Forum » Pomoč in nasveti » Ročni GPS Garmin Foretrex 401
Ročni GPS Garmin Foretrex 401
Mitch ::
Prijatelj si je kupil zapestno navigacijsko napravo Ročni GPS Garmin Foretrex 401. Ker se bolj malo spozna na angleški in nemški jezik si je hotel v meniju izbrati slovenski jezik katerega pa ni privzeto nameščenega v napravi. Na Garmin slovenija so mu zatrdili, da ga je možno dodatno namestit z posodobitvijo iz interneta. Zato je prosil mene, če mu to uredim. Garmina sem priklopil na PC in Garmin Express program ga je pravilno zaznal in prikazal posodobitev za nameščeno karto, nikjer pa ni možno namestiti dodaten jezik menija naprave.
Zdaj me zanima, a sem kaj spregledal kajti guglanje ni obrodilo nikakršnih sadov. Prav tako posodabljanje z programom webupdater. Zdaj me zanima, če kdo med vami ve, a je sploh Fortrexa 401 možno "nadgraditi" na slovenski jezik ali pa so se mu na Garmin Slovenija preprosto zlagali, da je možno v napravo "vgraditi" slovenski jezik?
Zdaj me zanima, a sem kaj spregledal kajti guglanje ni obrodilo nikakršnih sadov. Prav tako posodabljanje z programom webupdater. Zdaj me zanima, če kdo med vami ve, a je sploh Fortrexa 401 možno "nadgraditi" na slovenski jezik ali pa so se mu na Garmin Slovenija preprosto zlagali, da je možno v napravo "vgraditi" slovenski jezik?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPS navigacija za avtoOddelek: Kaj kupiti | 11979 (9673) | Mavrik |
» | športna uraOddelek: Loža | 2278 (2001) | IceIceBaby |
» | Navigacija na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 4624 (4113) | cesy |
» | GPS Garmin nuvi 350 - Adriaroute v1.30 - pomoč pri namestitviOddelek: Pomoč in nasveti | 8164 (7262) | izi12 |
» | nokia n95 in navigacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 5175 (4031) | kiFni |