» »

prevare v ljubezni

prevare v ljubezni

Temo vidijo: vsi
«
1
2

radovedna ::

Pozdravljeni,

pred kratkim sem sem naletela na zanimivo anketo o varanju. Avtor mi je posredoval podatke, da vara 30% slovencev, od tega pa statistično značilno prevladujejo moški. Se vam zdijo rezultati realni? Bo v prihodnosti še kaj "zlatih" porok?

Prosil pa me je da anketo posredujem naprej, saj je še odprta. Nahaja se na tem linku: https://www.1ka.si/a/34477

Invictus ::

Kako lahko statistično prevladujejo moški?

Saj ponavadi varajo z ženskami?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

McHusch ::

Ni bijekcija:)

Aston_11 ::

Več moških + ena ženska. V bistvu ena ženska obrne več moških. Statistično so večinoma moški tisti, ki varajo, ženska pa ima svoj revir. Podobno kot en lovec poči 10 srn. Statistično so se srne nastavljale, pratkično pa ne.

Daliborg ::

resno...kako lahko moški prevladujejo v tem?! Sem mnenja da vedno ženska izbira partnerja za spolnost. "Značilno" - diskriminacija u štartu! Fora je to da moški slabo lažemo in nas prej dobite. :D
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

nokj ::

Matek ::

Saj vam je McHusch lepo povedal, da varanje ni bijekcija. Lahko bi varalo 30% moških in 0% žensk, če bi vsi moški svoje partnerke varali s samskimi ženskami.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

francek1 ::

Bla, bla, bla. Razlika med moškimi in ženskami je le v tem, da ženske to bolj skrivajo.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Bellzmet ::

Se pravi samske ženske raje varajo s poročenimi moškimi kakor samski moški s poročenimi ženskami?

Mislim pa, da je daliborg kar dobro zadel zakaj je statistična razlika :)

@francek1: zadnjič je en tip rekel, da je tako ponosen, da je eno dol dal, da je mislil kar svoji ženi povedat :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellzmet ()

jype ::

Če ne more povedat svoji ženi, je poročen z napačno.

radovedna> Bo v prihodnosti še kaj "zlatih" porok?

Fino bi bilo, če bi ljudje nehali obljubljati neumnosti. Čim manj porok kakršnekoli barve in čim več zadovoljnih ljudi. Seveda kdor želi, lahko, ni pa treba institucionalne shizofrenosti zakonske zveze jemati za vrednoto.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Aljaz1980 ::

Naivno je pricakovati zvestobo danes.

Ne. Naivno je zvestobo zahtevati.

first_line ::

Ženske hočejo poročene moške, moški pač izkoristi priliko.

Jest sem mnenja da je varanje povezano z čustvi in ne z spolnostjo. Verjamem da ko se moški zaljubi v neko osebo je težko kar z drugo oz. drugi ne posveča take pozornosti-nismo večopravilni. Ženska ko vara pa vara tako da se ji čustva do tebe spremenijo oz. jih usmeri v trenutno ogledano osebo, takrat jo lahko obsuješ z vrtnicami, si podaljšaš penis, nabildaš telo..itd...pa je ne boš prepričal da spremeni čustva nazaj oz. da ti bo naklanjala pozornost.- TO je zame varanje. Sem že dolgo časa nazaj potegnil črto da smo moški tisti ki dejansko ljubimo. Sklepat sem to začel ko sem gledal za nazaj v zgodovino....vprašaj se: ..je napisal/a ljubezensko zgodbo vseh časov? ...je zapel/a ljubezensko pesem.. Torej on ali ona? ...mhm...to je kot tisto na google-u ko je bilo " She invented " .
Format life:

Relanium ::

Daliborg je izjavil:

Jest sem mnenja da je varanje povezano z čustvi in ne z spolnostjo. Verjamem da ko se moški zaljubi v neko osebo je težko kar z drugo oz. drugi ne posveča take pozornosti-nismo večopravilni. Ženska ko vara pa vara tako da se ji čustva do tebe spremenijo oz. jih usmeri v trenutno ogledano osebo, takrat jo lahko obsuješ z vrtnicami, si podaljšaš penis, nabildaš telo..itd...pa je ne boš prepričal da spremeni čustva nazaj oz. da ti bo naklanjala pozornost.- TO je zame varanje. Sem že dolgo časa nazaj potegnil črto da smo moški tisti ki dejansko ljubimo. Sklepat sem to začel ko sem gledal za nazaj v zgodovino....vprašaj se: ..je napisal/a ljubezensko zgodbo vseh časov? ...je zapel/a ljubezensko pesem.. Torej on ali ona? ...mhm...to je kot tisto na google-u ko je bilo " She invented " .

