» »

Alternativne kriptovalute (Altcoin-i)

Alternativne kriptovalute (Altcoin-i)

««
51 / 91
»»

Samuel ::

oxyuranus je izjavil:

Mislim, da si slabo prebral, govori o PODATKIH, KI IMAJO REALNO ZALEDJE. Ne o tistih, ki so na silo izmisljeni :D

O saj imajo določene kriptovalute še kako realno ozadje, saj skušajo rešiti ali poenostaviti/poceniti realne probleme.
Ampak kaj, ko o tem ti nič ne veš. Torej samo trolaš.
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.

oxyuranus ::

hamez66 je izjavil:

Jaz od tega nekaj imam, ne vem pa, kaj imaš ti od neukvarjanja s tem?

Super, saj sem rekel, da cisto privoscim, samo pravocasno pobegni, da se ne bos cudil, da nimas nic vec :D Ker baloncek BO pocil... samo vprasanje, kdo bo takrat sedel na njem :) Verjetno suckerji, ki so se pozno usedli nanj. A se nihce vec ne spomni NKBM? ;)

dronyx je izjavil:

oxyuranus je izjavil:

Kriptovalute pa nimajo za sabo nicesar. Kot ce bi /dev/random prodajal :D :D :D

Ja, mene tudi zanima kaj konkretno se da naredit z 800 razni coini, razen bitcoina kjer vem da lahko recimo kupiš kalašnikov ali kokain na dark webu. Torej plačaš nek coin, instaliraš nek software (denarnico) in potem...Se da to enostavno razložit da razumemo tudi laiki? Pa me ne zanima "potencial" ampak konkretno praktična uporabna vrednost.

No tole je pa edina smiselna pripomba od mojega prvega posta naprej. Samo tega se ne smes vprasati, samo verjami. Ker, ce vprasas, potem trolas (pun intended :D)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: oxyuranus ()

Saj štekamo (sploh tisti, ki smo v kripto svetu vsaj od leta 2013). Ker je nekaj zraslo, lahko tudi pade. Kako pametno.
Zdaj pa lahko do konca pokadiđ tist đojnt, ki te čaka tmle. :D

Ajnstajn` ::

Ajnstajn` je izjavil:

na vsake 3-6 dni se pojavi en oxyuranus, kateremu vse smrdi, kar se tiče kriptovalut in mu vsakič znova treba razlagat, kako je na stvari. Tako trigera folk, ki matra z njim kakšna 2 dneva, dokler nima več nobenega pametnega replaya. in to se ponavlja tukaj že kak mesec. genesis mu je nalimal par projektov in grem stavit, da si nobenega ne bo pogledal, rajši bo še ene par krat omenil trapeze in piramide. Ali ne more S-T imeti ene teme kjer bi se lahko v miru pogovarjali o trgovanju valut brez takšnih oxyuranus-ov ?

ontopic: ltc se kar močno brani na 39 a mislim da se bo prebil. Nekako imam občutek da bo 50 pred listanjem na bitstamp.

če bi bil tako dober pri napovedovanju kriptovalut vnaprej, kot sem pri napovedovanju te teme, bi bil milijarder še letos.
//

Samuel je izjavil:

Saj štekamo (sploh tisti, ki smo v kripto svetu vsaj od leta 2013). Ker je nekaj zraslo, lahko tudi pade. Kako pametno.

Ne rabim jointa, se dovolj narezim ob branju te teme :D Ne rabim nobenega stimulansa :D

oxyuranus je izjavil:

Samuel je izjavil:

Ne rabim jointa, se dovolj narezim ob branju te teme :D Ne rabim nobenega stimulansa :D

Sej ti gre dobr :D

Kakšen nor promet ima danes LTC (sploh, če vzamemo v obzir market cap):
Litecoin : $1,472,670,000
Bitcoin : $1,385,92
Ethereum : $841,657,000

oxyuranus je izjavil:

Samuel je izjavil:

Kul zate.. jst sem svoj vložek letos podeseteril.. kako se šele smeji meni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Samuel ()

Samuel je izjavil:

oxyuranus je izjavil:

Samuel je izjavil:

Sej ti gre dobr :D

Kakšen nor promet ima danes LTC (sploh, če vzamemo v obzir market cap):
Litecoin : $1,472,670,000
Bitcoin : $1,385,92
Ethereum : $841,657,000

oxyuranus je izjavil:

Samuel je izjavil:

Kul zate.. jst sem svoj vložek letos podeseteril.. kako se šele smeji meni.

