Forum » Omrežja in internet » Problem z DC++
Problem z DC++
kerga dika? ::
Moj problem je sledeč:
Pri DL mi od enega ali dveh uporabnikov vleče npr.30-60 KB/s, od ostalih pa začne recimo na 5-10 KB/s in takoj začne padat dokler ne pride do 0 KB/s. Pravi in najhujši problem pa je upload - tudi drugim se to dogaja ko vlečejo z mojega rač. (DL jim v kratkem pade na 0).
Sem na ADSL-ju 2MBit (komfortni paket).
Kaj je narobe (v skrajnem primeru bom formatiral, ampak sej veste - prej bi rad vidu če kdo pozna problem in rešitev)
Hvala!
P.S. FTP mi dela normalno!!!! (če seveda DC++ ni prižgan)
Pri DL mi od enega ali dveh uporabnikov vleče npr.30-60 KB/s, od ostalih pa začne recimo na 5-10 KB/s in takoj začne padat dokler ne pride do 0 KB/s. Pravi in najhujši problem pa je upload - tudi drugim se to dogaja ko vlečejo z mojega rač. (DL jim v kratkem pade na 0).
Sem na ADSL-ju 2MBit (komfortni paket).
Kaj je narobe (v skrajnem primeru bom formatiral, ampak sej veste - prej bi rad vidu če kdo pozna problem in rešitev)
Hvala!
P.S. FTP mi dela normalno!!!! (če seveda DC++ ni prižgan)
- zaklenil: ali3n ()
ali3n ::
Reševanju težav s p2p programi je namenjen sticky thread na vrhu oddelka Internet.
eMule, eDonkey, Overnet, Kazaa & Co.
Poizkusi tam poiskati odgovor na tvoj problem, tole pa zaklepam....
eMule, eDonkey, Overnet, Kazaa & Co.
Poizkusi tam poiskati odgovor na tvoj problem, tole pa zaklepam....
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ali3n ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava pri downloaduOddelek: Omrežja in internet | 1370 (1174) | hudychk |
» | Simobilov internet unlimited preko gprs-ja se splačaOddelek: Omrežja in internet | 3729 (2694) | tictac |
» | Zlo zlo čudn downloadOddelek: Omrežja in internet | 1702 (1508) | Soprano |
» | Počasen Upload na Telemachu.Oddelek: Omrežja in internet | 1607 (1409) | CaqKa |
» | Kje je fora USB modemov ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1040 (868) | Brane2 |