Nekdo ki ve, kaj govori :D

Res je, da je varanje v glavi.
Nekaterim je varanje že, če samo ogovori drugo žensko, spet drugim samo fizični sex še ni varanje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Relanium ()

FlyingBee ::

"Če ne more povedat svoji ženi, je poročen z napačno"
tale stavek ti da za razmišljat, npr. meni pove, da je vse teorija kar bluzimo o varanju, v praksi pa je 1000 in 1 preobrat, odvisno od marsičesa, ... varanje nima veze s spolnostjo

Zgodovina sprememb…

vostok_1 ::

Jype ma prav tu. Današnje zveze so recept za frustracije in žalost. Težko pa je sprejeti drugo obliko, še posebo generacije, ki se jim je to močno vcepljalo v mladosti.

Relanium pa tudi ni tok daleč, če gledamo res tisto običajno zvezo med običajnima osebama.
+1 dokazano da ženske vedo boljše skrivat svojo nezvestobo kot moški.

Da je karkoli slabega v tem, da imaš rad več kot enega človeka, si lahko izmisli samo idiot, tako kot si samo idiot misli, da lahko zahteva specifičen čustven odziv kogarkoli.

Še slabše je v to vpletati upravno enoto ali lokalno ambasado namišljenega diktatorja iz vesolja.

Mipe ::

Bog ne daj, da bi koga imeli raje kot partnerja, še najmanj otroke...

V dolgoročni zvezi se odnos vedno spreminja. Naklonjenost ni samo stvar oportunizma, nikakor pa ne more dolgoročno zdrav odnos temeljiti na popolnoma patološkem (a jasno nadvse prijetnem) stanju zaljubljenosti.

jype je izjavil:

V dolgoročni zvezi se odnos vedno spreminja. Naklonjenost ni samo stvar oportunizma, nikakor pa ne more dolgoročno zdrav odnos temeljiti na popolnoma patološkem (a jasno nadvse prijetnem) stanju zaljubljenosti.

Sem že navedel v katero kategorijo ti spadaš. Se mi zdi tragikomično to tvoje modrovanje. Samega sebe tolažiš?

detroit ::

mogoče bi naslov moral bit prevare v "ljubezni". Ker v ljubezni tega ni...pika
Skero

first_line> Sem že navedel v katero kategorijo ti spadaš.

Ja, saj to ni edina reč, ki si jo narobe navedel. Nadaljujmo.

first_line> Se mi zdi tragikomično to tvoje modrovanje. Samega sebe tolažiš?

Tolažim marsikoga, ob primernih priložnostih tudi sebe potolažim. Kljub temu ne vidim, kako bi mi lahko kdorkoli karkoli očital glede tega, še posebej nekdo, ki nima nobene izkušnje s področja te teme.

opeter ::

first_line je izjavil:

Ženske hočejo poročene moške ...

Ne razumem, zakaj je tako, če je to res?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

tko je, da vedno hočeš nekaj kar nimaš, zakaj bi hotel nekaj kar imaš .. logično

Zmajc ::

opeter je izjavil:

first_line je izjavil:

Ženske hočejo poročene moške ...

Ne razumem, zakaj je tako, če je to res?

Ker imajo v genih zapisano da si morajo najti močnega samca ki bo poskrbel za njih in (dobro situiran) poročen moški jim to predstavlja.

Zmajc> Ker imajo v genih zapisano da si morajo najti močnega samca ki bo poskrbel za njih in (dobro situiran) poročen moški jim to predstavlja.

Ne, v genih nimajo zapisano ničesar temu podobnega.

Vse, kar je zapisano v genih je to, da se morajo nastavit, ko jih srbi (moški pa, da morajo naskočit vse nastavljene).

Jype ma prav tu. Današnje zveze so recept za frustracije in žalost. Težko pa je sprejeti drugo obliko, še posebo generacije, ki se jim je to močno vcepljalo v mladosti.
Ne bi dajal tako splošnih trditev, nekateri tudi dandanes povsem normalno furajo zelo tradicionalne oblike zvez. Ni dobro biti fašist v nobeno smer - frustracije, žalost in oblike zvez si oblikujemo sami. Če si partnerja vse skupaj oblikujeta tako, da jima ustreza, nima smisla vsesplošno govoriti o ukinitvi monogamije v prid poligamije, ker da potem bo pa boljše.