Prav, prav, saj ti cisto privoscim. Pravim samo, da se veliko ljudem ne bo smejalo :D Za vsak cent, ki si ga dobil, ga je/bo nekdo izgubil :)

slotechar ::

To smo slisal ze nestetokrat v tej temi, smo ze seznanjeni.

Hvala za tisockratna opozorila. Pubeci bodo ze presodili ce se jim splaca tvegat ali ne.

Zgodovina sprememb…

oxyuranus je izjavil:

Za vsak cent, ki si ga dobil, ga je/bo nekdo izgubil :)

NE.

slotechar je izjavil:

Hvala za tisockratna opozorila. Pubeci bodo ze presodili ce se jim splaca tvegat ali ne.

Mhm, pubeci so ze izkazali svoje sposobnosti presoje, ce PR zasluzkarjev dobro zaorje (in pri kriptovalutah so hudo glasni, mar ne? Saj to prinasa denar :D ), naj se enkrat omenim NKBM, identicna scena, glaaaaaaaaasno bobnanje o profitih, tisti zasluzkraji so kupili in prodali, vsi ostali pa so jokali, kako so izgubili ogromno denarja... in zgodba se ponavlja, vsak slovenski provincialec, bi rad kupil kriptovalute, saj mu vsak, ki je ze kupil "nabija", da je tu kupe denarja za zasluzit. Od tu Ponzijeva shema, kdaj bo zmanjkalo ljudi, ki bodo kupovali... danes? Jutri? Cez en mesec? Dva? Dokler ne zmanjka suckerjev, bo cena rastla, potem pa bodo vsi obviseli s kupom bytov, ki jih nihce ne bo hotel kupit :D

oxyuranus je izjavil:

slotechar je izjavil:

Mhm, pubeci so ze izkazali svoje sposobnosti presoje, ce PR zasluzkarjev dobro zaorje (in pri kriptovalutah so hudo glasni, mar ne? Saj to prinasa denar :D ), naj se enkrat omenim NKBM, identicna scena, glaaaaaaaaasno bobnanje o profitih, tisti zasluzkraji so kupili in prodali, vsi ostali pa so jokali, kako so izgubili ogromno denarja... in zgodba se ponavlja, vsak slovenski provincialec, bi rad kupil kriptovalute, saj mu vsak, ki je ze kupil "nabija", da je tu kupe denarja za zasluzit. Od tu Ponzijeva shema, kdaj bo zmanjkalo ljudi, ki bodo kupovali... danes? Jutri? Cez en mesec? Dva? Dokler ne zmanjka suckerjev, bo cena rastla, potem pa bodo vsi obviseli s kupom bytov, ki jih nihce ne bo hotel kupit :D

trolololololo ... da bi izgubljal čas s pumpanjem trga na tem forumu, ki ga bere mogoče 200 ljudi?? Saj nisi normalen, noob.

oxyuranus, sorry za naslednje grde beside ampak

Kaj Tebe Boli K..urac za to, resno.

bobby ::

Kateri od vas sploh ve, kaj je to blockchain in zakaj bi se uporabljal?
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

slotechar je izjavil:

Jah eni nismo do dna pokvarjeni, pa nam ni vseeno za idiote, ki bodo zviseli :D Sploh, ce bo del teh idiotov obvisel na ramenih drzave in socialne podpore. Dokler nisem zvedel, da je slo propagiranje kriptovalut do res, se opravicujem, omejenih kmetov, ki sanjajo o miljonskih zasluzkih, mi je bilo vseeno. Zdaj mi pa ni vec, smilijo se mi.

bobby je izjavil:

Kateri od vas sploh ve, kaj je to blockchain in zakaj bi se uporabljal?

Jaz, pa tudi spisal sem svojo implementacijo, ampak za koristne namene :) Pa sorry, c++, closed source.

