» »

Kje pri Trstu je ESSEDI

Kje pri Trstu je ESSEDI

black block ::

A mi lahko kdo to pove ali pokaže na mapci, hvala!
  • premaknil: Sergio ()

jamiroq ::

naslov: Via Cologna 47/b


Kriko ::

Naslov je pravi, in ni problem najdet, VEDI PA DA V TRSTU NE DOBIŠ NAZAJ IVE (Davka), in to že zadnje dve leti, ker jim je davčna ukinla to možnost zaradi nečednih poslov! To velja edino za Essedijevo trgovino v Trstu!
LP

WiseBear ::

maš essedi bližje, takoj za mejnim prehodom rožna dolina zaviješ prvo križišče desno in na desni strani ceste boš zagledu zelenobelo tablo essedi. pa še ivo dobiš nazaj.

ghibly ::

Če greš v Essedi v Trst, se ustavi 15m bolj spodaj v area computer, mogoče bodo imeli bolj ugodne cene z IVO nazaj. recimo AMD 2400+ mislim da je tam 168€ z IVO.

Drugace pa lahko še zaviješ v OM Computers, ki je tudi tam blizu - po via Giulia.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ghibly ()

bostjan11s ::

pa na tele via fabio severo spodaj malo nižje je tudi ena trgovina.... drgač jih je v mestu ko solate, ena če se prav spomnim z dokaj ugodnimi cenami je pa uuuf ob morju tam blizu TURIST INFORMATION OFFICE nedaleč od glavne železniške postaje v eni majhni uličici, zgrešit ne moreš sam jaz pa ti tud naslova ne znam povedat :((

frikec() ::

Jaz ti skrajno ne priporočam da tam kupuješ. Sem 200% da vsaj ena komponenta, ki jo boš kupil ne bo delovala. Pa še to je vprašanje ali jo boš dobil. Da bodo dobili stvari, ki jih potrebuješ boš čakal 1 mesec ali več. Vsak teden ti bodo zatrjevali da pride drugi teden, pa ne bo, verjemi. Potem, ko ti nekaj ne bo delovalo boš prinesel nazaj in ti bo rekel, da bo popravljeno do drugega tedna. Seveda bo to zopet ena farsa, ker boš čakal še 1 mesec in pol da boš to dobil. V Essedi-ju sem kupoval večkrat (sem iz gorice) in vedno je bilo kaj narobe in sem moral kazat jezen obraz. Priporočljivo je da znaš italijansko, ker drugače ne boš dosegel ničesar.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

POZOR! Zakaj odsvetujem nakup v Essedi - Italija!

Oddelek: Kaj kupiti
476167 (3136) schurda
»

Essedi BLACKOUT ?

Oddelek: Kaj kupiti
151549 (1018) zvitorepec
»

Kje kupiti radeona 8,5k

Oddelek: Kaj kupiti
291972 (1392) HeMan
»

Essedi v Gorici

Oddelek: Pomoč in nasveti
111405 (1208) FlipeR
»

IVA

Oddelek: Strojna oprema
131511 (1259) Gogo

Več podobnih tem