wtf?! A lahko jaz tebe vprašam kakšne fante majo rade punce? Romantične, nabildane bla bla bla sam jih mam 2 sam za fuk, in njim odgovarja in men, ko bom hotu resno se bom zresnil in ne bom spraševal po forumih kaj je s temi puncami da ne marajo dragih večerij pa romantike?

Aja pa ene punce se rade natepavajo v ritko, a to pomeni da se use?

PS. vsa vprašanja ki sem ti jih zastavil so retorična in ne potrebujem nobenega odgovora na njih. Hvala.

Kateri naj bi bili ti zaključki?

candy je izjavil:

Hvala za hiter odziv. :)
Se strinjam, da moram biti kar sem in tudi vem, da vsi moški niste enaki. Vendar se mi zdi, da na koncu koncev pri vseh prevlada moški ego in da (če že ne na glas pa po tiho pri sebi) želite, da se vam ženske podredimo.
Takega, ki bi bil copata pa ne želim. ;) Želim, da je samozavesten, vendar do prave meje in da mu ni težko biti z samozavestno in samostojno žensko.

vostok_1 je izjavil:

Ja, sej ta moj bivši je bil tak, ampak na koncu koncev se je pa izkazalo, da si ne želi take punce, vendar tako, ki mu bo v vsem pritrdila. :)

Jah, po teh besedah je očitno, da je bila zveza fail. Noben od vaju namreč ni pomislil na potrebe drugega; zdravo razmerje je namreč "daj-dam" odnos, če pa samo jemlješ oziroma daješ, je obsojeno na propad.

Žal fantje niso modni dodatki, punce še manj (čeprav se tako našemite). Recipročnost mora biti, pa čeprav je kreg. Ga ni zdravega razmerja brez konflikta tu pa tam in pobota med rjuhami. :P

@candy

Nisva se razumela, sicer vem da nisem tudi dovolj konkretno napisal. Tvoj prejšnji je najbrž bil klasični samozavesten moški. Jz sem mislu na take tipe, ki se ne sekirajo in znajo tudi sami preživet (sej vem, pravljice, ampak for argument's sake) niso pa mačisti.

Me pa zanima, vseeno...kaj ti iščeš v razmerju? Prvo si to definiraj.

Pšenični ::

V bistvu je po moje bil problem kje drugje. Morala bi dat več podatkov.

Dober sex predstavlja 10% zveze, slab pa 90%. Pol se nezadovoljstvo širi po zvezi.....če to ni urejeno. Hitro poči, vzrok prepira pa "se hitro najde". Ker povprečni moški "težko razmišlja" če je "napet".

Sam ugibam, morda je bil problem drugje.......mmislim tak, kot si ga opisala, da si pač izobražena in samostojna.....in tega ni prenesel.

V tem, da ne živita drug za drugega, pač pa vsak zase. Par sta samo v ohlapnem smislu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mipe ()

spajdrmen ::

Pšenični je izjavil:

V bistvu je po moje bil problem kje drugje. Morala bi dat več podatkov.

Dober sex predstavlja 10% zveze, slab pa 90%. Pol se nezadovoljstvo širi po zvezi.....če to ni urejeno. Hitro poči, vzrok prepira pa "se hitro najde". Ker povprečni moški "težko razmišlja" če je "napet".

Sam ugibam, morda je bil problem drugje.......mmislim tak, kot si ga opisala, da si pač izobražena in samostojna.....in tega ni prenesel.

Se strinjam. Avtorica teme, nam lahko poveš kakšen je vajin sex?

@Mipe
No sej pravim...najprej si mora definirat kaj išče v razmerju.

P.S. Sex pa sedaj res ni pomemben. Ni vse v seksu kot bi nekateri radi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

Vajenc ::

vostok_1 je izjavil:

P.S. Sex pa sedaj res ni pomemben. Ni vse v seksu kot bi nekateri radi.

Tukaj kar zaupam telbancu: "Dober sex predstavlja 10% zveze, slab pa 90%."
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Sure, ampak to sedaj ni pomembno. Ona ima probleme že pri iskanju tipa ne pa seksa.

Lahko je narobe razumela nezadovoljstvo bivšega. Morda je hotel, da ona v njemu opazi boga sexa in ne ekonomsko superiornost.
Woody Allen

vostok_1 je izjavil:

Sure, ampak to sedaj ni pomembno. Ona ima probleme že pri iskanju tipa ne pa seksa.

