Forum » Programska oprema » Odstranitev DirectX 9
Odstranitev DirectX 9

HroSCeK ::
Hm.. Jst sm po netu ze zlo velik brskau sam nism nikol nasu nc pametnga da bi odgovorilo na moje prasanje. A obstaja nacin da se znebim DirectX-a 9? Odkar sm ga dau gor mi noben film ne prime tko k bi mogu. Ok neki se dela, sam novejse kompresije pa nc ne dela. Lih tko mi je 3/4 od useh internetnih TV postaj ne dela.. Wierd ni kej..  

A kdo ve kaj bi blo lahko narobe? To da mi graficna ne podpira DX9 mi je jasno zato bi ga rad tut odstranu.. Torej, a se da to nardit sploh?? 

A kdo ve kaj bi blo lahko narobe? To da mi graficna ne podpira DX9 mi je jasno zato bi ga rad tut odstranu.. Torej, a se da to nardit sploh??

ElectricMan ::
probaj Sytem restore odkar si inštaliral Directx 9. Če pa ne gre, potem pa probaj na tem linku. 

root987 ::
Klik! 1

Klik! 2

And enjoy with 8.1 aja, za 9x pa 2k sisteme nism najdo odstranjevalca devetke. sori. morda bo oni ta prvi...probi(pisec Ni odgovoren za uničene struje
 aja, za 9x pa 2k sisteme nism najdo odstranjevalca devetke. sori. morda bo oni ta prvi...probi(pisec Ni odgovoren za uničene struje )
 ) 
Klik! 2
And enjoy with 8.1
 aja, za 9x pa 2k sisteme nism najdo odstranjevalca devetke. sori. morda bo oni ta prvi...probi(pisec Ni odgovoren za uničene struje
 aja, za 9x pa 2k sisteme nism najdo odstranjevalca devetke. sori. morda bo oni ta prvi...probi(pisec Ni odgovoren za uničene struje )
 ) "Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | DirectX 11 - kako ga odstranim?Oddelek: Igre | 1759 (1394) | SkyEye90 | 
| » | supreme commander se noče zagnatiOddelek: Igre | 1543 (1353) | Guzzy | 
| » | Težave z grafiko v nekaterih igricah (HD4890)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1409 (1141) | PoStrah | 
| » | problemi z radeonomOddelek: Strojna oprema | 1416 (1156) | jest10 | 
| » | voodoo 3 3500 & gledanje tvja na compu ?!Oddelek: Zvok in slika | 1953 (1812) | undefined |