Forum » Programska oprema » Microsoft Outlook 2007
Microsoft Outlook 2007
spajdrmen ::
Pozdravljeni,
imam vprašanje. Namreč, ko dostopam preko svojega e-maila preko Microsoft Outlook-a, mi ne prikaže šumnikov (za sporočila, ki jih dobim preko svoje spletne strani - kontaktnega obrazca; stran je v html, dodatek je ta .php ki pošilja emaile), ko pa odprem preko telefona (iPhone 5s mails) mi pa prikaže vse šumnike.
Kako se da to "preklopit" da mi bere šumnike? morda, da mi outlook odpira vse maile v html-ju?
In ko hočem odgovoriti na ta e-mail, sploh nimam možnosti gor urejanja besedila (krepko, velikost, ležeče itd.)
imam vprašanje. Namreč, ko dostopam preko svojega e-maila preko Microsoft Outlook-a, mi ne prikaže šumnikov (za sporočila, ki jih dobim preko svoje spletne strani - kontaktnega obrazca; stran je v html, dodatek je ta .php ki pošilja emaile), ko pa odprem preko telefona (iPhone 5s mails) mi pa prikaže vse šumnike.
Kako se da to "preklopit" da mi bere šumnike? morda, da mi outlook odpira vse maile v html-ju?
In ko hočem odgovoriti na ta e-mail, sploh nimam možnosti gor urejanja besedila (krepko, velikost, ležeče itd.)
- spremenil: spajdrmen ()
Duhec ::
In od kdaj imaš ta problem z MSO?
Imaš angl. ali slo. verzijo MSO ?
So ti šumniki sploh kdaj delovali? Če so, od kdaj potem ne?
Imaš angl. ali slo. verzijo MSO ?
So ti šumniki sploh kdaj delovali? Če so, od kdaj potem ne?
Ko pa kopiram kakšnen tekst s slikami, ki ga hočem poslat, mi napiše "swtitch to HTML" in če kliknem to, se slike in tekst vidijo normalno, če pa ne kliknem pa imam samo črno pisavo, vse isto velikost in brez slik
noben?
noben?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: spajdrmen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Britanska vlada razmišlja o prehodu na OpenOffice (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 25924 (22839) | KoKi |
» | Funkcija mail() v PHPOddelek: Izdelava spletišč | 3408 (3032) | 4kik4 |
» | Šumniki in MySqlOddelek: Izdelava spletišč | 6662 (6199) | SPEEEED |
» | Izšel Open Office Org 3.0 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 24544 (16082) | BlueRunner |
» | OpenOffice.org proti Microsoft Office (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 11948 (9570) | Daedalus |