Forum » Kaj kupiti » logitech g 103 vs sharkoon skiller
logitech g 103 vs sharkoon skiller
hrustus ::
Katero tipkovnico kupiti. Do zdaj sem uporabljal zame eno najboljših tipkovnic logitech ultraX premium, ki se po 8 letih še vedno odlično držala dokler ni prišla v roke mojemu 2 letniku ;)
Iščem nekaj za mali denar, saj je večino keša šlo za računalnik in monitor, tako da za zdaj moram šparat na tipkovnici ( da žena ne faše živčni zlom )
Iščem nekaj za mali denar, saj je večino keša šlo za računalnik in monitor, tako da za zdaj moram šparat na tipkovnici ( da žena ne faše živčni zlom )
PNG ::
Kot sem že v eni temi napisal - vse rubber dome tipkovnice so isto sranje. Zdaj pa če plačaš 3.5€ za njo ali 80€ (zaradi "gaming" featurejev) je v vsakem primeru ničvredno sranje.
Če si ne moreš privoščiti kvalitetne tipkovnice kupi najcenejšo kar jo najdeš, ker ni nič slabša. Ko bo denar pa si privošči dejansko dobro tipkovnico - mehansko.
Če si ne moreš privoščiti kvalitetne tipkovnice kupi najcenejšo kar jo najdeš, ker ni nič slabša. Ko bo denar pa si privošči dejansko dobro tipkovnico - mehansko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mehanska gaming tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 4072 (3694) | Kolarks |
» | Macbook vs Macbook PRO vs PCOddelek: Kaj kupiti | 6850 (6198) | Pyr0Beast |
» | Slovenska verzija Microsoft sidewinder keyboard ??Oddelek: Kaj kupiti | 662 (524) | 69charger |
» | Miš in tipkovnica se občasno ne odzivataOddelek: Strojna oprema | 2440 (2109) | bluefish |
» | Išče se tipkovnica...Oddelek: Strojna oprema | 2998 (2288) | dba |