To, da ni vsaj odgovora v stilu "to sva imela urejeno" vse pove, kje je bil problem. Po moje tipična zgodba. Pol je tipu poču film in je šel, ......

Eh, tam uni piše o tem...Brane Kastelic....

http://www.zadovoljna.si/rubrika/brane_...

Zgodovina sprememb…

Pač, bi dodal še, da ima normalen moški v fokusu nekaj drugega, ne pa samostojnost in neodvisnost....in podobne traparije.

Sex je bil super, vendar se je tudi tam kazala njegova superiornost. Vendar me tam ni motila. ;)
Motilo me je, ker mu ni odgovarjalo, da sem bila sama sposobna popraviti comp, ko se mi je sesul, da sem bila sposobna sama iti k avtomehaniku - take banalne zadeve. Meni se je zdelo vse to samoumevno, da sama zrihtam in da ne rabim pri vsaki stvari njegove pomoči in ga za vse spraševati. Saj konec koncev, ko sva šla narazen sem mogla to sama početi, ker nisem imela tipa, da bi to počel namesto mene. In zakaj se ne bi sama znajdla, ko sem v vezi?
Kaj pa ima normalen moški v fokusu? In kdo je rekel, da je on končal vezo?

Zgodovina sprememb…

• spremenila: candy ()

Invictus ::

Če se moraš pretvarjat da si lahko z nekom v vezi, bo prej ali slej počilo.

Če ne prej, pa ko pridejo otroci in čisto nove obveznosti.

Tipi bi radi punco, ki je kakršna je. Vsaj jaz. Če je le možno, neodvisno. Imam sam s sabo dovolj dela, nimam ne časa ne volje da bi še zdravil komplekse zblojenih punc.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Invictus ()

ppika ::

Povedat ti hočejo, da so normalni moški ultra potrebni. Meni je samo žal, da to ni niti približno res ker je večina seksualno totalno zafruistriranih in jih je kar mal težko prepričat, da je seks bil zares dober.

Vsi radi naokol govorijo kok so dobri pa kolk jim dober seks velik pomeni, ko jim callaš bluff se jih pa 90 procentov niti s tabo ne upa jit.

Vsaj take izkušnje mamo skor vse ženske na enem faksu, pa bolj k se probaš poment, bolj jih je strah da se bo kej napačno razvedl.

kr?en ::

Kje je jype, da potala kaksno zivljensko modrost?

Candy "Sex je bil super, vendar se je tudi tam kazala njegova superiornost. Vendar me tam ni motila. ;)
Motilo me je, ker mu ni odgovarjalo, da sem bila sama sposobna popraviti comp, ko se mi je sesul, da sem bila sposobna sama iti k avtomehaniku - take banalne zadeve."

Če je to res, potem si idealna ženska. Ostal sem brez besed. Poleg "sex je bil super", me je fasciniralo, da znaš sama popravit komp. Zamislil sem se, globoko. Saj take ženske ne srečaš vsak dan, sploh ne na slo - techu. Sem pa srečal eno, zadnjič, (to moram omenit), ki je zaflešala bios. Sama tud sestavi komp in to. Sem ji pa razložil, da ma napihnjene kondiče na plati, in da bo kmalu konec z plato...........

Torej si ti po silovitem prepiru končala zvezo?

Ppika."Povedat ti hočejo, da so normalni moški ultra potrebni. Meni je samo žal, da to ni niti približno res ker je večina seksualno totalno zafruistriranih in jih je kar mal težko prepričat, da je seks bil zares dober."

Seveda je res. Nismo vsi pizdeki. (prosto po Ruglju).

Zgodovina sprememb…

candy je izjavil:

Motilo me je, ker mu ni odgovarjalo, da sem bila sama sposobna popraviti comp, ko se mi je sesul, da sem bila sposobna sama iti k avtomehaniku - take banalne zadeve.

Dejstvo je, da si pokvarila comp in šla k predragemu avtomehaniku :D ... Hec. Poznam tudi sam primere, ko je sposobna punca prestrašila v vzorce ujetega izbranca. Ne gre spregledati dejstva, da je malo naših babic šraufalo pa fuzbal brcalo.
Woody Allen

Ja neki je bit pizdek, neki čist druzga pa tolk skrbet za reputacijo, da se človek ne more zrelaksirat.

