Forum » Mobilne tehnologije » Crashanje telefona
Crashanje telefona
DosDominator ::
živjo imam problem s telefonom, android 2.3.4 gingerbread. Ko hočem med urejanjem aplikacij zaustaviti katerokoli od aplikacij, mi napiše APlikacija Nastavitve (proces com.android.settings) se je nepričakocvano ustavila. Poskusite znova. Poleg tega pa ne morem v recovery mode saj mi android zmrzne potem, ko se mi pokaže klicaj in zraven njega android možiček.
Kaj lahko storim
Kaj lahko storim
Hayabusa ::
Kateri telefon ?
Rootaj in daj gor kakšen drug rom (če le nimaš jajčka z s 500 mhz proc, 100 mb rama in 30 mb flasha).
Se težava pojavlja od vsega začetka ?
Na droidu ni potrebno ubijati aplikacij (razni task killer-ji) !
Rootaj in daj gor kakšen drug rom (če le nimaš jajčka z s 500 mhz proc, 100 mb rama in 30 mb flasha).
Se težava pojavlja od vsega začetka ?
Na droidu ni potrebno ubijati aplikacij (razni task killer-ji) !
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fitness tracker zapetnica (in app) - kateri je najmanjše zlo?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2697 (1759) | Kvinta |
» | Hrošč v Androidu 8.0 zaradi ikon terja ponastavitev telefonaOddelek: Novice / Android | 11450 (7793) | mauriciofabi |
» | Počasen androidOddelek: Mobilne tehnologije | 7457 (5464) | DarkJedi8x |
» | Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22170 (19525) | Tilen |
» | Prek 60% aplikacij za Android brezplačnih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 11648 (9774) | Lonsarg |