Zgodovina sprememb…

Sprasujem zato, ker se mi zdi, da 90% folka vidi samo poanto v trejdanju, pump&dump opcije, vecina sploh ne ve, kaj se pri procesu minanja dogaja oz zakaj se grafike sploh grejejo, kaj je blockchain, uporabnost tega,...
Pol pa skacejo v luft ze, ko cena pade za 10% v dnevu, eh kaj dnevu, 1 uri, ki je za kriptovalute nekaj cisto normalnega, se posebej tiste, ki nimajo produkta v ozadju z realizacijo.

dronyx ::

bobby je izjavil:

...se posebej tiste, ki nimajo produkta v ozadju z realizacijo.

Ampak kaj pa so ti "produkti z realizacijo"? Mi sodimo med bolj razvite države sveta, pa nisem zasledil še ničesar, kjer bi se ta tehnologija zares uporabljala.

bobby je izjavil:

Sprasujem zato, ker se mi zdi, da 90% folka vidi samo poanto v trejdanju, pump&dump opcije, vecina sploh ne ve, kaj se pri procesu minanja dogaja oz zakaj se grafike sploh grejejo, kaj je blockchain, uporabnost tega,...
Pol pa skacejo v luft ze, ko cena pade za 10% v dnevu, eh kaj dnevu, 1 uri, ki je za kriptovalute nekaj cisto normalnega, se posebej tiste, ki nimajo produkta v ozadju z realizacijo.

Ja valda. Plasticen primer je bil, prodaja iztrebkov (na prejnsji strani), ki jih vsi preplacujejo. Dejansko je edina "vrednost", da pod radarjem drzave prenakazujes denar, izven okvira davkov (ki koristijo vsem, samo tistim, ki jih placujejo ne), kam to pripelje, so lepo pokazali pokvarjenici (da ne bo napacnega razumevanja, se enkrat napisem POKVARJENCI!) iz outfit7, namesto, da bi dobili kaksno novo cesto ali kaksno manjso luknjo v proracunu na racun njihovega zastonj izobrazevanja v Sloveniji, smo dobili sredinec v izkaz celotni drzavi (kdor jih casti, naj se raje ne oglasa, ker nima razcisceno osnovnih pojmov - popusila je celotna drzava, vkljucno s tabo, ki bos se vedno placeval davek, oni pa ga ne bojo). Pa nima ropanje davkoplacevalskega denarja s strani politike in "povezanih" nobene veze, tudi 1% koristno uporabljenih davkov je bolje kot 0%.

Zgodovina sprememb…

Ok, bom drugace vprasal.
Kdo pozna se kaksno drugo koristno varianto uporabe blockchaina razen v bancni/financni industriji?

bobby je izjavil:

Ok, bom drugace vprasal.
Kdo pozna se kaksno drugo koristno varianto uporabe blockchaina razen v bancni/financni industriji?
]

Kakrsnakoli uporaba, kjer potrebujes zaupanje v blok podatkov, katerega "istovetnost" potrdi celotno omrezje. Sem nasel en primer, in cisto pase "kot ata na mamo" v blockchaine. Razen tega je nekdo pred kratkim spisal blockchain v Goju, kjer je blok dejansko sqlite baza in omogoca rw operacije. Cisto uporaben algoritem, ampak tu ni problem kriptovalut. Algoritem sam je ok, kriptovalute pa so smeti, ki se valjajo v njemu.

slotechar je izjavil:

Njega skrbi, da bo nekdo nekaj zaslužil. On pač ne.

Samuel je izjavil:

slotechar je izjavil:

Naaah, to so primitvni vzgoni, me ne tangirajo, mi je pa zanimivo, da si jih izpostavil, zgleda da podzavest dela svoje ;) Ampak ne skrbi, danes se dobijo tabletke ze za vse tegobe, verjetno bos lahko nasel pravo tudi zase (xanax?) :D :D :D

Zgodovina sprememb…

oxyuranus je izjavil:

Samuel je izjavil:

slotechar je izjavil:

Naaah, to so primitvni vzgoni, me ne tangirajo, mi je pa zanimivo, da si jih izpostavil, verjetno sam "trpis" od njih ;)

Trenutni market cap kriptovalut: $112,177,000,787
Niti teoretični ni možnosti, da imaš ti prav in vsi ti investitorji narobe.

hamez66 ::

oxyuranus je izjavil:

Samuel je izjavil:

slotechar je izjavil:

Naaah, to so primitvni vzgoni, me ne tangirajo, mi je pa zanimivo, da si jih izpostavil, zgleda da podzavest dela svoje ;) Ampak ne skrbi, danes se dobijo tabletke ze za vse tegobe, verjetno bos lahko nasel pravo tudi zase (xanax?) :D :D :D

Stari ej ti si tok nad nami. Zakon ej.

maco-maco ::

Algoritem sam je ok, kriptovalute pa so smeti, ki se valjajo v njemu.