Meni se ne zdi čudno zahtevat kvalitetn seks od kogarkoli k pride tolk daleč da sva skupaj naga v postelji. No sej po pravici tut ženske rade zakomplicirajo pa če ma kšn ful vzdržljivost pol že začnejo s tem da jim niso hot pa jim zato prehmal ne pride pa take zadeve... Men je to čis mim, u seksu se pač uživa ane, ni to zmeri en test in če bi se rada zgonila nočm da to karkoli globokega pomeni.

Js hočm takega tipa k je candy ženska, pa jih kr ne najdem in me prov razpeni k vidm teme kako morjo ženske met petke da so seksi namest da bi se pogovarjal o tem zakaj so ženske s petkami sploh hot in zakaj une v army pantsih pa oprijeti majčki nej ne bi ble.

Govorim o tem, da kot samska ženska sem morala vse sama postoriti, zakaj bi se stvari morale spremeniti, ko sem v vezi s tipom. In ne govorim, da sem popolna, vendar, da se znajdem tudi sama.
Ppika, da pa moški velikokrat prenapihujejo zadeve pa že dolgo vem. Velikokrat so samo besede in potem nobenih dejanj. ;)
Ampak spraševala sem na začetku o tem, kako je splošno mnenje tipov, kakih žensk si želijo in kaj jih odbija! Če je kaj na tem, da si želijo veze v kateri so oni superiorni!
Ja, jst sem končala vezo!

candy je izjavil:

Če je kaj na tem, da si želijo veze v kateri so oni superiorni!

Taki smo ljudje, moški zaradi vzorcev to le bolj na glas in pogumno povdarjamo. Vse ostalo je kompromis.
Woody Allen

Sploh ne vem kaj pomen superiorni, a da so večji pa močnejši? Js nism švoh pa še niosm srečala tipa k nebi bil močnejši, no sm se pa že tut že sfajtala zarad kotlička na stranišču k sva ga neki zlomila pa ni hotu popravt pol sm ga pa js je pa krneki popenil da kaj se grem pa sm čist dobr zrihtala ker še zdej dela.

tony1 ::

Invictus je izjavil:

Če je le možno, neodvisno. Imam sam s sabo dovolj dela, nimam ne časa ne volje da bi še zdravil komplekse zblojenih punc.

Smurf je izjavil:

This. Punce, ki ločijo med menjalnikom in diferencialom so super 8-)

Ne vidim pa nobenega razloga, da bi se to izključevalo s tem, da je dec v očeh njegove punce nekaj posebnega - in obratno, seveda.

Še nasvet za OP: daj tipu link do te teme. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tony1 ()

Hm zdej sem spodi pod vredno ogleda prebrala tega jype k ga vsi omenjajo v tej temi pa zgleda kr zanimiv tip k mu je jasn kaj je razlika med zvezo pa jebivetrstvom no edin mal čudn mi je da svojo ženo slika pa da na net, to mu js ne bi pustila če bi mene hotu... Sm mal preveč sramežljiva čeprov sm ji mal podobna.

Me zanima zakaj ni več takih na teh kao ta inteligentnih forumih pa kje se vsi skrivajo.

ppika je izjavil:

Sploh ne vem kaj pomen superiorni, a da so večji pa močnejši? Js nism švoh pa še niosm srečala tipa k nebi bil močnejši, no sm se pa že tut že sfajtala zarad kotlička na stranišču k sva ga neki zlomila pa ni hotu popravt pol sm ga pa js je pa krneki popenil da kaj se grem pa sm čist dobr zrihtala ker še zdej dela.

Kaj češ s takim modelom, kaj ne zna popravit kotlička. Ali noče.

Ppika: "Hm zdej sem spodi pod vredno ogleda prebrala tega jype k ga vsi omenjajo v tej temi pa zgleda kr zanimiv tip k mu je jasn kaj je razlika med zvezo pa jebivetrstvom no edin mal čudn mi je da svojo ženo slika pa da na net, to mu js ne bi pustila če bi mene hotu... Sm mal preveč sramežljiva čeprov sm ji mal podobna."

Yipe, ja, je kar zanimiv za ženske. Sicer je on zelo sramežljiv, njegove slike še nismo videli.

Zgodovina sprememb…

Invictus ::

Inteligentni forum je oksimoron.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Ne sej razpizdl ga je da sm js popravla k kao ne znam.

Sej sva se razšla pol po tistem.

