» »

Alternativne kriptovalute (Altcoin-i)

Alternativne kriptovalute (Altcoin-i)

««
72 / 91
»»

K0l1br1 ::

BTC enkrat danes bo - ponavadi je par ur, če je BTC.

Vazelin ::

Dobrodošla nazaj v igri, gamblerka:D

dreta ::

Gemblerka je izjavil:

Koliko traja, da prenese BTC-je iz Bitstampa na Bitrexx? Čakam že pol ure pa ni še nič. Pa na Bitstampu je status finished.

https://blockchain.info/unconfirmed-tra...

kiFni ::

Xrp čez 20 centov. Samo ni še novo leto :)

Tody ::

Banka to naredi po trenutnem tečaju, tega znaš pa sam najti :)

cungalungaa ::

Bo kaj s SNC-jem? Bil je nek bolan dvig, sedaj pa spet stagnira

dreta ::

Bolani dvigi so povsod ;)

Ce ne prej ko pride platforma bo spet slo bolano gor.

krneki0001 ::

Ta vikend naj bi šel BCC do 0.3 BTC, po napovedih nekaterih "stručkotov" in "napovedovalcev prihodnosti".
Če bo to res, bo zelo zanimivo, ker če si kupil po 250€ en BCC, pa boš za 3 komade dobil en BTC, bo to tisti pravi zaslužek.

hobbit ::

kiFni je izjavil:

Xrp čez 20 centov. Samo ni še novo leto :)

Je bil že čas. Jst mam selle pripravljene na 0.2, 0.3, 0.4. Bomo videli.

gruntfürmich ::

bch(bcc) zna dobivat zalet s tem čakanjem trenutno. sam pričakujem vsaj en če ne dva pika, in cena do 0.5 btc. če bo folk na hitro začel kupovat bch, pa znajo tisti zadnji nakupi se opravljat pri še višjih vrednostih... nato seveda sledi globok padec in izravnava... imho
malo bolj bom moral špekulirat z njim, in resnično prodat pri piku in kupit pri dnu, da si povečam ta špekulativni assets. zdaj sem že zamudil dve priložnosti, ker nimam jajc :))
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

To ni še nič, Vazelin sploh kupi ne, ker misli da bo padalo, zmes pa ti služiš po par stotakov :)

no, v resnici bi rad zaslužil malo več s to špekulacijo, ker bi si rad par stvari kupil če me bo volja do njih...:D

Qcube ::

Me prav zanima koliko boš zaslužil s tem bch. Jaz sem vesel da sem se ga rešil in ne verjamem preveč vanj.

koliko bom na koncu zaslužil/popušil ne vem. vem pa koliko bi rad, in vem da sem pri trenutnem tečaju 24k v plusu.

Zgodovina sprememb…

Buddah ::

To so pa že kar lepe vsote! Kmalu bo kak Aston Martin več v Sloveniji :)

legendary ::

gruntfürmich je izjavil:

bch(bcc) zna dobivat zalet s tem čakanjem trenutno. sam pričakujem vsaj en če ne dva pika, in cena do 0.5 btc. če bo folk na hitro začel kupovat bch, pa znajo tisti zadnji nakupi se opravljat pri še višjih vrednostih... nato seveda sledi globok padec in izravnava... imho
malo bolj bom moral špekulirat z njim, in resnično prodat pri piku in kupit pri dnu, da si povečam ta špekulativni assets. zdaj sem že zamudil dve priložnosti, ker nimam jajc :))

Sporoči svoje špekulacije še nam potem :).

Sj praktično vse svoje poteze delim tukaj :))

DeeJay ::

lepo ujel XRP vlak. Zdej pa počakat da pride tm na ene 14-15 centov pa kupt nazaj :)

Na Viberate platformi točke, ki jih prejmeš za contribute-anje se potem spremenijo v token-e?

legendary ::

Se je prebudil še LTC? Kaj menite?

MacLeod ::

Je kateri kaj pregledal te viberate? Koliko sem uspel razbrati, vse skupaj mi malo sumljivo, za neke točke delijo tokene... pa velik hype... Projek sicer deluje menda že nekaj let vendar nikoli slišal zanj. Pozna kdo koga od sodelujočih? Bi se dalo kaj iztržiti iz tega? Kakšno mnenje?

Gemblerka ::

Se je kdo že verificiral na Bitfnexu? Malo mi je creepy tista zadnja zahteva, da se moraš slikati z osebno in listom, kjer piše Bitfinex in datum. Verjetno pa lahko samo prek tega pridem, da si direktno nakažem USD-je na račun?

Gemblerka je izjavil:

Se je kdo že verificiral na Bitfnexu? Malo mi je creepy tista zadnja zahteva, da se moraš slikati z osebno in listom, kjer piše Bitfinex in datum. Verjetno pa lahko samo prek tega pridem, da si direktno nakažem USD-je na račun?

bittrex je boljši

superpika ::

Gemblerka je izjavil:

Zakaj se pa rabiš verificirat na Bitfinex-u? Ali si na Bitstampu? Ker če želiš trgovat na Bitfinexu ne rabiš slikat osebne itd ...

PrihajaNodi ::

Zakaj ne kraken?

Gemblerka ::

IOTA je na Bitfinexu.

