» »

Pale Cocoon

Pale Cocoon

m0LN4r ::

Nevem, če sem odprl tole v pravem oddelku, najprej sem mislil odpreti v "Problemi človeštva" pa nisem bil siguren.

Predebatirajmo tehle 23 minut o prihodnosti, ki nas mogoče čaka.

Povzetek:
V bližnji oz. daljni prihodnosti so se ljudje naselili na luno, ker na zemlji življenje več ni bilo mogoče zaradi onesnaženosti, prenaseljenosti itn.
Večina stvari je utonilo v pozabo ne glede na razvoj in tehnologijo, zato je zaposlenih nekaj ljudi (recimo digitalni arheologi), ki poskušajo najti in razbrati čimveč o načinu življenja na zemlji.
Ti znanstveniki polni entuziazma so kmalu ugotovili, da preteklost ni tako svetla, kot je bila na prvi pogled.

Kaj mene zanima je, katera vprašanja se vam odprejo o prihodnosti po pogledu tega videa? Kateri scernarij se vam je zavrtel v glavi o prihodnosti?
Nekateri izmed nas bomo živeli čez leto 2100 in kaj mislite kakšen bo svet takrat, glede na hitrost razvoja, trenutnega stanja? Na katere stvari se bomo spominjali?

Mene je malo zaskrbelo o tem kaj bo z vsemi temi informacija in izumi, ki se počasi zgubljajo med vsemi temi neumnostmi na spletu.

Lp,
bo vredu?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Misli,pregovori,........ (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6511466 (1507) yansek
»