Forum » Programska oprema » program za povečavo slike
program za povečavo slike
Gh0st ::
Zanima me ali obstaja kakšen programček ali plug-in za Photoshop, ki izrezan detajl slike poveča in obnovi resolucijo, tako da je nekajkrat povečani del slike možno razbrati z isto ločljivostjo kot celotna slika?
Za lažjo predstavo, si pomagajte z filmi, kjer določen del slike povečujejo dokler se ne razločno izriše faca...(in tako potem ujamejo bad-guya). No jest na srečo ne lovim bad-guya, ampak me samo zanima, če je to možno, ali pa je to samo filmska potegavščina.
Hvala!
Za lažjo predstavo, si pomagajte z filmi, kjer določen del slike povečujejo dokler se ne razločno izriše faca...(in tako potem ujamejo bad-guya). No jest na srečo ne lovim bad-guya, ampak me samo zanima, če je to možno, ali pa je to samo filmska potegavščina.
Hvala!
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elysium (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 40559 (19647) | oo7 |
» | Nemški informacijski pooblaščenec pregledal BND, slovenski še vedno ničOddelek: Novice / NWO | 8936 (6973) | Ribič |
» | The Dark Knight Rises 2012 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 20912 (14316) | T-h-o-r |
⊘ | Klišeji v ameriških akcijskih filmih (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 16933 (11003) | Looney |
» | Glasbena industrija toži LimeWireOddelek: Novice / Igre | 5027 (4267) | LedStorm+++ |