Forum » Programska oprema » Samsung Galaxy Tab 2 - datoteke na zavihek
Samsung Galaxy Tab 2 - datoteke na zavihek
prebujen ::
Pozdravljeni,
Samsung Galaxy Tab 2 uporabljam za službene namene. Do datotek (slike, filmi, predstavitve)lahko dostopam preko File manegerja (Moje datoteke). Zanima me ali obstaja način da mape prenesem direktno na novo ustvarjeno stran na tablici. se lahko naredijo linki za lažji dostop?
Nove mape lahko ustvarim bp vendar lahko v njih razvrstim ikone aprikacij ne pa datotek iz File manegerja (kot so naprimer slike, filmi, predstavitve...).
hvala za
Samsung Galaxy Tab 2 uporabljam za službene namene. Do datotek (slike, filmi, predstavitve)lahko dostopam preko File manegerja (Moje datoteke). Zanima me ali obstaja način da mape prenesem direktno na novo ustvarjeno stran na tablici. se lahko naredijo linki za lažji dostop?
Nove mape lahko ustvarim bp vendar lahko v njih razvrstim ikone aprikacij ne pa datotek iz File manegerja (kot so naprimer slike, filmi, predstavitve...).
hvala za
kloko ::
Jaz to naredim tako, da v File-managerju držim prst na datoteki nekaj časa, da se pojavi meni. Tam notri izberem Add-shortcut, ki mi naredi ikono na namizju.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Mavrik ::
Potem pa zamenjaj file manager na takega, ki ti to dovoljuje.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows File Manager je nazajOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16213 (9754) | alex1999 |
» | iTunes zacetniske tegobe, ali bi jailbreakOddelek: Mobilne tehnologije | 6398 (5078) | next3steps |
» | dropbox vprašanje ?Oddelek: Omrežja in internet | 7041 (5311) | fulgur |
» | ne morem izbrisati datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 8674 (7788) | Yossarian |
» | Preimenovanje datotek (množično)Oddelek: Programska oprema | 1655 (1296) | tha_man |