» »

Zvok na čolnu

Zvok na čolnu

PrimozR ::

Kolega močno matra, da bi na čolnu (majhna par m dolga banjica) imel nek zvočnik, da ni vse tiho. Najbolj logična izbira bi bila nekaj prenosnega, magari s prostorom za telefon/MP3 predvajalnik s 3,5 mm priključkom ali pa kar celovita enota (z USB/SD režo oz. čim podobnim). Pozna kdo kaj? Še najbližje pride tole, ampak je morda na mestu vprašanje, koliko zvoka da od sebe.

Pozna kdo kaj podobnega?

kratos ::

Imam philipsov dock speaker (1 verzija starejša od tega: http://www.philips.co.uk/c-p/DS3120_05/..., ki ga uporabljam na morju, pikniku, terasi, tudi na čolnu je že bil eno sezono.. itd. Glede na svojo velikost je neverjetno glasen ter ima kvaliteten zvok, ko sem ga kupil si res nisem mislil da bom za tak denar dobil toliko vendar sem bil pozitivno presenečen.
Ima seveda možnost napajanja z baterij (4xAA) ki so mi zdržale okoli 10 ur na povprečno 80% glasnosti, kable dobiš pa vse zraven (od mini usb-ja do aux).

Če ceniš zvok vsaj malo ne kupuj takih zvočnikov kot na tvojem linku, ker nebodo dali veliko od sebe (potem že raje kupi mini spreaker), če te pa skrbi voda ga pa šalabajzarsko zaščiti z plastično vrečko tako da nebo ravno voda špricala po njem če je ravno na takem mestu.
Naslednji nakup (torej ko mi ta kepica crkne) bo absolutno nekaj dražjega od philipsa, ker me je z tem zvočnikom totalno prepričal.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri soundbar

Oddelek: Kaj kupiti
388691 (466) Kalamarus
»

Čoln za morske užitke (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6119180 (8613) Invictus
»

Krpanje čolna

Oddelek: Loža
93484 (3358) francek1
»

multitelemetrijska naprava- pomoč in informacije

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
71154 (992) AboxDC
»

zakaj lesen čoln potone

Oddelek: Loža
297778 (7117) ferdo

Več podobnih tem