Forum » Programska oprema » Antivirusni program
Antivirusni program
Millikan ::
Pozdravljeni,
kupujem antivirusni program za PC in me zanima kateri je trenutno med boljšimi? Nekako kolebam med BitDefenderjem in NOD32. BitDefender poznam in je ok. Nimam pripomb razen, tega da mi PC dela malo počasneje. NOD32 pa še ne poznam. Kaj priporočate?
Hvala za odgovore!
Lp.
kupujem antivirusni program za PC in me zanima kateri je trenutno med boljšimi? Nekako kolebam med BitDefenderjem in NOD32. BitDefender poznam in je ok. Nimam pripomb razen, tega da mi PC dela malo počasneje. NOD32 pa še ne poznam. Kaj priporočate?
Hvala za odgovore!
Lp.
Skyman ::
Jz ti prodam kaspersky 2013 imas lahko to licenco na 2014! je pa Internet Security je pa bolsa zadeva kot kaksn NOD32! in enakovredn bitdefenderju+ porabi manj rama!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()
Map ::
Imam NOD32 in sploh ne vem da ga imam. Sam se posodablja, nič ne teži z reklamami itd., javi pa, ko najde nezaželjeno ali okuženo datoteko. Imam ga že ne vem koliko let in nikoli nobenih problemov, tudi podpora je dobra, saj je v Sloveniji podjetje, ki te programe prodaja. Toplo priporočam!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri AV Rescue CD si zasluži to ime?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2612 (2103) | MrStein |
» | Nod32Oddelek: Programska oprema | 2769 (2274) | Mentalist |
» | Antivirus, ki je "ugoden" (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 6055 (4603) | zmaki |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9877 (8673) | fitipaldi |
» | Kateri antivirus ? (z najmanj obremenjevanja CPU-ja)Oddelek: Kaj kupiti | 3484 (2662) | somebody16 |