Pa ne zarad kotlička lol

kr1ženska ::

Smurf je izjavil:

Saj ve kaj hoče v življenju. Hoče dobrga tipa, vse ostalo ima pošlihtano.

OP, Običajno je to tko. V zvezi vedno ena oseba prevlada, je močnejša, če sta si dve enakovredni se bodo prepiri vrstili (vsak vleče na svojo stran, nihče noče popustit).
V kolikor se delaš da si nekaj kar nisi je tale zveza že vnaprej obsojena na propad.

Imo, išči tipa ki je strokovnjak v nečem, o čemer ti sicer nekaj veš vendar veliko premalo. Išči nekoga ki bo v nečem veliko boljši od tebe in se bo rad s tabo pogovarjal o tem kar počne, prav tako pa bo njega zanimalo kaj ti počneš. Torej ima nekoliko širši pogled na svet.
Išči nekoga ki mu boš lahko zaupala in boš lahko zravn njega to kar si. Taki tipi sicer obstajajo, ampak so kot diamant. Pa ne tako lepi, tako redki! ;)

Ne išči pa moškega, ki v razmerju od vsega začetka išče prevlado. To ni zate. Škoda cajta in energije.
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Elbert Hubbard

Candy: "Ampak spraševala sem na začetku o tem, kako je splošno mnenje tipov, kakih žensk si želijo in kaj jih odbija! Če je kaj na tem, da si želijo veze v kateri so oni superiorni!"

Ne ni nič na tem, da bi si recimo moški želeli veze v kateri bi dominirali. Vsak ima svoj okus, pri izbiri partnerice. Kar je nekomu všeč, drugega odbija. Na začetku, pa je seveda važna "kemija".

Ja, zaupanje sem pozabi omeniti. Sem prebral zdaj zgoraj. To je zelo pomembno. Obojestransko.

Zgodovina sprememb…

ppika je izjavil:

Povedat ti hočejo, da so normalni moški ultra potrebni. Meni je samo žal, da to ni niti približno res ker je večina seksualno totalno zafruistriranih in jih je kar mal težko prepričat, da je seks bil zares dober.

Vsi radi naokol govorijo kok so dobri pa kolk jim dober seks velik pomeni, ko jim callaš bluff se jih pa 90 procentov niti s tabo ne upa jit.

Vsaj take izkušnje mamo skor vse ženske na enem faksu, pa bolj k se probaš poment, bolj jih je strah da se bo kej napačno razvedl.

Se strinjam. Je pa vseeno fanj vedet zakaj to počnejo. Počnejo v upanju, da bodo sam še več samic s tem dobili. Tko nekako se egomačisti želijo prikupit ženski, s tem da izkazujejo svojo "superiornost". Če vzameš ženske vn z enačbe moškega, pa vidiš da se jim fučka za vse in so zlo docilni. Skratka, vse to počnejo ultimativno zaradi žensk, ker marsikatera to tudi od njih pričakuje.

It takes two to tango my dear.

ppika je izjavil:

Ja neki je bit pizdek, neki čist druzga pa tolk skrbet za reputacijo, da se človek ne more zrelaksirat.

Meni se ne zdi čudno zahtevat kvalitetn seks od kogarkoli k pride tolk daleč da sva skupaj naga v postelji. No sej po pravici tut ženske rade zakomplicirajo pa če ma kšn ful vzdržljivost pol že začnejo s tem da jim niso hot pa jim zato prehmal ne pride pa take zadeve... Men je to čis mim, u seksu se pač uživa ane, ni to zmeri en test in če bi se rada zgonila nočm da to karkoli globokega pomeni.

Js hočm takega tipa k je candy ženska, pa jih kr ne najdem in me prov razpeni k vidm teme kako morjo ženske met petke da so seksi namest da bi se pogovarjal o tem zakaj so ženske s petkami sploh hot in zakaj une v army pantsih pa oprijeti majčki nej ne bi ble.

Poglej zadnjo poved v zgornjem odgovoru.

candy je izjavil:

Govorim o tem, da kot samska ženska sem morala vse sama postoriti, zakaj bi se stvari morale spremeniti, ko sem v vezi s tipom. In ne govorim, da sem popolna, vendar, da se znajdem tudi sama.
Ppika, da pa moški velikokrat prenapihujejo zadeve pa že dolgo vem. Velikokrat so samo besede in potem nobenih dejanj. ;)
Ampak spraševala sem na začetku o tem, kako je splošno mnenje tipov, kakih žensk si želijo in kaj jih odbija! Če je kaj na tem, da si želijo veze v kateri so oni superiorni!
Ja, jst sem končala vezo!

