Forum » Problemi človeštva » prevare v ljubezni
prevare v ljubezni
Temo vidijo: vsi
Mipe ::
Poroka je samo neko umetno potrjevanje odnosa. Če je odnos skrhan, bo poroki jasno prej kot slej sledila ločitev.
Aston_11 ::
jype ::
Invictus> Če boš hotel pomiriti svoje hormone, se boš pač moral prilagoditi pričakovanju žensk ...
K sreči nimajo vse ženske enakih pričakovanj in vostoku iz vsega srca želim srečati žensko, ki mu bo kos. Žal vse doktorice fizike, ki jih poznam, že imajo partnerje, ampak saj jih vsako desetletje doktorira slabega pol ducata.
Aston_11> Ženske so čudna bitja. Eno ti govori, drugo ti sporoča neverbalno, kaj misli, pa ne ve niti ona.
Uh, zdaj šele razumem. First_line je ženska! (Jaz pa očitno gej.)
K sreči nimajo vse ženske enakih pričakovanj in vostoku iz vsega srca želim srečati žensko, ki mu bo kos. Žal vse doktorice fizike, ki jih poznam, že imajo partnerje, ampak saj jih vsako desetletje doktorira slabega pol ducata.
Aston_11> Ženske so čudna bitja. Eno ti govori, drugo ti sporoča neverbalno, kaj misli, pa ne ve niti ona.
Uh, zdaj šele razumem. First_line je ženska! (Jaz pa očitno gej.)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Aston_11 ::
Meni se zdi, da first_line ni prepričan, kaj misli, ve samo, da se mora na nek način iz mene norčevati, da mu ni treba sprejeti krute realnosti tako obscene asimetrije, ko se poskuša primerjati z mano - česar mu v resnici ni treba, ker življenje, ne glede na to kako intuitivno se to zdi, ni tekma.
Hkrati pa nimam težav z razumevanjem deklet, običajno so v svojem izražanju precej natančne. Morda res poznam le skrajno nereprezentativne ženske, a to me nikakor ne moti.
Hkrati pa nimam težav z razumevanjem deklet, običajno so v svojem izražanju precej natančne. Morda res poznam le skrajno nereprezentativne ženske, a to me nikakor ne moti.
vostok_1 ::
@jype
Da se gibljem v napačnih krogih deklet je zelo vrjetno. Mi pa ne pomaga, če letno doktorira pol ducata fizik (word?). Večina jih ima že partnerja ali več, kjer pa ne prideš zlahka notr.
Take se treba lotit še v srednji šoli dokler nimajo še izoblikovane karierne poti haha
Da smo dolga tisočletja poneumljali ženske in sedaj ostali brez izbire, je vsekakor velika krivda moških. Ne pa samo njih, ženske prav tako rade izločijo "nekompatibilne" v kokošnjaku, bi se upal trdit, da še skoraj bolj kot moški.
Da se gibljem v napačnih krogih deklet je zelo vrjetno. Mi pa ne pomaga, če letno doktorira pol ducata fizik (word?). Večina jih ima že partnerja ali več, kjer pa ne prideš zlahka notr.
Take se treba lotit še v srednji šoli dokler nimajo še izoblikovane karierne poti haha
Da smo dolga tisočletja poneumljali ženske in sedaj ostali brez izbire, je vsekakor velika krivda moških. Ne pa samo njih, ženske prav tako rade izločijo "nekompatibilne" v kokošnjaku, bi se upal trdit, da še skoraj bolj kot moški.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
vostok_1> Ne pa samo njih, ženske prav tako rade izločijo "nekompatibilne" v kokošnjaku, bi se upal trdit, da še skoraj bolj kot moški.
Ja, to drži. Vrstniški in drugi družbeni pritiski med ženskami je večji in izobčenost iz jedra popularne družbe v splošnem dražja, skoraj vse do točke samomora, kjer moški spet vodimo.