Matek> nekateri tudi dandanes povsem normalno furajo zelo tradicionalne oblike zvez.

Tega jaz nisem prepovedal.

Matek> Če si partnerja vse skupaj oblikujeta tako, da jima ustreza, nima smisla vsesplošno govoriti o ukinitvi monogamije v prid poligamije, ker da potem bo pa boljše.

Kdo govori o ukinitvi česarkoli?

Ukiniti je treba predvsem to, da družba določa karkoli.

Ljudje so družba, potemtakem odločajo ljudje.

Mipe> Ljudje so družba, potemtakem odločajo ljudje.

Tako je. Odločati mora vsak zase, ne en za drugega.

Jype, ja, se strinjam, repliciral sem bolj na citirano izjavo vostoka1, iz katere mi je malo dišalo po iskanju preveč pravilne rešitve, na katero se nekateri težko navadijo.

3furious ::

jype, lahko razložiš, kako potekajo te moderne zveze, kjer se ne zahteva zvestobe? A se odprto pogovarjata o "skokih čez plot"? Kako globoko gresta v podrobnosti (trajanje, poze,...)? Kako sta dogovorjena, če pride do nezaželene zanostitve, spolne bolezni?
In the age of information, ignorance is a choice.

Phantomeye ::

Bellzmet je izjavil:

Se pravi samske ženske raje varajo s poročenimi moškimi kakor samski moški s poročenimi ženskami?

Mislim pa, da je daliborg kar dobro zadel zakaj je statistična razlika :)

@francek1: zadnjič je en tip rekel, da je tako ponosen, da je eno dol dal, da je mislil kar svoji ženi povedat :)

Zakaj 'poročeni'? Saj je govora o varanju, ne o varanju v zakonu

jype se ne strinjam. Ljudje smo čredna bitja. Vsi smo raje vodeni kot pa da vodimo. Zato pa temu svetu vlada mogoče kak ducat ljudi. (tisti z čini), tako se lahko odločaš le med podanimi možnostmi.
ampak ej...to ni več stvar te teme...
Format life:

Aston_11 ::

p4287980Vsi smo raje vodeni kot pa da vodimo. [/st.citat naj bi izjavil:

Neeeeee!

3furious> jype, lahko razložiš, kako potekajo te moderne zveze, kjer se ne zahteva zvestobe? A se odprto pogovarjata o "skokih čez plot"? Kako globoko gresta v podrobnosti (trajanje, poze,...)? Kako sta dogovorjena, če pride do nezaželene zanostitve, spolne bolezni?

Forma vsekakor ni predpisana, tako da ti bo na to vprašanje moral odgovoriti vsak posameznik sam.

Daliborg> Ljudje smo čredna bitja.

Nismo - tvorimo trope, tako kot večina zveri.

kako to misliš da nismo čredna bitja? Potem mi pa povej na podlagi česa si se ti odloči nosit srajce in kravato v službi ( primer in ne dejstvo )? A zato ker si se sam spomnil naresti tkanino in to obliko si po svoji meri naredil z lastno izdelanim orodjem ki si ga na podlagi domišljije naredil? hmmm...
Format life:

Pri jypu tako poteka: dragi, danes ne bo nič k sem ga že imela v sebi (kakav s čokolado). jype reče: jaz tud enega močnega, črnega, vročega...

first_line je izjavil:

Pri jypu tako poteka: dragi, danes ne bo nič k sem ga že imela v sebi (kakav s čokolado). jype reče: jaz tud enega močnega, črnega, vročega...

jype misli, da je in še bo kaj spremenil, če se bo vse bolj oddaljil od svoje živalskosti (najbolj je zasovražil nagonsko obnašanje večjih tipov, ki so ga nadlegovali), podporo za to odločitev mu vse skozi daje namišljen superioren potek misli, ki jih zlije na "papir" foruma (porabi preveč digitalnega črnila za družinskega človeka), vse skupaj je prišlo že tako daleč, da res misli povedati ženi, če jo bo s kom ali s čim prevaral, njen odziv pa bo: nič zato, grem na kolo, kar bo samo dokazalo, da je najdel pravo (torej si je tudi to zameglil)

Zgodovina sprememb…

On ne bo varal, nima šans.
On misli da ko ga bo njegova prevarala, oziroma ko bo zvedel za to, bo rekel: nič zato grem na bicikl.

