Forum » Pomoč in nasveti » Skype se ne odpre
Skype se ne odpre
kevinmijeime ::
Lep pozdrav!
Imam sledeč problem;
Zaradi določenih težav sem računalnik moral formatirat.Problem sedaj pa je v tem, da mi po ponovni inštalaciji Skypa, le-tega noče več odpret. Pred formatiranjem je vse delalo normalno,sedaj pa nevem v čem bi bil problem.Če se kdo slučajno spozna na to težavo, ali pa tekoče razume angleško da bi lahko pogooglal v angleščini,bi ga najlepše prosil za pomoč!
Hvala vam!
Imam sledeč problem;
Zaradi določenih težav sem računalnik moral formatirat.Problem sedaj pa je v tem, da mi po ponovni inštalaciji Skypa, le-tega noče več odpret. Pred formatiranjem je vse delalo normalno,sedaj pa nevem v čem bi bil problem.Če se kdo slučajno spozna na to težavo, ali pa tekoče razume angleško da bi lahko pogooglal v angleščini,bi ga najlepše prosil za pomoč!
Hvala vam!
rok_p ::
Ce imas win 8.1 potem preberi
desktop skype in windows 8.1
drugace probaj instalirati net framework 3.5
desktop skype in windows 8.1
drugace probaj instalirati net framework 3.5
rok
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: rok_p ()
vratar ::
Sem ga zbrisal in ponovno naložu pa mi isto ne deluje...
Tam mi napiše napačno ime modula: .ocx
Tam mi napiše napačno ime modula: .ocx
s6c-gEL ::
Pobruiši flash player/skype, restartaj pc, namesti skype.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: s6c-gEL ()
vratar ::
Evo urejeno pobrisal oboje flash player/skype, restartal pc, namestil skype. ZADEVA DELUJE!!! TNX
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Münchenski mestni svetniki ne znajo uporabljati Linuxa (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 76524 (67166) | Ghost7 |
» | desktop skype in windows 8.1Oddelek: Programska oprema | 2333 (2020) | fosil |
» | Kubuntu - nekaj težav in vprašanjOddelek: Operacijski sistemi | 1058 (871) | PacificBlue |
» | se da še kako pohitriti pc?Oddelek: Strojna oprema | 7311 (6231) | mtosev |
» | Glede linux distribucijeOddelek: Operacijski sistemi | 1685 (1226) | christooss |