Tehnologija, kljub temu, da bi lahko rekli, da je enostavna, je neprecenljiva. Pa recimo vzemimo ripple. Dejansko bi lahko rekel, da bi bila lahko njegova cena 0, pa bi še vedno lahko deloval, kot je zamišljen. Podjetja samega, pa ne moreš glih kupit, tako da pride to na coin. Hočem rečt, na nek način imaš prav, ampak nimaš.
Kaj?

oxyuranus, kdor prej pride prej melje

Altcoine ne uporablja niti 0.5 procenta populacije. Tisti, ki bodo premisljeno kupili coine, ki imajo perspektivo, bodo na boljsem kot tisti, ki bodo prisli za nami cez 5 let in kupovali po bistveno visji ceni.

Bo pa vedno vec uporabe tega. Lahk se postavis na glavo, pa bodo ljudje se vedno trgovali. Ne bodo vsi obogateli, saj niti 0.5 procenta ne uporablaj tega lol.

Zgodovina sprememb…

kiFni ::

pa dobr no. pustitega ga (oxyuranus) že pr miru. naj piše kar hoče. ignor... z odgovarjanjem na njegove poste ga samo še podpihujete, da naprej klobasa.

MaterVola ::

"If you don't believe it or don't get it I don't have the time to try to convince you, I am sorry."

Satoshi vse pove ;)

sarma832 ::

A je bil kdo v zadnjih časih potrjen na Krakenu? Tist tier kjer moreš slikat osebno.

Kako dolgo je trajalo?

Na poloniexu namreč že več kot 1 mesec čakam

Nekdo zgoraj je omenil besedo "investitorji", mislim, da bi bila beseda "gamblerji" bolj primerna :D

slotechar je izjavil:

bodo na boljsem kot tisti, ki bodo prisli za nami cez 5 let in kupovali po bistveno visji ceni.

Ali pa ne bojo kupovali, mar ne? Ker nimajo s tem kaj poceti, kriptovalutoe imajo vrednost samo zato, ker jim jo sami dajete. No nima veze v bistvu, zelim vam miljone :D

Zgodovina sprememb…

kiFni je izjavil:

pa dobr no. pustitega ga (oxyuranus) že pr miru. naj piše kar hoče. ignor... z odgovarjanjem na njegove poste ga samo še podpihujete, da naprej klobasa.

Ce so pa taki kot sem jaz groznja, ker lahko odvrnejo kaksnega potencialnega kupca, ki bi se za drobec dvignil njihove zasluzke :) Ne vem kako, da tega ne razumes, ocitno se nisi dovolj razsvetljen, vedno novi kupci/verniki so nujni, sicer se lahko cela zadeva razsuje v prah :)

Zgodovina sprememb…

D3m0r4l1z3d ::

Itak, da ne najdeš sreče v tem, tudi tisti, ki je podeseteril vložek. Je notri in na dolgi rok mu gre zlahka tudi way down in lahko se pojavi težava, ki jo drugače ne bi imel. Večina se pa malo igračka, pač ne iti z glavo skozi zid.
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

kiFni ::

Tisti, ki sprašujete kam vlagati. Že nekaj mesecev spremljam in kupujem komodo in dubaicoin (DBIX). komodo sem začel kupovati pri 15000s dbix pa pri 110000s - cena je v btc. pa poglej ceno danes.
Kdor misli investirat, buy and hodl. Nisem svetovalec za investicije, samo povem kam jaz vlagam, raziščite in se odločite sami.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kiFni ()

Blazz ::

oxy, kva k bi ti naredu en fork iz te teme, pa tam dalje? :)

Oxy dejansko misli, da se v tej temi novači nove "investitorje"... LOL, ker bebec

sumi666 ::