Ampak zahvaljujoč feministkam danes tudi samotne volkulje, ki moških v resnici ne potrebujejo, nimajo pa nič proti dobremu spolnemu odnosu, niso več redek pojav. Svetlana Makarovič je recimo ena najvidnejših predstavnic takšnega sloga pri nas.
Ja, to drži. Vrstniški in drugi družbeni pritiski med ženskami je večji in izobčenost iz jedra popularne družbe v splošnem dražja, skoraj vse do točke samomora, kjer moški spet vodimo.
Ampak zahvaljujoč feministkam danes tudi samotne volkulje, ki moških v resnici ne potrebujejo, nimajo pa nič proti dobremu spolnemu odnosu, niso več redek pojav. Svetlana Makarovič je recimo ena najvidnejših predstavnic takšnega sloga pri nas.
Sicer moški vem, da prednjačijo po samomorih, ampak mislim da ne toliko zaradi izločenosti iz družbe.
(WARNING...NSFW in za zelo mlade)
Vem, da od kadar sem spremenil mentaliteto do žensk, dejansko sem imel več uspeha na tem področju napram prej. Postal sem ženskam tudi bolj privlačen na nek način pa čeprav nikoli pretirano bil.
Menim sicer da nek minimalen fizični prag je za privlačnost, ostalo je how you play it.
Vem, da od kadar sem spremenil mentaliteto do žensk, dejansko sem imel več uspeha na tem področju napram prej. Postal sem ženskam tudi bolj privlačen na nek način pa čeprav nikoli pretirano bil.
Menim sicer da nek minimalen fizični prag je za privlačnost, ostalo je how you play it.
vostok_1> Menim sicer da nek minimalen fizični prag je za privlačnost, ostalo je how you play it.
Eh, minimalen fizični prag je sposobnost razmnoževanja.
Eh, minimalen fizični prag je sposobnost razmnoževanja.
Smurf ::
@jype
Na doktorskih (tehnicnih) studijih lahko povem, da jih je se precej samskih ;).
Problem je če so prostovoljno samske. Take običajno ne želijo partnerja zaradi drugih razlogov. Morda za sex, ampak tud to mnoge ne pogrešajo tolko oz. se zadovoljijo po svoje.
Mipe ::
Sicer moški vem, da prednjačijo po samomorih, ampak mislim da ne toliko zaradi izločenosti iz družbe.
Offtopic, ampak...
Zakaj bi kdorkoli s kamero snemal video posnetek?
GamerBoy ::
Taprav Slovenec nikoli ne obupa, raje se obesi
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve
GregaG87> @jype manj potencialnih partneris in ker ostane na hladnem doh
Hm? Saj ni na voljo samo "skupno življenje do smrti" in "celibat".
Hm? Saj ni na voljo samo "skupno življenje do smrti" in "celibat".
reserch ::
Še 50 popolno izpolnjenih anket potrebujem, da pridem do 1000. Zaželen je zlasti nežnejši spol, ki odgovarja nekoliko manj. Potem ko analiziram podatke, vam jih posredujem.
Še enkrat hvala vsem, ki ste že izpolnili anketo!!!
https://www.1ka.si/a/34477
Še enkrat hvala vsem, ki ste že izpolnili anketo!!!
https://www.1ka.si/a/34477
cortez ::
@radovedna
Kakšne finte se pa ti greš ? Povej, da delaš anketo zase, ne pa da nebulozaš o nekem prijatelju itd.
A zdej se ljudje prijavljajo na slo-tech samo zato, da posredujejo ankete ?
Kakšne finte se pa ti greš ? Povej, da delaš anketo zase, ne pa da nebulozaš o nekem prijatelju itd.
A zdej se ljudje prijavljajo na slo-tech samo zato, da posredujejo ankete ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kako se odločiti (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 38317 (34735) | bluefish |
» | Mnogoženstvo (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 27359 (22318) | FlyingBee |
» | Komponente uspešnosti moškega dandanes (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 29930 (25922) | first_line |
⊘ | Je sploh še kdo zvest svojemu partnerju? (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 103428 (88598) | bluefish |
» | How much is too much? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18704 (15561) | figula |