Mal res preveč visi tle gor, za človeka s familjo. Ti že to dost pove.

vostok_1 ::

Nič napačnega ni se oddaljit od svoje živalskosti in prezirat nagonsko obnašanje večjih tipov.

Prav tako mi gre na kurac nagonsko obnašanje žensk, ko vidijo da nisem tipičen tip in ne delam pizdarij na okoli ali uvajam svojo dominanco. Vse si mislijo, češ kakšen tip sem pol.
Sem pa se naučil jim pokazat fakiča, če kaj takega izjavijo.

Živali tudi pobijajo druga drugo ter svoje mladiče, pa to še ne pomeni, da je to sprejemljivo tudi za nas.

No, še vedno tlačimo drug drugega v fojbe in davimo novorojenčke, vendar to vsaj obsojamo. Glede drezanja z obešalniki pa še premikamo moralne mejnike.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: pi pawr ()

vostok_1 je izjavil:

Nič napačnega ni se oddaljit od svoje živalskosti in prezirat nagonsko obnašanje večjih tipov.

Prav tako mi gre na kurac nagonsko obnašanje žensk, ko vidijo da nisem tipičen tip in ne delam pizdarij na okoli ali uvajam svojo dominanco. Vse si mislijo, češ kakšen tip sem pol.

Če bežiš si pač reva. Nagon nas ne sili v agresijo, samo eni ne ločite moških od petelinov na kupu gnoja.

Invictus ::

vostok_1 je izjavil:

Če boš hotel pomiriti svoje hormone, se boš pač moral prilagoditi pričakovanju žensk ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Invictus je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Če boš hotel pomiriti svoje hormone, se boš pač moral prilagoditi pričakovanju žensk ...
Kot prvo - nikjer ne piše, da so čisto vse take, samo več težav imaš z iskanjem somišljenice.
Kot drugo - ljudje smo menda posebni zato, ker znamo svoja čustva in nagone nadzirati z megarazvito pametjo. Ne bi škodilo tega kdaj pokazati.
Kot tretje - če nisi zmožen točke 2., si ga lahko vedno vržeš na roko in zreduciraš problem na povsem družbeno-pogojenega.

Mordecai ::

SubRant
Zlate poroke... Poroka je postavitev temelja o dokazilu, da je skupno življenje le tek na kratke proge. Pravo vprašanje je, zakaj v splošnem sploh vsi mislijo, da bodo po poroki srečno živeli do konca dni? Denar za poroko daj na stran in ko bo streit nekoč v prihodnosti zaradi denarja (itak jih je 90% glede denarja), bo en streit manj.

Prekleti ljubeznarji rinejo skozi glavo, delajo familije potem pa se zostreitajo the hell out of each other, trpijo pa otroci.

Če bi se vsi vsepovprek jebali, bi sigurno imeli bolj zdravo družbo.
;(
EndRant

GamerBoy ::

Na koruzi je najboljše... Vse ostalo je samo ustvarjanje nepotrebnega pritiska in včasih že virtualna omejitev(na papirju) v zvezi le to pokvari/poslabša, ker se vsaj eden od partnerjev počuti utesnjeno.

Kar se pa tiče swinganja, me pa ne moti in se mi zdi kar super zadeva, ki je še nisem probal, ker v glavi mi sicer teoretično super deluje, v praksi pa ga zna pokvariti kakšno lubosumje (tudi moje).
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

Relanium ::

Js ne vem zakaj se sploh komu mudi poročit.
Meni je že moja rekla da se ji poroga ne zdi neki kar bi bl otreba skoz dat.
Poroka je sam nek način izkazovanja naklonjenosti, recimo ena pika na i.
Nima pa nobenega posebnega pomena, če se dva imata zares rada.
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako se odločiti (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25038292 (34710) bluefish
»

Mnogoženstvo (strani: 1 2 3 4 5 )

24427358 (22317) FlyingBee
»

Komponente uspešnosti moškega dandanes (strani: 1 2 3 4 )

15029930 (25922) first_line

Je sploh še kdo zvest svojemu partnerju? (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

681103418 (88588) bluefish
»

How much is too much? (strani: 1 2 3 )

11818703 (15560) figula

Več podobnih tem