Forum » Pomoč in nasveti » Izginule mape
Izginule mape
PurplePapet ::
Danes zjutraj smo odšli v Ljubljano in pred tem sem bil na svojem računalniku in sem igral svoj Minecraft server ki je laufal na mojem disku.
Ko sem zdajle prisel domo, serverja(mape) ni bilo več, tudi par programov na mojem računalniku(skype..) ni bilo več, kaj bi bil lahko vzrok za izginutje in če bi se dalo datoteke dobiti nazaj, saj so meni zelo pomembne.
Ko sem zdajle prisel domo, serverja(mape) ni bilo več, tudi par programov na mojem računalniku(skype..) ni bilo več, kaj bi bil lahko vzrok za izginutje in če bi se dalo datoteke dobiti nazaj, saj so meni zelo pomembne.
mihibo5 ::
EDIT: Tole je biu fail.
Igral si med vožnjo?
Lahko je zaradi tresenja prišlo do kakšnih poškodb diska.
Igral si med vožnjo?
Lahko je zaradi tresenja prišlo do kakšnih poškodb diska.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihibo5 ()
Hayabusa ::
Ko si preden si šel na pot v LJ ugasnil računalnik, ki ga dal v standby, hibernacijo, čisti power off ?
Poženi windows chkdsk ter recuvo&testdisk.
Poženi windows chkdsk ter recuvo&testdisk.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Restarting računalnik znova in znovaOddelek: Pomoč in nasveti | 2663 (2292) | solatko |
» | Intelov prvi SSD s 3D XPointOddelek: Novice / Diski | 10084 (7333) | Invictus |
» | programi za reševanje podatkov so totalno neučinkovitiOddelek: Pomoč in nasveti | 4824 (4017) | AC_DC |
» | Microsoft predstavil nove miške in tipkovnice za Windows 8Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9266 (6937) | Bor H |
» | Slim DVD pogon za starejši prenosnik!Oddelek: Kaj kupiti | 1780 (1631) | Marpa |