Držim ReddCoin (RDD) in DigiByte (DGB) ... obema gre zadne čase bol slabo ... za DGB menim da zna še zrasti tko da ga mam namen držati ... glede RDD pa sem malo obupal že kaj menite a se ga splača držati še al cca ene 70 % prodat pa raj v kaj drugega naložit kar ma več prespektive ... :) mnenja

oxyuranus je izjavil:

Nekdo zgoraj je omenil besedo "investitorji", mislim, da bi bila beseda "gamblerji" bolj primerna :D

Hipotetično bi lahko firme namesto da izdajajo delnice izdale preprosto "coine". Će se ti kripto coini iz davčnega stališča štejejo kot "valute" bi bilo za "investitorje" to vsekakor bolj ugodno, saj ne bi plačevali davka na kapitalske dobičke pri prodaji, razen morda od dividend.

dronyx je izjavil:

oxyuranus je izjavil:

Kriptovalute pa nimajo za sabo nicesar. Kot ce bi /dev/random prodajal :D :D :D

Ja, mene tudi zanima kaj konkretno se da naredit z 800 razni coini, razen bitcoina kjer vem da lahko recimo kupiš kalašnikov ali kokain na dark webu. Torej plačaš nek coin, instaliraš nek software (denarnico) in potem...Se da to enostavno razložit da razumemo tudi laiki? Pa me ne zanima "potencial" ampak konkretno praktična uporabna vrednost.

2017 Uporaba Bitcoina

1. Japonska uvede Bitcoin kot uradno plačilno sredstvo. Pričakujejo 260.000 novih trgovin, ki bodo uvedle Bitcoin kot plačilno sredstvo že to poletje.
Prva japonska letalska družba uvede Bitcoin kot plačilno sredstvo.

2. Australija napovedala uvedbo Bitcoina to leto.

3. Seznam zanimivih podjetij, ki uporabljajo Bitcoin za plačilno sredstvo:

Microsoft (Xbox, Windows Store)
Alza (največji češki online prodajalec)
Subway (sendviči, solate, pijača - hrana)
Dell (computer tehnologija)
OverStock (prodaja vse živo po nižji ceni)
CheapAir ( potovanja, najem avtomobila itd.)
WordPress (online podjetje za bloge)
VirginGalactic (podjetje milijonerja Richard Bransona, vključuje Virgin Mobile, Virgin Airlines)
NewEgg (elektronske naprave - online)
NameCheap ( registracija domen)
TigerDirect ( elektronske naprave)
Reddit (možno kupit premium lastnosti)
Expedia.com (potovanja)
Gyft (giftcards - darilne kartice)
Steam (gaming platform)
Alza (največji češki prodajalec)
Pembury tavern (pub v Londonu)
Old Fitzroy (pub v Sydneyu)
The Pirate Bay (ne vem kaj naj bi to bilo XD)
Domino’s Pizza (prek PizzaForCoins.com )
Whole Foods (ekološko pridelana hrana - organic food)

Zgodovina sprememb…

krneki0001 ::

Pozabil si letališče, kjer lahko s 25 različnimi kriptovalutami plačuješ.

Caseking si pozabil.

Drugače ali to pomeni, da bo cena Bitcoina padala zaradi tega, ker kar naraščat v višave ne more, še posebej kot plačilno sredstvo, da je kar več tisoč fiat valut vredna zadeva?

Mato989 ::

A to pol če počakaš da je 1 btc vreden več dobiš več hamburgerjev ali kako se gleda to nihanje ....

smehi

@slotechar: Da se da z bitcoini plačevat razumem in poznam. Zanima me kaj je uporabna vrednost ostalih 800++ coinov?

pozabil sem marsikaj ker je seznam tolk dolg da se mi ne da vsega pisat......

