Forum » Mobilne tehnologije » HTC desire x problem
HTC desire x problem
ninamarija22 ::
Prejšnji teden sem na si mobilu kupila htc desire x, vendar imam mobitelovo sim kartico. Problem je v tem, da se ne odzove vedno, ko me kdo kliče. Včasih pozvoni, drugič spet ne (in javi, da sem nedosegljiva). Sprobala sem že vse, blokade klicev nimam, nastavitve so v redu,sim kartica je skoraj nova (od poletja, signal je dober. Na si mobilu mi niso znali pomagat, oziroma so predlagali, da dam telefon v reklamacijo.
Kaj še predlagate?
Hvala za odgovore
Kaj še predlagate?
Hvala za odgovore
skyline ::
Hehe, tole je sicer klasičen problem na Si.mobilovem omrežju (dober signal, številka pa nedosegljiva).
Težko verjamem, da je problem v telefonu. Za začetek skoči na telekom po novo sim kartico.
Težko verjamem, da je problem v telefonu. Za začetek skoči na telekom po novo sim kartico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | internet hrvaška (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28684 (11316) | Daniel |
» | Telefon ali omrežje?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6305 (5579) | Mesar |
» | Odklep Siemens MC 60 s kodoOddelek: Mobilne tehnologije | 2641 (2353) | microera |
» | Odklep za Nokio brez kabla, preko IMEI-aOddelek: Mobilne tehnologije | 3726 (3207) | Dr_M |
» | SiMobil Pomlad - Nokia 3310, DA ali NE?Oddelek: Loža | 2745 (2310) | Fantom |