Forum » Pomoč in nasveti » kabel ali baterija
kabel ali baterija
twixy ::
Pozdrav vsem
verjetno je kdo že sparaševal o tem, pa se mi po pravici povedano ne da iskat kje bi to bilo . Želela bi če bi mi kdo lahko dal nasvet glede tega - je najbolje da se za PC uporablja kabel ali baterija, oziroma ko uporabljaš kabel(jaz večinoma uporabljam kabel)je priporočljivo vzeti baterijo iz računalnika?? Imam precej nov računalnik, pa si ne želim, da bi se mi zgodilo kot pri prejšnjem, ko se je baterija po enem letu izpraznila toliko, da sedaj zdrži za približno 10 min.
Hvala vsem za odgovore
verjetno je kdo že sparaševal o tem, pa se mi po pravici povedano ne da iskat kje bi to bilo . Želela bi če bi mi kdo lahko dal nasvet glede tega - je najbolje da se za PC uporablja kabel ali baterija, oziroma ko uporabljaš kabel(jaz večinoma uporabljam kabel)je priporočljivo vzeti baterijo iz računalnika?? Imam precej nov računalnik, pa si ne želim, da bi se mi zgodilo kot pri prejšnjem, ko se je baterija po enem letu izpraznila toliko, da sedaj zdrži za približno 10 min.
Hvala vsem za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iz baterije na kabelOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2752 (2477) | St235 |
» | Težave s snemanjem - POMOČOddelek: Pomoč in nasveti | 1513 (1441) | robobobo |
» | kakšna je razlika med navadnim UTP kablom in cross-overOddelek: Omrežja in internet | 3896 (3834) | alesrosina |
» | Osebno zadovoljstvo: ADSL ali KABL ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 8099 (6300) | Narcos Satanicos |
» | kaj ce crkne kab. modem ?Oddelek: Omrežja in internet | 915 (762) | Blisk |