No sej. Ponovno te vprašam, kaj ti želiš v zvezi? Zakaj se tega želiš it?

ppika je izjavil:

Hm zdej sem spodi pod vredno ogleda prebrala tega jype k ga vsi omenjajo v tej temi pa zgleda kr zanimiv tip k mu je jasn kaj je razlika med zvezo pa jebivetrstvom no edin mal čudn mi je da svojo ženo slika pa da na net, to mu js ne bi pustila če bi mene hotu... Sm mal preveč sramežljiva čeprov sm ji mal podobna.

Me zanima zakaj ni več takih na teh kao ta inteligentnih forumih pa kje se vsi skrivajo.

Jype je zlo popularen med puncami. Zato sem ga začel posnemat.

No joke...it works!

Me pa nekaj drugega zanima...naj dvignejo roke tu tiste ženske, ki pri seksu namenjajo pozornost primarno partnerju in ne sebi.

BigWhale ::

candy je izjavil:

Mene pa zanima moško mnenje in ker vem, da je večina tu gor moških, upam da dobim en pošten odgovor.

Tole je precej obcutljiva tema. Vsaj tle. Odgovori bodo pa tko zlo razlicni, kot so razlicni moski. Na Slo-Techu se najdejo macisticni body builderji, potem so tisti, ki v denarnico natlacijo stare racune, da zgleda bolj debela (eni clo uporabljajo sponke za denar, slednji so sploh, hehe, svojga dnarja vredni), introvertiranci najhujse sorte, ki znajo samo binarne jezike in tko naprej... :)

candy je izjavil:

kaj bi tipi sploh radi, punco, ki v vas vidi junaka in je odvisna od vas ali samozavestno punco, ki ve kaj hoče in je v življenju sposobna marsikaj sama storiti in zato ne potrebuje za vsako malenkost moškega?

Tipi se sami ne vedo kaj bi radi. Pojma nimajo. Eni mislijo, da vedo kaj bi radi, pa v resnici ne vedo. In general. Sem ter tja se pa najde kak tak, ki priblizno kaj bi rad. Eni si najdejo 'nebogljene gospodinje', drugi pa spet kaj drugega. Je pa to odvisno od vsakega posameznika in je kakrsnikoli posplosevanje popolnoma zgreseno in napacno. Tako kot je zgreseno posplosevanje tega kaj bi zenske rade.

Vsekakor je pa za zensko precej bolje, da je samozavestna in samostojna. Zakaj bi morala biti odvisna od moskega, pri cemerkoli? Samohodnih darovalcev sperme je dovolj po svetu (preden se kdo oglasi, da ga rabi za preprodukcijo). :)

Vajenc je izjavil:

Dejstvo je, da si pokvarila comp in šla k predragemu avtomehaniku :D ... Hec. Poznam tudi sam primere, ko je sposobna punca prestrašila v vzorce ujetega izbranca. Ne gre spregledati dejstva, da je malo naših babic šraufalo pa fuzbal brcalo.

Ce bi bil ti desetkrat zapored nosec in mel deset mulcev, bi tud bolj mal sraufal in fuzabala brcal. A se ti ne zdi?

GamerBoy ::

OP, Običajno je to tko. V zvezi vedno ena oseba prevlada, je močnejša, če sta si dve enakovredni se bodo prepiri vrstili (vsak vleče na svojo stran, nihče noče popustit).

Dreka... Stric pride na obisk s svojo ženičko in se dostikrat začnejo neke filozofske debate kjer se skregata na smrt,no vsaj na videz(čeprav kot opazovalcu mi izgleda sila smešno). No na koncu tisti z slabšimi argumenti popusti in je konec "prepira", vsaj ponavadi. Se imata pa tudi brezpogojno rada... Preverjeno! Samo o podrobnostih pa itak ne bom tukaj javno govoril, ampak tisto kar sta prestala govori samo zase. Pomoje imata enega boljših odnosov in pomoje tudi zaradi takih scen kjer "poči" že v začetku težave in ne tisto klasično masiranje živcev dokler nekdo ne popizdi do konca in ...