Hrvaški Yachting Charter (Yacht-base.com)
Shopify (omogoča prodajo vsem)
Ena izmed najbolj cenjenih znanstvenih in tehnoloških inštitutov v Massachutetsu
ShopJoy (avstralska online trgovina)
Poljska letalska družba (Lot Airlines)
Badoo ( online dating)
Španske hotelske verige (One Shot Hotels)
OkCupid (spletne zmenkarije)
BigFishGames (Pc Igre, SmartPhone igre)
Fancy.com (online trgovina)
Limuzina (A Class Limousine)
Bitcoincoffee.com (online prodaja kave)

Uporabna vrednost ostalih coinov je pa zelo različna, nekatere imajo dost večji potencial kot bitcoin, ampak dost novih coinov je za v smeti, ker so namenjene zgolj za hiter zaslužek. Ustvarijo napol narejen coin z obljubami, napumpajo ceno, prodajo in opustijo projekt.
Vseeno so pa nekateri coini zelo dobrodošli ampak se mi ne da zdej o tem, ker bi preveč časa vzel.

Zgodovina sprememb…

Ajnstajn` ::

dronyx je izjavil:

@slotechar: Da se da z bitcoini plačevat razumem in poznam. Zanima me kaj je uporabna vrednost ostalih 800++ coinov?

coinov je mogoče 800 in recimo kakih 400 res nima neke uporabne vrednosti razen špekulacije...
za večino taboljših coinov pa stoji neka ideja, nek projekt, nek team ki to idejo proba ali pa jo realizira in z nakupom njihovih coinov jim pomagamo realizirati njihovo idejo.

dronyx je izjavil:

oxyuranus je izjavil:

Hipotetično bi lahko firme namesto da izdajajo delnice izdale preprosto "coine". Će se ti kripto coini iz davčnega stališča štejejo kot "valute" bi bilo za "investitorje" to vsekakor bolj ugodno, saj ne bi plačevali davka na kapitalske dobičke pri prodaji, razen morda od dividend.

zaniomivo vprašanje. ampak kot si povedal... samo "hipotetično"... kolikor vem, plačevanje dividend ni dovoljeno, zdaj kako, zakaj, kje, ti ne vem razložit, lahko pa ti povem, da prakse z izplačevanjem dividend ni. Mogoče zato ker je skregano to zankonsko in recimo če se ustvari coin, pa da ima namen izplačevat dividende, nima šans da pride na katero izmed večjih borz...zato se v praksi bolj uporablja buyback & burn... to pomeni da lastniki kupujejo nazaj njihove coine in jih uničijo.
//

Frankv ::

Bolj zanimivo bi bilo videti trgovine, kjer se res lahko plačuje z ostalimi coini ne samo bitcoini, saj bitcoin je že kar uveljavljen za ostale pa ne vem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Frankv ()

Mato989 je izjavil:

A to pol če počakaš da je 1 btc vreden več dobiš več hamburgerjev ali kako se gleda to nihanje ....

smehi

točno tko, temu se reče špekulacija XD. Pričakujemo porast bitcoin cene, če se bo trend nadaljeval in bodo tudi druge države in podjetja začele sprejemat bitcoin za plačilo. Potencial je ogromen, smo relativno na samem začetku tega.

Leta 2010 si z 10.000 bitcoini dubu 2 pici, danes je pa to vredno več kot 20 milijonov eur.

Zgodovina sprememb…

Če bi imel 10 BTC, kako bi jih lahko najhitreje prodal za EUR?

neznanko ::

Mojpaket.si sprejema Bitcoine...

D3m0r4l1z3d je izjavil:

Če bi imel 10 BTC, kako bi jih lahko najhitreje prodal za EUR?

Na Bitstamp-u jih lahk prodaš za eur.

Ampak to moraš potem po mBTC na več delov razdelit. Me prav zanima koliko časa bi trajalo.

Čeprav se lahko BTC razdeli na tisočinke kot enota za plačevanje, vseeno dvomim, da bi se povzpel v nove višave pri podpori še več mest kjer se lahko z btc plačuje, oziroma če postane navadno plačilno sredstvo. Nekak zdaj na začetku še najvišjo ceno dosega, potem se bo ustalil pri precej nižjih.

Zgodovina sprememb…

Če se poveča število uporabnikov Bitcoina, se poveča tudi cena. Enostavno logično.

Naj te ne brigajo decimalke. manjše enote bitcoina se imenujejo satoshiji

Zgodovina sprememb…

««
51 / 91
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kripto začetek (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
13532283 (14431) Mato989
»

Začetek s Kriptovalutami po Korakih - prijava, nakazilo EUR, prenakazilo kovancev (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
14863584 (50698) PrihajaNodi

Več podobnih tem