Forum » Pomoč in nasveti » CANON SKENER
CANON SKENER
Matjaz106 ::
Živijo vsem
Že nekaj časa imam skener CanoScan 4200F in je bilo vse v redu, dokler ni naša zažela težiti, da je Toolbox v španščini in kaj sem za en k., da to ne uredim. Ok. Posodobim gonilnike na verzijo 8.611 in naložim nov toolbox ver.4,9, je pa nehal delati. Od mene zahteva novo pot Twain 32. Poiskusil sem
Z Canon-ove strani dobiti pomoč, pa vse kar vpišem ne deluje.
Prosim pomagajte z jasnimi navodili.
Matjaž
Že nekaj časa imam skener CanoScan 4200F in je bilo vse v redu, dokler ni naša zažela težiti, da je Toolbox v španščini in kaj sem za en k., da to ne uredim. Ok. Posodobim gonilnike na verzijo 8.611 in naložim nov toolbox ver.4,9, je pa nehal delati. Od mene zahteva novo pot Twain 32. Poiskusil sem
Z Canon-ove strani dobiti pomoč, pa vse kar vpišem ne deluje.
Prosim pomagajte z jasnimi navodili.
Matjaž
Han ::
Ta skener podpira le Toolbox 4.6.1. Prenesi si angleško verzijo (najdeš jo za Windows XP in Visto, deluje pa tudi v vseh novejših).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gonilniki za stari scaner v win7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1005 (695) | Han |
» | Problem s scanerjem po inštalaciji windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1511 (1380) | jagodek |
» | Canon MP520 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2441 (2011) | overdovs |
» | GIMP 2.6Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6709 (4277) | R33D3M33R |
» | software za skeniranje [nasveti]Oddelek: Programska oprema | 1282 (1120) | BaRtMaN |