Sverc ::

MacLeod je izjavil:

Je kateri kaj pregledal te viberate? Koliko sem uspel razbrati, vse skupaj mi malo sumljivo, za neke točke delijo tokene... pa velik hype... Projek sicer deluje menda že nekaj let vendar nikoli slišal zanj. Pozna kdo koga od sodelujočih? Bi se dalo kaj iztržiti iz tega? Kakšno mnenje?

Jaz tudi opazujem Viberate. Mogoče bom vložil nekaj malega.

marS ::

nimam še ether walett-a, mam eth samo na borzah, ma zarad viberate (pa tut drugih ICO-jev) ga bom odprl. A je MEW v redu?
...no more heroes...
https://ilbis.com/

Gemblerka je izjavil:

IOTA je na Bitfinexu.

Pa saj si lahko BTC in Bitstampa preneseš na Bitfinex in kupiš IOTO. Ne rabiš se zato verificirat ...

meternich ::

Katero borzo za izplačila Kraken ali Bitstamp. Ne morem se odločit. A ma sploh katera kakšen prednosti pred drugo, ali je vseeno.

meternich je izjavil:

Katero borzo za izplačila Kraken ali Bitstamp. Ne morem se odločit. A ma sploh katera kakšen prednosti pred drugo, ali je vseeno.

Tukaj imaš primerjavo med borzami:
https://wallstreet.si/kriptovalute/

Je kdo vložil v Everex ICO? Po mojih raziskavah naj bi imel velik potenical, tudi ekipa za njim naj bi bila odlična.

MaterVola ::

meternich je izjavil:

Kraken zaračuna .09 €, Bitstamp pa .9 € za prenos na banko.

lambda je izjavil:

Od kje vam XRP imetnikom pogum, da še niste prodali po teh cenah, mi ni jasno. 4 milijarde tržne kapitalizacije ta moment, $1 bi pomenil 100 milijard. IMO je to že sedaj najbolj overpriced coin med top 10.

Če se motim in tole ne bo v kratkem drastično strmoglavilo, potem nimam pojma in bom uhitnil v tej in v BTC temi.

slučajno lambda drži besedo? mislim da ne...:D

MaterVola je izjavil:

meternich je izjavil:

Na Krakenu čakaš in čakaš da se keš prenese sem in tja...koliko je davka v Sloveniji če delaš profit?

PrihajaNodi je izjavil:

MaterVola je izjavil:

meternich je izjavil:

Na Krakenu čakaš in čakaš da se keš prenese sem in tja...koliko je davka v Sloveniji če delaš profit?

Trgovanje z valutami ni obdavčeno, rudarjenje je.

kaj pa se je zgodilo z bitconnectom?

brinovcek ::

gruntfürmich je izjavil:

kaj pa se je zgodilo z bitconnectom?

uuf dumpnu za polovico ...sicer ne poznam zgodbe ? za kupit? drugače kam mislite, da bi blo zdele smotrno vložit nekaj evrov? Monero se mi zdi da sem zamudil? Je še za kupit ali raje čakati če bo šlo kaj navzdol? LTC, LSK, ETH, ...?

ltc, eter bo mel fork bo verjetno začel rast.... dmarket si daj pod ICOje čez 68 dni bo spet

https://dmarket.io/?utm_source=coingeck...

potem pa še adex :)

LTC gre že gor. Jaz pa čakam da mi postavijo denar na borzo.

vrunc ::

Ali še komu na Bitstampu ne prikazuje oz ne omogoča pošiljanja Eth v denarnico, včeraj je še šlo....

Edorta ::

PrihajaNodi je izjavil:

LTC gre že gor. Jaz pa čakam da mi postavijo denar na borzo.

Nodi kar brez panike. Z LTC bodo trgovali tudi tisti, ki danes še črk ne znajo izgovarjati ;)

Ja sam bo drazji tak kot monero:( v enem dnevu 60% gor

:))
Vidim, da je hype na vrhuncu. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

chavlji ::

Kaj menite znalci o Bitcoin cashu? Zdaj je kar nizko napram 14 dni nazaj. Kam bo krenil?

chavlji je izjavil:

Kaj menite znalci o Bitcoin cashu? Zdaj je kar nizko napram 14 dni nazaj. Kam bo krenil?

In visoko napram 3tedne nazaj:P

Zgodovina sprememb…

chavlji ::

...to že, samo če še nisi vložil, te zanima samo v katero smer bo krenil oz ali je že pravi čas za vložit :)

perci ::

Nobenega hypa se ni. Slightly bullish je. Ce sploh.

Buggy ::

Kaj za vraga se pa dogaja z ICN? Stvar ima IMHO dejansko neko vrednost, cena pa ze lep cas v podnu :(

Buggy je izjavil:

Kaj za vraga se pa dogaja z ICN? Stvar ima IMHO dejansko neko vrednost, cena pa ze lep cas v podnu :(

Pozabil sem na iconomi. Evo se bom izprsil in malo nabavil. Tja čez 3 zna priti:D

Evo nabavil za 2 etra ICN :P

Zgodovina sprememb…

««
72 / 91
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kripto začetek (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
13532144 (14292) Mato989
»

Začetek s Kriptovalutami po Korakih - prijava, nakazilo EUR, prenakazilo kovancev (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
14863276 (50390) PrihajaNodi

Več podobnih tem