Forum » Pomoč in nasveti » Antena za usb modem Huawei E3276
Antena za usb modem Huawei E3276
Gapi0 ::
Pozdravljeni!
Doma imam modem Huawei E3276 in imam HSPA+mobitel signal ampak ga je res malo in mi kakšen program dol vleče samo z hitrostjo 200kb/S (imam ga pri oknu). Zanima me kakšno anteno mi priporočate in koliko bo ta antena signal sploh izboljšala?
lp
Doma imam modem Huawei E3276 in imam HSPA+mobitel signal ampak ga je res malo in mi kakšen program dol vleče samo z hitrostjo 200kb/S (imam ga pri oknu). Zanima me kakšno anteno mi priporočate in koliko bo ta antena signal sploh izboljšala?
lp
Scorpia ::
Če misliš ostati na Mobitelu, moreš kupiti anteno, ki deluje na 2100 frekvenčnem območju. Mobitel uporablja te frekvence za 3g. http://shop.wlan-sat.com/antene/gsm-in-... in rabiš še samo adapter za priklop antene v svoj usb modem.
Tako vsmerjeno anteno ti priporočam. Preden kupiš, poglej kako ti internet deluje v bližini, te bazne postaje, s katero si povezan. Kajti 3g je precej obremenjen in kljub dobremu signalu, je lahko počasen prenos. Poglej tudi, kdaj je v načrtu posodobitev bazne postaje na LTE.
Tako vsmerjeno anteno ti priporočam. Preden kupiš, poglej kako ti internet deluje v bližini, te bazne postaje, s katero si povezan. Kajti 3g je precej obremenjen in kljub dobremu signalu, je lahko počasen prenos. Poglej tudi, kdaj je v načrtu posodobitev bazne postaje na LTE.
////
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gsm ojačevalecOddelek: Kaj kupiti | 8694 (3482) | mrTwelveTrees |
» | WiFi na površini 1,75 hektarja - nasvetOddelek: Omrežja in internet | 5813 (4030) | Daniel |
» | Mobilni internet-težki pogoji.Oddelek: Omrežja in internet | 3287 (2213) | Daniel |
» | Wifi domet 1km in potrebna oprema?Oddelek: Kaj kupiti | 2946 (2543) | wini |
» | Wifi USB Adapter AlfaOddelek: Kaj kupiti | 2218 (1995) | Daniel |