Forum » Pomoč in nasveti » Facebookova sporočila/klepet na telefon
Facebookova sporočila/klepet na telefon
ZarodeX ::
Pozdravljeni!
Imam sledeč problem na mojem telefonu... to so FACEBOOK sporočila,
Nadležno je poslušanje sporočil in nikoli neveš za kaj se gre, ko že misliš da ti je nekdo odpisal, pogledaš na telefon pa vidiš facebook s svojimi, kako naj rečem ''nadležnimi'' sporočilci.
Torej vedno ko mi kdorkoli, karkoli napiše v facebook klepet mi le ta takoj forwardira sporočilo na moj telefon, ob omogočenih podatkih, res je da če izključim podatke mi ne pošilja več, vendar jih imam iz določenih razlogov vedno ON, oz imam vlkopljen WIFI, pošilja mi tudi sporočila za praznovanja rojstnega dne npr. ''Celebrate with Janez Novak today''.
Torej je kakšna možnost, da se to izklopi?,
Lep pozdrav,
Imam sledeč problem na mojem telefonu... to so FACEBOOK sporočila,
Nadležno je poslušanje sporočil in nikoli neveš za kaj se gre, ko že misliš da ti je nekdo odpisal, pogledaš na telefon pa vidiš facebook s svojimi, kako naj rečem ''nadležnimi'' sporočilci.
Torej vedno ko mi kdorkoli, karkoli napiše v facebook klepet mi le ta takoj forwardira sporočilo na moj telefon, ob omogočenih podatkih, res je da če izključim podatke mi ne pošilja več, vendar jih imam iz določenih razlogov vedno ON, oz imam vlkopljen WIFI, pošilja mi tudi sporočila za praznovanja rojstnega dne npr. ''Celebrate with Janez Novak today''.
Torej je kakšna možnost, da se to izklopi?,
Lep pozdrav,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SMS težavaOddelek: Mobilne tehnologije | 4810 (3361) | Jazzie |
» | Android obvestila - bug ali strojna napaka?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2527 (2296) | jukoz |
» | Ta... Skype in (dobesedno) nesposoben MicrosoftOddelek: Pomoč in nasveti | 12258 (10903) | poweroff |
» | Zakaj "root" telefona? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32140 (27418) | CaqKa |
» | Windows Phone Mango dokončan, dosegel stadij RTMOddelek: Novice / Windows Mobile | 10737 (9358) | alesrosina |