Forum » Operacijski sistemi » Težava pri inštalaciji SLO packa v Win7
Težava pri inštalaciji SLO packa v Win7
joker16_7 ::
Pozdravljeni!
Pri inštalaciji SLO packa na 64-bitni Win7 sem naletel na problem, in sicer mi le-tega noče inštalirat.
Najprej sem mislil, da je kaj narobe z mojo staro install verzijo jezika (v kombinaciji s staro Win7 install verzijo je ta SLO pack delal brez težav), zato sem si potegnil zadnji 64-bitni SLO pack (7137). Problem ostaja. Potem sem poskusil še preko Windows Update, kjer vrže SLO Language Pack za SP1, vendar ko se stvar zinstalira mi jezik deluje v večjem delu oken, pri zagonu in v delčkih menijev pa ne.
Kakšna ideja kaj bi to lahko bilo?
LP
Pri inštalaciji SLO packa na 64-bitni Win7 sem naletel na problem, in sicer mi le-tega noče inštalirat.
Najprej sem mislil, da je kaj narobe z mojo staro install verzijo jezika (v kombinaciji s staro Win7 install verzijo je ta SLO pack delal brez težav), zato sem si potegnil zadnji 64-bitni SLO pack (7137). Problem ostaja. Potem sem poskusil še preko Windows Update, kjer vrže SLO Language Pack za SP1, vendar ko se stvar zinstalira mi jezik deluje v večjem delu oken, pri zagonu in v delčkih menijev pa ne.
Kakšna ideja kaj bi to lahko bilo?
LP
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley
Bill Bradley
- zaklenil: dzinks63 ()
Hm... V čem pa je dejansko tukaj problem? Ta program če sem prav razumel nekako na force način prepiše čez nek jezik. Morda kdo ve vzrok zakaj je sploh težava nastala?
Bill Bradley
Bill Bradley
Bill Bradley
Bill Bradley
Hayabusa ::
Win 7 so ultimate, ms original brez raznih loaderjev/patchev ?
Kaj točno javi med samo instalacijo lp ?
Preveri če lahko namestiš kakšen drug jezik.
Lahko narediš uninstall slo lp ?
Kaj točno javi med samo instalacijo lp ?
Preveri če lahko namestiš kakšen drug jezik.
Lahko narediš uninstall slo lp ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Imam neoriginalen Win7 Ultimate (Partis: http://www.partis.si/torrent/podrobno/3..., ki je skrekan z Windows Loaderjem 2.2.1. Inštalacija jezika je mogoča samo v primeru, če inštaliram preko Windows Update, kjer vse steče gladko in nastane težava samo v tem, da ni povsod SLO jezik. Če probam inštalirat iz kateregakoli vira direktno iz datoteke na PC-ju mi javi napako in inštalacija sploh ne steče (za oba primera sem dal SS). Ja, preverjeno, namestim lahko tudi npr. nemščino, vendar preko Windows Update. Probam še zdownloadat direktno datoteko s prevodom? Drugače pa obojni uninstall je stekel gladko.
LP
LP
Bill Bradley
Bill Bradley
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 7 - slo dodatekOddelek: Pomoč in nasveti | 20109 (4920) | TitanX |
» | win 7 professional SLO lang.Oddelek: Operacijski sistemi | 4621 (4312) | Robi :P |
» | slo-packOddelek: Operacijski sistemi | 6051 (5809) | luky |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14843 (8810) | solatko |