Skratka se ne strinjam z zgoraj navedenim in menim, da to bolj velja za navidezno enakovredne zveze kjer pač nekoga preveč muči ego iz bilokakšnega razloga...
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

Evo, jaz sem tak. So me v eni drugi tebi označili za nagravneža, ker imam ženske v visokih petah in minikrilcih za trape. Kje se mi zdaj skrivaš?

BigWhale je izjavil:

Vajenc je izjavil:

Ce bi bil ti desetkrat zapored nosec in mel deset mulcev, bi tud bolj mal sraufal in fuzabala brcal. A se ti ne zdi?

Deset? Naše babice niso iz Jurčičevih časov (takrat so bolj malo šraufali, fuzbala pa sploh poznali niso). Če pa jih že primerjamo, je vzorec dedkov, ki je ravno tako imel 10 mulcev, še toliko bolj evidenten.
Woody Allen

kr1ženska ::

vostok_1 je izjavil:

Jype je zlo popularen med puncami. Zato sem ga začel posnemat.

No joke...it works!

Kako ga pa posnemaš?
A to je popularn med tistimi parimi puncami na forumu al ga poznaš tut u RL?

GamerBoy je izjavil:

Dreka... Stric pride na obisk s svojo ženičko in se dostikrat začnejo neke filozofske debate kjer se skregata na smrt,no vsaj na videz(čeprav kot opazovalcu mi izgleda sila smešno). No na koncu tisti z slabšimi argumenti popusti in je konec "prepira", vsaj ponavadi.

Skratka se ne strinjam z zgoraj navedenim in menim, da to bolj velja za navidezno enakovredne zveze kjer pač nekoga preveč muči ego iz bilokakšnega razloga...

Eno je zanimiva filozofska debata v kateri z dobrimi argumenti vsak uživa in se je za svoj prav pripravljen pošteno skregat, drugo je zasebno življenje. Kakšen je njun osebni odnos vesta samo onadva sama.
Nekdo je v odnosih pač močnejši, pa naj ima večji ego ali samo boljši način razmišljanja okoli osebnih stvari.
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Elbert Hubbard

first_line ::

Morda pa OP le misli da je sposobna in gre njenemu tipu na živce ker se visoko nosi v resnici pa vse zabluzi v 3pm?

Poznam dosti oseb ki zna avto peljati k mehaniku, potem pa se začneš smejati, ko vidiš koliko so plačali za menjavo žarnice...

Vajenc je izjavil:

Deset? Naše babice niso iz Jurčičevih časov (takrat so bolj malo šraufali, fuzbala pa sploh poznali niso). Če pa jih že primerjamo, je vzorec dedkov, ki je ravno tako imel 10 mulcev, še toliko bolj evidenten.

Sej ne gre za to, a so res igral fuzbal al so pa igral 'fuzbal', neki pac. Takih, ki so imeli toliko otrok, kot jih je bog dal, je bilo tudi po drugi svetovni vojni kar nekaj. Je pa res, da so sedaj baby boomersi ze stari starsi in jih lahko stejes med 'nase babice'.

To, da je imel moski deset mulcev, za moskega ni predstavljalo nekega hujsega napora. Niti enega mu ni blo treba roditi ali pa dojiti in skrbeti zanj. Sel je v sluzbo ali pa na njivo, oddelal svoje, potem je pa prisel domov in se ukvarjal sam s sabo.

Ampak, to niti ni bistveno. Doloceni vzorci so nastali predvsem zaradi tega, ker so bile taksne potrebe. Ti vzorci so nastajali skozi tisocletja, danes je pa druzba tako spremenjena, da taksnih vzorcev ne potrebujemo vec. Enostavno ni potrebe. Moski, ki se oklepajo taksnih vzorcev so na zalost ostali v kameni dobi.

Skoda je samo ta, da jim se vedno uspe prenasati te vzorce naprej. Na sreco je samo vprasanje casa, kdaj bodo izumrli.

Truga ::

ppika je izjavil:

Na ircu.

aerie ::

candy je izjavil:

Sex je bil super, ... ;)

Se pravi, tebi je bil super. Kaj pa njemu?

ppika je izjavil:

Js hočm takega tipa k je candy ženska, pa jih kr ne najdem in me prov razpeni ...

Ja.

«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sloescort ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
471217483 (75047) FireSnake

Kako do seksa (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27355307 (46858) BigWhale

Je sploh še kdo zvest svojemu partnerju? (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

681104888 (90058) bluefish

Več podobnih tem