» »

Nastavitev omrežja v Android 4.0.4

Nastavitev omrežja v Android 4.0.4

hotig ::

No tudi to se lahko zgodi. Danes sem naekrat dobil par sms od mobitela - tista običajna obvestila o gostovanju, cenah klicev v tujini itd. Pa pogledam na telefon in sm v hrvaškem omrežju (T-Mobile HR). Telefon mi je kr naenkrat avtomatsko preklopu na hrvaško omrežje, jst pa v lepi deželci kot celo življenje. Ta preklop se sicer ponavadi zgodi šele ko grem čez mejo al pa čakam v vrsti, da pridem čez.
No zdej me pa zanima al se da to kje v nastavitvah nastavit, da sam izberem med ponujenimi omrežji. Sm sicer brskal po telefonu in nastavitvah pa mi ni nč ratal. Sicer pridem do podatkov, kjer mi piše izbrano omrežje (hrvaško) in da sem na gostovanju. Če se to nebo kmal spremenil, bom pa na mobitel/telekom klicu in bojo mel še enga jezenga uporabnika.

Mavrik ::

Kaj točno ti je pa Mobitel kriv, če ne znaš telefona nastavit, da ostane na domačem omrežju?

Settings -> More -> Mobile networks -> Mobile Operators -> pritisni na Mobitel.
The truth is rarely pure and never simple.

hotig ::

Hvala Mavrik, to možnost sem prej spregledal. Zdej mi je pa ratal in sem uredil zadevo.
Sej nisem reku da je mobitel kriv, sem bil pač mal jezen, da se mi to zgodi v Sloveniji. Nevem ali majo pr hrvaškem operaterju tolk močnejši signal al kaj. Oni so mi pa poslal tistih nekaj sms-ov s številko za informacije oz. pomoč in sem jih nekako v afektu avtomatsko izbral za krivca.
No še enkrat hvala za info, zdej sem pa ratu vesel in srečen uporabnik :).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izi mobil mnenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
39590967 (10435) Jerry000
»

Izimobil ne dela v italiji (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
9118828 (6631) smile-
»

Menjava operaterja. Koga izbrati?

337987 (4750) krneki0001
»

Poraba interneta 350€ Tusmobil

326441 (4702) Tomaz3

Itak Džabest - podražitev (strani: 1 2 )

5211654 (9473) Gandalfar

Več podobnih tem