Forum » Loža » Moja domena, Google in MS account
Moja domena, Google in MS account
alexa-lol ::
hej zanima me če je možno to.
Kupil bi neko domeno. Potem bi želel da vsak mail, ki mi ga kdo pošlje "ulovi" tako Gmail (Google account-ekosistem) kot MS (Microsoft account-ekosistem).
Želel bi da imam vse maile hkrati na razpolago na obeh storitvah.
Kako bi to najlažje izvedel? Je mogoče?
Hvala za odgovore in lp
Kupil bi neko domeno. Potem bi želel da vsak mail, ki mi ga kdo pošlje "ulovi" tako Gmail (Google account-ekosistem) kot MS (Microsoft account-ekosistem).
Želel bi da imam vse maile hkrati na razpolago na obeh storitvah.
Kako bi to najlažje izvedel? Je mogoče?
Hvala za odgovore in lp
Ales ::
Možno je. ustvari se mail account za domeno ter dve preusmeritvi pošte, eno na Gmail, drugo na MS.
Lahko imaš torej mailbox pod samo domeno in še dve preusmeritvi, lahko pa imaš tudi samo dve preusmeritvi in pošta prihaja samo na Gmail in MS.
Kako bi to najlažje izpeljal je odvisno od tega, kdo ti bo upravljal z domeno oz. ali boš sam. Na že pripravljenem strežniku to nastavit je par sekund dela.
Lahko imaš torej mailbox pod samo domeno in še dve preusmeritvi, lahko pa imaš tudi samo dve preusmeritvi in pošta prihaja samo na Gmail in MS.
Kako bi to najlažje izpeljal je odvisno od tega, kdo ti bo upravljal z domeno oz. ali boš sam. Na že pripravljenem strežniku to nastavit je par sekund dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Free email provider za lastno domeno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6359 (3373) | zuz3k |
» | Veljavnost e-mail naslova po prekinitvi razmerjaOddelek: Omrežja in internet | 3409 (2493) | nOrO |
» | Kateri mail provider za svojo domeno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4101 (3561) | Yohan del Sud |
» | Preusmeritev e-pošte iz Arnes-a na gmailOddelek: Omrežja in internet | 4513 (3865) | [ecstazy] |
» | Študentje ne uporabljajo svojih e-poštnih predalovOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5647 (2816) | techfreak :) |